Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:53:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako prepoznati glasaca SRS  (Pročitano 29812 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@jimy, stvarno si na ivici... Nauci da se ponasas, ako si ti sa takvim stavovima "buducnost Srbije", jasno mi je zasto su SRS-ovci dobili ovoliko glasova, kao i BG i NS. Tolerancija i kultura - nije tesko biti fin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
To su im jedini "argumenti", sta bi bez njih "pametno" rekli? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro
Coolrunner pa nisam ti se nikad pozalio da me neko vredja na pp,a i nesmeju radikali to da rade jer su kukavice samo u grupi su hrabri.Znaju da bih svakok pojedinacno odrao od batina

dobro razmisli Smile nemoj da olako iznosis gluposti tipa- odrao bih nekoga od batina- ako znas da te taj nece naci i odrati tebe jer ti ne zna adresu.
 i te infantilne izjave su bas nesto sto bi covek ocekivao od osobe kao sto si ti.
inace mislim da ne bi voleo da se nadjes u ringu sa mnom Smile Smile
osim ako ti nisu mrske kranio-cerebralne povrede Smile

Pa ako se zakljuca ova onda bi trebalo i ona tema o ldp-u.A sto se tice teme.Glasace SRS-a ces jos prepoznati i po tome sto srcu glasno supu i kafu a onda se vade kako je mnogo vruca,ali posle toga im das jogurt oni isto urade.Zakljucak je da od cobanina nemozes napraviti coeka 21 veka.Pustaju na malom prstu nokat i drze cesalj pozadi u dzepu od pantalona.Kad vide muskarca sa dugom kosom zovu ga Bitlsovac,zbog lepe zene gurnu dva prsta izmedju keca i trojke jer dvojku nemaju pa zvizde,uz opasku hej mace i onda se posle svi smeju kao idioti.Malo urbaniji radikal koristi pino silvestre posle brijanja.Cipele su uglavnom one sa tarabicama na vrhu(kabriolet) frizura Tarzanka(sabanka).Kada cuju da je neko bio u pozoriste uvek kazu,bio si u pozoristu?E sta covek trpi zbog razbojnika.Mogu jos da vam ih opisem ako zelite

s obzirom da si sve ovo tako detaljno opisao praxa mi govori da verovatno govoris iz licnog iskustva i svoje licne aspiracije inputiras nekom drugom.

mnogo si nesto ozlojedjen i ostrascen, mora da ti je neki radikal smuvao devojku  :pelvic_thrust2: jer cini mi se da je koren svega neka dublja trauma Smile

slazem se da ova tema treba da bude lock-ovana, prestavlja mesto gde istraumirane osobe ispaljuju tiradu imbecilnosti o ljudima oko sebe- iznoseci tvrdnje a ne znajuci da im je mozda najbolji drug/drugarica pripadnik te opcije.

smatrao bih sebe za nesto najnize kada bih svoje drugove mrzeo zbog toga sto su za ovu ili onu stranku.
uostalom, cemu te podele? i kvalifikacije? sta cete dokazati, evo ja sam radikal, nadjite mi konkurenta iz "demokratskog bloka" koji ima postignuto kao ja ili vise- pa da proverimo tezu ko je pametniji. sve je to toliko detinjasto da mi je prosto muka kad citam izjave- prljavi, musavi, srcu, neobrazovani itd

najbolji drugar mi je u navijackoj grupi C.Zvezde a ja unuk jednog od osnivaca i prvih igraca Partizana i uvek gledamo derbi zajedno. treba da se mrzimo?
a vi ovde pokazujete strasti koje su do sada bile svojstvene utakmicama. koliko je samo tuzno sto je svima nama politika toliko zasla u zivote i nema trenutka kad neko od politicara nije na televiziji,a svi su, cast retkim izuzetcima,  gomila neradnika, lopova, perverznjaka koji zahvaljujuci glasovima naivnog naroda sede u skupstini, cackaju nos, citaju novine, a neki i ne dolaze osim kada se podizu plate. neka objave koliko radnog staza imaju ti politicari.

umesto da se prica o mladim, pametnim ljudima, naucnicima, koji odlaze jer im drzava u kojoj su politicar glavne zvezde ne pruza nista, odlaze u inostranstvo i tamo pronalaze stvari zbog kojih proslavljaju zemlje koje su im pruzile utociste Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Pa ako se zakljuca ova onda bi trebalo i ona tema o ldp-u.A sto se tice teme.Glasace SRS-a ces jos prepoznati i po tome sto srcu glasno supu i kafu a onda se vade kako je mnogo vruca,ali posle toga im das jogurt oni isto urade.Zakljucak je da od cobanina nemozes napraviti coeka 21 veka.Pustaju na malom prstu nokat i drze cesalj pozadi u dzepu od pantalona.Kad vide muskarca sa dugom kosom zovu ga Bitlsovac,zbog lepe zene gurnu dva prsta izmedju keca i trojke jer dvojku nemaju pa zvizde,uz opasku hej mace i onda se posle svi smeju kao idioti.Malo urbaniji radikal koristi pino silvestre posle brijanja.Cipele su uglavnom one sa tarabicama na vrhu(kabriolet) frizura Tarzanka(sabanka).Kada cuju da je neko bio u pozoriste uvek kazu,bio si u pozoristu?E sta covek trpi zbog razbojnika.Mogu jos da vam ih opisem ako zelite

Ako se vec trudis da druge ispravljas zbog pravopisa, tacnije da recenice pocinju velikim slovom onda prvo nauci padeze, a na kraju recenice stavi tacku. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Jos par karakteristika glasaca SRS:

Kada nema boljih argumenata, posegnuti za pesnicom
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
 Stanko nisu oni toliko jaki to su pic..... samo su u grupi takvi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Stanko nisu oni toliko jaki to su pic..... samo su u grupi takvi
    Citat
    Jimy "demokratorska gromada" se i definitivno iznervirao i posegao za "argumentima" jel tako demokratorskim! Sloba i SRS su i za ovo krivi kao i za sve ostalo, pa i to sto ne zna pravopis! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens 
Samo vas kontrolišem šta radite , vidim da se i dalje pljujete , pljujte se pljujte  , ajde sada zdravo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Varijanta No1 - Leba bez motike samo zato što si Srbin.

Varijanta No2 - Leba bez motike samo zato što si za EU

Varijanta No3 - Otišao zauvek iz Srbije da bi živeo normalnim životom, bežeći i od jednih i od drugih

Varijanta No4 . Postao alkos ili narkoman po principu "Izem ti ovakav život"
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung S5230
I ja gvasam za Svpsku Vadikalnu Stvanku:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Orlando5.jpg
(70.5 KB, 576x475)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:53:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.