Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:09:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 905279 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia N82
Molim vas drugari, ako moze gde ste nashli H2B program, tj preko koje agencije, a da nije 3000 dollara, ako moze na mail, unapred hvala svima. . . .

markofpp@hotmail. com

Tesko da ima neka agencija koja uopste radi H2B program.

Nista ti ne znaci sajt agencije, imas onih neazurnih kojima na sajtu stoji da jos uvek rade H2B ali ga u stvari ne rade odavno.

Najbolje bi bilo da posetis OVU stranicu, tu imas par predloga sto se tice agencija i pozoves ih telefonom. Jedino ces tako znati na cemu si.

A i ne bi bilo lose da procitas celu ovu temu. Ako se stvarno interesujes da ides preko H2B verujem da ces u ovoj temi naci dosta informacija koje ce ti koristiti.

Pozdrav i srecno.
IP sačuvana
social share
Eto, desilo se...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Hvala puno, inace znam sve oko H2B programa, dobro sam informisan samo ne mogu da nadjem program ispod 3000 dollara, ima u novom sadu agencija, i sigruna je ali 3000 dollara je mnogo. . . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia N82
Hvala puno, inace znam sve oko H2B programa, dobro sam informisan samo ne mogu da nadjem program ispod 3000 dollara, ima u novom sadu agencija, i sigruna je ali 3000 dollara je mnogo. . . . 

Tesko druze da ces naci ispod te cene. Uslovi za izdavanje H2B vize su se promenili prosle godine i retko koja agencija se prihvata toga. Ona koja se prihvati izgleda mora i da naplati trud.

Cisto jedna napomena, od prosle godine H2B viza je besplatna. Ali to ne znaci da ne dajes ni dinara. U zavisnosti od toga koliko meseci zelis da ostanes postoji iznos koji ipak moras da uplatis i to se vodi kao depozit. Taj depozit ti kasnije poslodavac (ako dobijes vizu) vraca kroz mesecnu platu. Tako da na kraju ispadne da su ti se sve ulozene pare vratile.

Mimo ovog depozita, placas i agenciji nesto malo, do stotiank evra na ime administracije koju vode umesto tebe.

Ovo je idealan scenario i ono cega bi svi trebali da se pridrzavaju, a to da li svi tako rade...  Smile

Pozdrav za tebe i pisi ovde ako nesto resis po tom pitanju. Podeli to i sa ostalima..    Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 10:40:06 od boris_bgd »
IP sačuvana
social share
Eto, desilo se...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ma znam to sve lave. Proshle god, za oktobar nisu imali peticija i bila je cena 1700 dollara, i to je kao bilo regularno.
A ove godine poslodavan ne naplacuje nista i cena je 3000 dollara, pritom nista se nevraca, i nerefundira avio kartu... opshti haso je sada, da ne znam vishe sta da radim, jel koliko treba da radish, da zaradish, da bi ti se ovo isplatilo, ili plus platish avion u naj boljem slucaju jedno 650 eura.... koje su to pare da se isplati, i jel postoji mogucnos nekom se zaliti zato sto nas iskorishcavaju i prave budale.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
zelim da pozdravim sve na ovom forumu  
povod moga javljanja je da sam pre neki dan dobio meil u kome me obavestavaju da sam dobio permanent resident card i traze mi da uplatim 881 $,da li neko zna nesto o tome,sve koje sam kontaktirao u mojem okruzenju kazu mi da je to zelena karta i da je meil validan. . . . . zato molim vas da mi se neko javi ko je upucen u sve to(da zna nekoga ko je dobio ili je i sam dobio)
hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC One
Svi u tvom okruzenju?  Smile

Cekaj, imas internet, zar je toliko tesko resiti ovu nedoumicu? Valjda je nekako logicno da prva stvar koja ti padne na pamet u ovoj situaciji bude da kontaktiras americku ambasadu.

Evo ti link, tu ti je i broj telefona http://serbian.serbia.usembassy.gov/sr/contact-us.html Pitas sve sto te zanima, objasnis situaciju, sta si dobio, od koga, sta traze.

U suprotnom plati 800$ pa cekaj da vidis da li si stvarno dobio ili te je neko preveslao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
kontaktirao sam ambasadu ali mi se samo javlja sekretarica i ne mogu da proverim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
hoces da ti posaljem privata meil pa da pogledas ,voleo bih da me neko uputi i da mi pomogne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nisi jedini koji je dobio takav mail.  Dosta ljudi je dobilo ali je to verovatno prevara jer je pravo izvlacenje tek u maju.  Ja ti ne bih savetovao da im placas osim ako imas pare za bacanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Lave to je prevara, kada si aplicirao, pisalo je da ti oni nece slati nikakv mail, vec da morash sam da pogledash tj, da se ulogujesh, na njihovoj stranici i da jedino tako mozesh da proverish da li si dobio green card...
Sve ostalo je prevara.... shteta ali srushili smo ti ovu nadu.... ali zato nemoj da nastavish da aplicirash....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:09:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.