Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:21:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako prići ženi?  (Pročitano 122560 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Duhovni razvoj...
Ima jedna recenica iz "Maskarade" Terija Praceta...  glasi otprilike - kad ne mozes nista lepo da kazes o izgledu neke osobe, onda ti ostaje samo da kazes da ima lepu kosu... i dobru dusu...

E, to je taj duhovni razvoj...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
Mogu na osnovu fotografije da uradim detaljan popis osobe.
Mozes izlistati spisak stereotipa i predrasuda...
Isti kakav i bilo ko drugi moze izlistati o bilo kojoj "vrsti" ...
I to sto ces uglavnom biti u pravu, ne znaci da je to sto si rekao tacno Smiley
To je isto kao da kazes "Ljudi su sljam". Uglavnom ces biti u pravu, ali to ne znaci da su svi takvi.
Uh matori,ne umem da objasnim..To je nešto kao da zrači iz slike,znaš ono kad gledaš pa imaš jasan osećaj onako kao sa ljudima kad kažeš u sebi "u jbt,ala zrači.."  To "zračenje" stvarno i jeste to jer svako od nas nosi neku energiju a ljudi se zgotive (kako ide on čuveno) "kad su na istoj frekvenciji". Ima tu istine Smile
  Svesni smo svi toga manje više i to i služi da bi se spojili i komunicirali... Hvala hvala,ne treba cveće  Smile

Ja ne znam sta se ovi likovi zale...Sta vam toliko smeta? Sta sad, je'l treba da delimo telefone i adrese svakoj osobi koja nam pridje sa bilo kakvim komentarom?  Smile

Kao da biste vi dali telefon ruznoj ribi ili debeloj ili tako nekoj koja vam se fizicki ne svidi...Yeah, right.
95% bi dalo veruj mi (sex baby,sex) Smile

Citat
 Ja se molim nebesima da upoznam devojku koja je zainteresovana više za duhovni razvoj,više nego za materijalni.

A ti bjese izlazis u stefan braun ili tako neki klub?
Sad sam prešao u Kst  Smile

Citat
Ja se molim nebesima da upoznam devojku koja je zainteresovana više za duhovni razvoj,više nego za materijalni.

Bolje se moli da upoznas neku materijlnu ,jer ako nadjes neku sebi slicnu ima da oboje propadnete dok se rekao keks. Smile Smile
Letećemo po prostranstvima u astralnoj ljubavi  Smile Smile Smile

Lako je za has i gajbu,sve je lakše kad je veza više duhovna,da ne kažem spiritualna Smile
 To znači razvijate se zajedno,nadgradjujete se i sl.. Veze takvog tipa su dublje i stabilnije nego one gde se gleda ko koliko para donosi u kuĆi  Smile

nekad je bilo na ceni to da imas herca da prici ribi na ulici recimo,sad se takvi likovi uglavnom karakterisu kao manijaci,ustvari treba da overis cv u sudu pa da to prezentujes prilikom prilaza Smile
Citat

Bolje se moli da upoznas neku materijlnu ,jer ako nadjes neku sebi slicnu ima da oboje propadnete dok se rekao keks. Smile Smile

sad mi se u glavi na kratko stvorila slika vasheg venchanja ....  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile

A ja mogu samo da se ubijem sa ovom svojom hipersenzibilnošću! Tačno osećam kako se ko oseća,kad mulja i laže i manipuliše(pokušava) i stvarno imam problem sa tim.  Mogu na osnovu fotografije da uradim detaljan popis osobe.
 To je dar ali nije uvek lako. Pogotovo kad su ljudi preplašeni a kriju se iza lažnog samopouzdanja baziranog na materijalnim vrednostima.

Isus trazi Magdalenu...

Iskreno... ona devojka ima mnogo realnije zahteve...

Smile
 Nije majke mi Smile
 Samo mora da bude svoja i da govori kao što se oseća umesto da ide okolo i pozira da bi videla koliko i da li je poželjna a onda kada joj neko pridje ona ga od*ebe a onda ode kući i igra se sa povrtjem  Smile

Hoce li mi neko od vas muskih koji trazite takvu objasniti sta znaci ''duhovni razvoj''?

ovako .... zamisli sve stvari koje ti volish da radish .... e pa to je sve suprotno od toga  Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile

Svaciji zivot se odvija u materijalnom denzitetu, ne vidim zasto ljudi to hoce toliko da odbiju  Smile Uostalom, vecina materijalnih stvari su sredstva za neki nas ''duhovni'' razvoj i omogucavaju nam bavljenje stvarima u kojima uzivamo a kojima se na neki nacin unapredjujemo ili obogacujemo.

ma ne razumesh ti to , ima ljudi koji pokushavaju da odu u druge ,vishe dimenzije i denzitete (valjda se tako kaze  Smile ) .  objasnicu ti to na jednostavnom primeru :  taxu treba devojka koja ce s njim da pushi travu ,da razgovara o chemtrailsima ,UFO i iluminatima - a ne neka koja samo misli o tome kako ce da kupi irske cipele  Smile Smile Smile
Raspašću se aaaaaaaaaaahahhaahhaaaaaaahahhahahaahaahahah Smile Smile Smile Smile

