Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:56:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako prići ženi?  (Pročitano 122133 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Novac, element koji je obrnuto proporcijalan kvalitetu ali direktno proporcijalan kvantitetu ljubavi...

Eto, sad kad smo taj element izbacili iz igre, mozete da se vratite normalnim prilascima...

Vidim ceni se duhovnost... lepo lepo...  Smile

Edit:

Aman, klikcem ovde petnaJes minuta nece da mi posalje odgovor... 12 novih je napisano u medjuvremenu... Svaka cast... (Svaka vam dala...  Smile )
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 00:57:04 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Де се сад ти пронађе Smile Лола експерт за налажења себе свуда и на сваком месту Smile

Ja lepo rekoh da nije tema o njoj, ali izgleda da se ona ne slaze sa mnom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Doneo sam lopatu, vidim opet se neko osetja slobodnim da ostavlja telesne ekskremente po temi.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
То је добро бре кад се проналази свуда, значи да није изгубљен случај Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
au, stigla lopata...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
А где су јој ортаци кука и мотика? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Pazi devojkama je najbolje prići kad su u velikom društvu, bez dečka. Lepo sedneš ili staneš u blizini i počneš sasvim običnu konverzaciju, ili se uključiš u neku koja se već vodi. Onda ako utvrdiš da tokom prvih 15 minuta nije iskazala poseban animozitet ili te iritirala glasom, čačkanjem nosa, nečim drugim, nastaviš da učestvuješ u konverzaciji sa njom celo veče, postepeno saznajući o njoj detalje i koristeći priliku da kažeš i pokažeš nešto o sebi. Ako ne smoriš posle svega možeš da ponudiš da je otpratiš kući, odvezeš ili podelite taksi. Na rastanku tražiš broj telefona, pa se javiš i zakažeš neko kafopijenije.

Najgore je devojkama prilaziti ko uplašeno kuče, tada se šire feromoni straha i bude sadizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
lade jaja dok njima devojke prilaze

zamisljam Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pazi devojkama je najbolje prići kad su u velikom društvu, bez dečka. Lepo sedneš ili staneš u blizini i počneš sasvim običnu konverzaciju, ili se uključiš u neku koja se već vodi. Onda ako utvrdiš da tokom prvih 15 minuta nije iskazala poseban animozitet ili te iritirala glasom, čačkanjem nosa, nečim drugim, nastaviš da učestvuješ u konverzaciji sa njom celo veče, postepeno saznajući o njoj detalje i koristeći priliku da kažeš i pokažeš nešto o sebi. Ako ne smoriš posle svega možeš da ponudiš da je otpratiš kući, odvezeš ili podelite taksi. Na rastanku tražiš broj telefona, pa se javiš i zakažeš neko kafopijenije.

Najgore je devojkama prilaziti ko uplašeno kuče, tada se šire feromoni straha i bude sadizam.

super ti je ovo, školski primer. Samo većina se uprpa kod "počneš konverzaciju"... Ja, hvala Slobadidiju, sa tim nikada nisam imao problema, ali znam milion likova koji imaju. To jednostavno ne može da se nauči.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 01:06:23 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Za prilaske je najvishe kriva ljudska psiha, tj mushka, po nekom pravilu se uvek (ne svim) tokom prilaska stavljamo u poziciju kao da smo vech izgubili, i to se mozda nekako i vidi. Druga polovina je ona koja je toliko sigurna u sebe da ga upravo to samopouzdanje ubi, tj. napravi ga....nafuranim konjem. Pravi pristup je teshko primenit, opet zavisi o vrsti (povrshnom vizualnom identitetu) devojke, ali opushteno,zabavno bi bilo realno, bash kao da ste u nekoj igri, jer to u sushtini i jeste igra.

Sad, ono shto mushku osobu dodatno demoralishe je chinjenica da jako malo cura izlazi u susret kad im se prilazi, e tu nastupa zanimljivost, ako ti njoj nisi zanimljiv u prvi pola sata ne treba se trudit, trazhi dalje, ima osoba koje cene vashu vrstu zanimljivosti, tj nachete ih. Jedino shto se ja zalazhem jeste da cure budu malo slobodnije  po pitanju pristupa, al opet tu faktor zanimljivosti igra ulogu.

Josh jedan problem kod nas  mushkijeh je shto kad se usredotochimona jednu osobu, to smatramo kao cilj, i kada nas odbije (a razlog najchesche NIJE fizicki izgled,niti pare), mnogi to shvate lichno i nastaje ne samopouzdanje , a dalje problemi idu sami od sebe.

Ovo je chisto moja obzervacija iz okoline u kojoj se krechem.

ako prilazite takvim devojkama, svratite na ovaj link)

Tu imaju bash super stolice u radijatore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:56:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.