Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:40:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako privuci muskarca svalera  (Pročitano 44514 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znate sta ljudi moji mene nije bilo dugo vremena ovde bila sam u srbiji nadam se da cu malo cesce da posecujem sajt, radi se o tome da je meni stalo do veze sa njim a ne do nicega drugo ali sta mogu da kazem da se nista nije promenilo od trenutka kada sam prvi put poslala poruku i dalje se sve svodi na lazi i na lazna obecanj, ali sam odlucila da stavim tacku na to i idem dalje- pa nije ovaj svet tako mali bice bolje.....
IP sačuvana
social share
a ja ni na pamet nisam pala mu kad je svoje noci lude trosio na nju......lidija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
kako privuci muskarca koji je spavao sa milion zena, a vi ste milion i prva koju je ubacio u krevetu i jednostavno shvatite da ne mozete ziveti bez njega?

kako ga privuci? molim te samo nemoj time sto je imao sa ''milion'' zena... verovatno si ga privukla, e sad dal je to dovoljno da bi on svoj dosadasnji zivot promenio, drugo je pitanje.
Morace i on pre ili kasnije da se veze za neku devojku. ''Vetar se vezat' ne moze, tu samo ljubav pomaze''  Smile
Ako on shvati da mu je s tobom super, potrazice te, jednostavno stisni zube i ne sili ako ne ide...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung 
Biti samo sigurna u sebe,to je moj recept...,ja probala i uspela. Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gdje onaj sto ga privlace diplome faxulteta???neka se javi!!!!
ma...
a za svalere....nemam pojma!Sama znas da se sa takvim ne petlja u smislu neceg kompleksnijeg!
oni su muski stihovi!a sta ce ti to u zivotu!ma losak totalni!
a ko je ono rekao...
ako si toliko glup da se  petljas sa njim,budi jos gluplja pa skontaj da tu nema bericeta! Smile
i da.....
sta sam ja skontala...
da takvi tipovi ako zavrse sa nekim....to su ono....totalne outsiderke!nikada neke "ribetine"...
bas zanimljivo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gdje onaj sto ga privlace diplome faxulteta???neka se javi!!!!

Ma,cjuti,ima i takvih,ali to su one muske sponzoruse koji su se presabrali da bi im odgovarala zenica kojoj ce oni biti na grbaci i njih finansirati,dok ne nadju neku drugu opciju finansiranja...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gdje onaj sto ga privlace one sa diplomom...???
a to za svalere...
pa ono...gdje ces se zakaciti za takvog!Oni su muski shtihovi i tu nema ljeba!Njihova funkcija je....Ma kakva je njihova funkcija uopste!
a ono sto je zanimljivo kod tih likova....Je cinjenica da,ako zavrse sa nekim,to su ono,totalne outsiderke,a ne neke "ribetine"......u svakom slucaju,meni je to zanimljiva cinjenica!
a i ono...pokusaj da se manje trudis...mozda u tom slucaju podje za rukom!
sretno svakoj koja se zakaci za takvog!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Citat
ako zavrse sa nekim,to su ono,totalne outsiderke,a ne neke "ribetine"
tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 496
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Nokia 
Iskoristi tipa fizicki i psihicki koliko mozes tj. uzivaj dok si sa njim a za to vreme nadji nekog drugog, pa ima toliko lepih i divnih tipova Smile
Mislim ako on hoce takvu vrstu veze onda mu je ti i pruzi pa ces videti kako ce da reaguje...
A mozda cak i upoznas nekog novog ko ce ti ga izbrisati iz glave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
kako privuci muskarca koji je spavao sa milion zena, a vi ste milion i prva koju je ubacio u krevetu i jednostavno shvatite da ne mozete ziveti bez njega?

Cini mi se da je greska u naslovu teme Smile Mislim da bi adekvatniji (na osnovu pitanja autorke) bio: "Kako zadrzati muskarca svalera" Smile

Ne mozes ga "zadrzati" ukoliko u tebi nije pronasao ono sto bi ga "zaustavilo" i sto bi ga navelo da zapeva "... lutao sam i lutao... mnogo zena ljubio... dugo sam pravu cekao... s tobom bih da ostanem... uz tebe ostarim... tebi dajem sve..." Smile Takav ti to nikada nece zapevati, ukoliko si mu vec "uskocila" u krevetac Smile Moraces da se pomiris sa tim.
A sta biva ako "ona" nije "njemu" uskocila u krevet, a on svaler i mnogo se trudi Smile
Da li sam spomenula da ona hoce krvi da mu se napije. Smile
Hipoteticki,receno....sta se moze ocekivati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta biva ako "ona" nije "njemu" uskocila u krevet, a on svaler i mnogo se trudi Smile
Da li sam spomenula da ona hoce krvi da mu se napije. Smile
Hipoteticki,receno....sta se moze ocekivati

Pa,samim tim sto mu *mala nije dala*-vec mu pije krv!
A,posto ce njegovo interesovanje,ionako,proci,pre ili kasnije,bolje za nju sto se sacuvala od dodatnih trauma...
Tu su,kao i u ostalim musko-yenskim kombinacijama mogu koristiti taktike-udar na ego izazivanje ljubomore,a u svemu tome ce ce jednog dana pojaviti neko ko ce biti onaj odgovarajuci.
Tu samo postoji problem da se nesto kvalitetno ne prepoyna na vreme,jer se suvise vremena i energije potrosi i usmeri na ovog prvog...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:40:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.