Sta cu, ne razumem ja te pokusaje dolaska do visih nivoa svesti  Smile Bas sam materijalista....Nebitno sto je i trava materijalna stvar i sto ti treba materijalno sredstvo, tj. kesh da bi pazario istu  Smile

jbg ,ja se trudim da ti objasnim  Smile .... poshto zivimo u materijalnom denzitetu (bash cool rech  Smile Smile ) nama su potrebna sredstva da bi iz njega pobegli (a trava je tu najvaznija  Smile Smile ). ali ljudi(tj zene  Smile) umesto toga troshe sredstva na neke duhovno bezvredne stvari kao shto je velika torba za shminku ...  Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile koji si kralj  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
I dalje ne vidim u cemu je Taxtexov problem sa zenama. Posto sam lepo vec pitala u cemu je problem, sta znaci duhovni razvoj itd...A on iskulirao...Ocigledno se sa tobom ne moze diskutovati jer ti vidis samo selektivno i odgovaras samo na ono sto ti odgovara.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2010, 13:05:15 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
taxex odluci se brate oces samo seks ili ces duhovni zivot Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Hoću sad i hoću sve  Smile Smile

I dalje ne vidim u cemu je Taxtexov problem sa zenama. Posto sam lepo vec pitala u cemu je problem, sta znaci duhovni razvoj itd...A on iskulirao...Ocigledno se sa tobom ne moze diskutovati jer ti vidis samo selektivno i odgovaras samo na ono sto ti odgovara.
Verovatno sam preskočio  Smile

Šta je za mene duhovni razvoj?

Raditi na tome da se bude u skladu sa svojim emocijama,da se one osveste i govoriti kroz njih;
 Biti svestan svojih misli. Živeti sada i ovde a biološki kompjuter paliti kada treba.

Znaš,sve varira,ima momenata kada se upali lampica za opasnost i tu emocijama nije mesto. Ima trenutaka kada emocije rade bez razmišljanja...

Biti u balansu...Učiti na greškama... To je duhovni razvoj.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Seru kao da su naduvani, a nisu
Paaaa tako nekako  Smile Duhovnost je najbolja trava   Smile Mada ih ima koji misle da su mesije ili koji definitivno znaju istinu  Smile To i nije bas filozofski  Smile

Citat
taxu treba devojka koja ce s njim da pushi travu ,da razgovara o chemtrailsima ,UFO i iluminatima - a ne neka koja samo misli o tome kako ce da kupi irske cipele 
Hahaha lud si k'o struja  Smile

Sta je duhovni razvoj? Valjalo bi se raspisati da se to najbolje objasni.

Citat

Raditi na tome da se bude u skladu sa svojim emocijama,da se one osveste i govoriti kroz njih;
 Biti svestan svojih misli. Živeti sada i ovde a biološki kompjuter paliti kada treba.

Znaš,sve varira,ima momenata kada se upali lampica za opasnost i tu emocijama nije mesto. Ima trenutaka kada emocije rade bez razmišljanja...

Iako tu ima dosta toga podvukao sam po meni najbitnije:
1) Konstantan rad na svojoj dusi
2) Osvescivanje nekih stvari u dubini bica
3) Spoznaja sebe u kosmosu i svetu
4) Odrzati balans sa samim sobom i okruzenjem
5) Ucenje i istrazivanje

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Koje slihtanje Bfu....Bljuv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
BF je totalni car. To je opste poznato.   Smile

Uvek se ismejem kad nalupa ovakve stvari. Mogao bi i tarot da baci na TV-u - ista bi loziona bila  Smile

I od Bambininih komentara oplacem redovno  Smile

Nego, dobila si  moje malo vidjenje duhovnosti. Ja mislio ti nesto prokomentarsiala  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
Seru kao da su naduvani, a nisu
Paaaa tako nekako  Smile Duhovnost je najbolja trava   Smile Mada ih ima koji misle da su mesije ili koji definitivno znaju istinu  Smile To i nije bas filozofski  Smile

Citat
taxu treba devojka koja ce s njim da pushi travu ,da razgovara o chemtrailsima ,UFO i iluminatima - a ne neka koja samo misli o tome kako ce da kupi irske cipele 
Hahaha lud si k'o struja  Smile

Sta je duhovni razvoj? Valjalo bi se raspisati da se to najbolje objasni.

Citat

Iako tu ima dosta toga podvukao sam po meni najbitnije:
1) Konstantan rad na svojoj dusi
2) Osvescivanje nekih stvari u dubini bica
3) Spoznaja sebe u kosmosu i svetu
4) Odrzati balans sa samim sobom i okruzenjem
5) Ucenje i istrazivanje

To dolazi kasnije.
 Upoznavanje sebe je najvažnije.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Koje slihtanje Bfu....Bljuv  Smile

varash se . to su samo spontani izlivi odushevljenja od strane visokoumnih i senzibilnih osoba koje su daleko otishle u duhovnom razvoju  ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:21:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.