Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:56:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906615 puta)
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
VIP 
ma samo trazim neku pristupacnu kucu za mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Nisam dobio VIZU !    Smile  Smile  Smile   Ovako bix ong konzula u ambasadi !!!!

Eto, što sam imao ja sam odneo !  Ako im nije dovoljno to što sam za stalno zaposlen (u privatnoj firmi za minimalac  Smile 17.000din), iako mi je stvarna plata 50.000 din, kolko sam i napisao u onom zaxtevu za vizu. I imao
sam potvrdu iz banke na 4300 eura ... + razno što se tiče mene (ugovor od taštinog stana, slika žene i deteta od 2 meseca) ...... jbg, ja drugo nemam !!!!!!

Tri puta me čovek pita zašto ja idem SAM u Ameriku u posetu kod ženine rodjene sestre povodom njenog venčanja, odnosno što i moja žena ne ide sa mnom (čudi se što ne idemo obadvoje!), s obzirom da su njix dve rodjene sestre ......... ja mu TRI puta odgovaram da moja žene ne može, jer je beba mala, da beba jede na svaka tri sata .... bla,bla.....a šta drugo da mu odgovorim. Nisam se ni nadao da će me to pitati !  On kaže, a što vi niste onda išli zajedno, kasnije (mislim se u sebi kad kasnije, kad beba od dva meseca-napuni dve godine) .... mislim katastrofaaaaa mi je bio razgovor sa čikom iz ambasade !!!   
Očito sam mu ispao sumnjiv ... ili šta god.   

Prvi put sam eto pokušao da dobijem upišanu vizu (turističku) i to sam tražio od 1 maj do 20 maja !!!

Kaže mi čika: OProstie, ne možemo da vam damo vizu, i sago glavu dole, ko da je devojčica, a ne dečak ,ni zašto,ni zbog čega !!!  - koja LJUDINA, a ?

Mislim se u sebi, a gde sam i ja budala pošao, pa zar nije, da me tamo ponižava bre neko.
U životu nisam ništa ni ukrao, ni muljao, ni tako to nešto ..... ma idi beži.
Da molim ne znam, eto, da cvilim ispred šaltera, da se uvijam, NE ZNAM....  šta da radim.

LJUt sam ceo dan  !!!   

Za 20-set pišljivih dana u Americi ........  ej bre.    ON misli ja ću tamo da radim ???
Bezveze, a cela EVropa mi ovde ispred nosa !   U Francusku, evo sad odma da krenem, čeka me posao !!!
Neću, ma neću, da crnčim, nigde !!!  Ni ovde, a ne tamo !

Zanimljivo je i to, da je postojala velika mogućnost da i ne otputijem u Ameriku, i da sam dobio vizu !!!

Ne znam.... malo sam se zapalio kao idem u Čikago... tamo-vamo....Amerika....(pre nekix 30-tak dana)
....pa se oxladio, mislim i kad sam ulazio u Ambasadu, bilo mi je: oš mi dat-a i ne moraš mi dat !!!

Nego taj stav tog ČIKE, ta pitanja njegova..... i to sve .... ko da sam debil. 

Ma sad sam bio, i na KUKOV dan opet (a to je čitaj NIKAD)  ....

ma u GRčKu ću ja za te pare 4 X puta   !!!!!!!!!!   xuxuxuxuuu  Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Samsung Galaxy S III
Ne bih te ni ja primio.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 01:34:36 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
HTC One
Mali komentar. Tebi deluje cudno ali za amerikance je brat od tetke, sestra od strica i sve iole dalje od same porodice daleeeeeeeek rod... njemu je to da ides kod zenine sestre delovalo kao da ides kod nekog meksikanca koji je tamo na divlje.

Zao mi je sto nisi dobio vizu ali oni su mnogo hladan narod za te rodbinske odnose i gledaju to mnogo drugacije nego mi. Video sam i sam to i iscudjavao se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Iako si mu lepo objasnio razlog zbog kog  tvoja supruga i beba ne mogu da idu on ti nije dao vizu. Razlog je zato što je debil i njemu ništa ne znači da li ćeš ti da putuješ ili ne. Ako je onako kako si napisao onda je tvoj primer samo jedan dokaz koliko su oni debilast narod pa čak i taj lik koji je bio tako uspešan pa je dogurao do pozicije da radi u ambasadi. Kao što reče predhodnik, veoma su hladan narod i porodica im uglavnom ništa ne znači ili veoma malo. Koliko se mi porodično, familijarno, drugarski držimo zajedno oni to neće videti ni na filmu niti sanjati.

A taj lik na šalteru verovatno i nema decu pa zato i nema osećaj kako se beba čuva. A i ako ima decu, tu decu mu je verovatno čuvala i odgajala neka meksikanka dok je on bio u trci za parama i karijerom. Zato i nema osećaj za porodicu.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 02:25:55 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
HTC One
Kada vec pominjemo kriterijume... ne razumem kako je njihov rezon da ce pre u USA ostati zaposlen covek sa poslom (ma kolika mu ovde plata bila) koji ima porodicu (mislim konkretno na zenu i decu) nego student, mlad covek koji ce se lakse adaptirati, biti spremniji da rinta i nema porodicu koju bi ostavio.

Svake godine masa studenata ode na W&T i masa ih i ostane u USA na crno sto oni znaju a opet ne vide ironiju. I jedan od glavnih argumenata im je taj da student 3 ili 4 godine sa npr. 2 ispita do kraja nece rizikovati da sjebe skolovanje i fakultetsku diplomu zarad ostanka. Kako im nikada nije palo na pamet da ce ti studenti u USA imati milion puta bolji zivot kao konobari nego u Srbiji sa poslom u struci. Kao da rade u Ambasadi u Japanu a ne u Srbiji, pa ne znaju kakva je situacija ovde.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Apple 15
Hajde... decaci... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
Jesam propustio nesto?
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Doslo je do greske u postu mozete da obrisete ovo
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 15:19:03 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:56:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.