Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:22:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako prići ženi?  (Pročitano 122407 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Dobro bre havin fan....Udjes na temu kazes nesto sto zna i moja baba,indirektno nas opljujes i izadjes.Daj svoje misljenje , gde gresimo ?

Pa to znaju i ptice na grani  Smile a ja budala volim se maltretirati bez ikakve potrebe... milsim zasto mi ovo treba... Ja krstim vi* prdite  Smile

Nisam nikoga prozvao, zasto si se ti nasao prozvan  Smile

* Nikoga ne prozivam!!!

p.s.- E o ovome treba obratiti paznju, posto nam pravopis ode u k**** !

a oces i ti kozne tone i vetar u lice proizveden porshe carrerom vijoreci francuskom rivijerom,mali treking u podnozje mon blana kondicija da se obnovi Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2010, 00:57:46 od Havin Fun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
A je li se vi, muški i silni, ponekad pitate zašto uvek želite da obrnete neku koja bi da se valja po vili na Svetom Stefanu?  Smile

Pitala ja pre 20 strana, muski galantno iskulirali  Smile
Evo ja ću da odgovorim. Zato što im fali samopouzdanje, pa žele da ga kompenzuju time što će im drugi zavideti što vodaju neku dobru ribu (a pod tim dobra riba podrazumevaju najčešće neko sisato iskvarcano čudovište). Eto, istina boli, znam. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Cinjenica je da muskarac koji ima novca ima i veci izbor devojaka. E sad da li je taj izbor dobar, u to ne ulazim. Postoji i druga cinjenica, da kako odrastamo i shvatamo neke stvari koje nas nisu zanimale sa 20 godina, malo kasnije nas vrlo zanimaju, pogotovo ako nismo imali srece da u dvadesetim pronadjemo ljubav koja je prerasla ili ce prerasti u brak.

Ima i treca cinjenica, a to je da po restoranima ne mora da se jede svinja i torta, vec i morski plodovi i salate, pa i voce, a to sve ne goji  Smile

Ima jos kolko oces cinjenica, takodje i da ribice koje jure kesh uglavnom izvise do ranih tridesetih, ili zavrse sa nekim cija sranja cu spremne da gutaju zarad neke beneficije. Cinjenica je i da vecina tih momaka koje zanima samo mecanje takvim cicama slabo imaju i sta da im "mecaju", o ostalim osobinama ni da ne pocinjem  Smile

Tako da, nemo se sekirate dragi decaci ako vas neka nece sto nemate kesha. Bar ste (uglavnom) potentni, uglavnom niste sisli sa planine i traktora, ne opijate se uz Mileta Kitica i 32 mobilna telefona na stolu uz sampanj.. a i to nesto znaci, ima ko i to ceni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
 Morski plodovi i salate su po restoranima stravicno, neisplativo skupi a porcije su uglavnom toliko male da cak ni ja ne mogu da se zasitim od toga  Smile Eto, mali offtopic i preokretanje na salu, previse se uozbiljismo na ovih par prethodnih stranica  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2010, 01:05:22 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Meni iskreno ne smetaju sponzoruse, sa njima bar odmah znas na cemu si...

Ono sto meni stvarno smeta, je kada cura krije da je jedna od njih, pa kao satro trazi IQ da bi na kraju zavrsila sa tipom koji je QQ (lele) i to samo zato sto baja vozi Q7...

Pomirite se sa tim... zivimo u materijalnom svetu... biti sponzorusa je najisplativiji biznis...

Uvek ce neko reci - od ljubavi se ne zivi...

A je li se vi, muški i silni, ponekad pitate zašto uvek želite da obrnete neku koja bi da se valja po vili na Svetom Stefanu?  Smile

Objasnio sam gore... to su one kojima kvrcne u glavi "hej, pa zasto ja ne bih unovcila svoj izgled (da ne kazem nesto drugo) dok jos mogu, a poslecu lako za brak... ionako su mi moji rekli da se prvo finansijski obezbedim"

Ili kao sto je mnogo puta spomenuto na ovom forumu "jednostavno zivi zivot" - "izmuzi sto se izmusti moze" - "iskoristi ili budi iskoriscena"...

Ma hajte molim vas... ko jos danas radi nesto zato sto to voli... (ironija)

I one "regularne" bi da se valjaju po vili na Svetom Stefanu... ali nemaju sredstva da odu tamo... tako da... i ne jureci one koje se time vec bave, vec upadas kao "most" ka tome onim curama koje to jos ne mogu... a zele... ocajnicki zele...

Edit: @Bambina, tako se ne slazem sa tvojim odgovorom... da sam morao da podebljam svoj odgovor na tvoje pitanje...

P.S. Slazem se sa Munkom da novac obezbedjuje samo kvantitet ne i kvalitet... naravno ukoli se taj kvalitet ne ogleda u kolicini sminke i silikona...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2010, 01:11:32 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
A je li se vi, muški i silni, ponekad pitate zašto uvek želite da obrnete neku koja bi da se valja po vili na Svetom Stefanu?  Smile

Pitala ja pre 20 strana, muski galantno iskulirali  Smile

uglavnom zato shto su takve zenske osobe nadprosechnog fizichkog izgleda a i nisu komplikovane za odrzavanje - samo za njih treba para  Smile . one idu uz stil zivota koji se u judeo-liberalizmu glorifikuje kao uspeshan : bogatstvo , malo naprezanja ,dosta uzivanja ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
aaaaa pa ti jedes na pogresnim mestima   Smile  nije ti Zemun bas preko sveta  Smile  

Zeni mozete prici u restoranu npr .. dok se bori sa pipkom od hobotnice ..  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Kako nije Munka, znas ti gde je Rakovica?!  Smile

U svakom slucaju ne volim nesto preterano to zdranje po restoranima, jer umesto da strpam te pare u dupe koliko god ta hrana nekaloricna bila mogu npr. da potrosim na brdo nekih drugih stvari ili da ih zastekam...Studentski budzet je ionako jadan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Dobro, aj sad... malo li je sto smo sa "kako prici zeni" presli na "sponzoruse" pa cemo jos poceti da se bavimo i nutricionizmom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ako ti se ne svidja - napusti zgradu  Smile

Ja sam dovoljno bila ozbiljna, sad se segacim...Mogu i ja ponekad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:22:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.