Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:00:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906616 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson k810i
Ma ja mislim da tu nema pravila nego zavisi kako je konzul raspolozen tog dana:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
ovako, bilo je dosta ljudi ali nije se dugo cekalo.  prvo salter 2, pa posle otisci na salteru 3 mislim, onda malo duze cekas da te konzul prozove na salteru 4 i 5.  jako sam slabo cuo kada prozivaju preko razglasa tako da sam obicno gledao u njih kad prozivaju ne bih li im citao sa usana.  tad sam primetio da dok citaju neciji predmet, ako ga citaju, malo malo pa gledaju preko sale u kandidate, onako ispitivacki, verovatno traze one sto su nervozni, zato samo opusteno koliko je to moguce.
 pitanja:
-razlog putovanja?- turisticki
-jeli prvi put putujete u ameriku?- da
-gde ste sve putovali do sada?- pa ja nabrojao
-jel imate nekog u USA?-da, dalju familiju- dalje nije pitao oko toga
-kod koga idete?- kod prijatelja
-gde radite?- ja kazem tu i tu
-koliko dugo?- 5 godina
-sta radite?- ja to i to
-kolika su vam primanja?-tolika i tolika, inace prosecna za srbiju
-zao nam je danas niste dobar kandidat za ovu vrstu vize, dacu vam jedan papir itd, itd. . . . . . . .
  ja u soku, kupim papire i palim, ali to je greska, trebalo je da malo dosađujem oko razloga odbijanja.
inace sam bio dobar sa papirima, zena, dete, posao, kuca pare itd.

toliko od mene

hvala fule ovo mi mnogo znaci a i svim ljudima koji ce na intervju u ambasadi.bas lepo opisano.mada sledeci put nemoj da pricas da imas familiju u USA i da ides kod prijatelja.mislim da je to jedan od glavnih razloga odbijanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC 
mene interesuje sledece, pa ko zna neka pomaze :)

u kojoj drzavi je moguci izvaditi  americku vozacku dozvolu-ID, a da je pritom radna viza vec na isteku, cikago otpada sve su odbil, bas iz tog razloga (viza istice), culi smo da ih izdaju u drzavi Washigton, pa ako neko zna sigurnu informaciju o tome, neka napise, da li je vredno cimanja do tamo.    .    .     ne znamo sta nam je ciniti, a hitno nam je potrebna  Smile

hvala unapred :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Veliki pozdrav svima, posebno ljudima koji su nesumnjivo dali osnovne smernice - kljucne informacije svim onima koji su otputovali, kao i onima koji o tome jos uvek razmisljaju.  Danima citam tudja iskustva, misljenja i savete i mogu reci da je tema fantasticna, ako ne i najbolja jer na ovako detaljan nacin opisane situacije, slucajeve i iskustva jos nisam nasao ni u jednoj postojecoj temi.

Posto i sam razmisljam o odlasku, a kako se, koliko sam primetio o tome do sad vrlo malo pisalo (pominjano u par postova, bez posebnih detalja), hteo bih da pomenem odlazak u Ameriku preko intership programa (strucna praksa)  koji je dostupan u vecini agencija za razliku od vec mnogo pominjanog i po ceni veoma slicnog H2B programa.  

Obzirom na to da ispunjavam, neke od osnovnih preduslova za odlazak preko ovog programa (zavrsen fakultet i stalno zaposlenje), zamolio bih sve one koji imaju bilo kakva iskustva vezana za ovaj program ili su na ovaj nacin otisli da pomognu i daju neke smernice i osnovne informacije.

Jos jednom puno pozdrava svima i unapred se zahvaljujem na ukazanaoj pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pozdrav!  :wave: Zanima me jel postoji mogućnost za rad ako ne posedujem radnu vizu? Tj.  nemam vizu uopšte, ali mogu boraviti sa stranim pasošem u USA.  Naravno mislim na poslove koji nisu vožnja kamiona i selidbe.   :D Molim vas pomagajte ako imate bilo kakve informacije.   :help
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia 
Sasha019  
Pozdrav. Ja sam nov korisnik,registrovao sam se pre 10ak min.  tako da ni ne znam bas sve opcije na ovom sajtu. Zamolio bih te da mi pojasnis neke stvari oko W&T . . . gotovo je sve napisano,ali mene zanima jos nesto . . . a nekako ne bih pisao o tome javno. Jel mozes neku privatnu poruku da mi posaljes. . . (nemam pojma nista vezano za sajt) ili da mi das skype/msn . . . Mnogo bih ti bio zahvalan. Hvala puno. Pozdrav.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson k810i
Care pa svi mi imamo nesto sto nije za javni chat, i kad bi svi to trazili od njega verovatno bi covek morao ceo dan da sedi za kompom i prica sa nama na skajpu:) imas u ovih 100 i kusur strana skoro sve napisano samo treba da sendes i citas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia 
Ok .  Onda bar da pitam ovo . . . posto se tamo postaje punoletan sa 21.  god.  a ja punim sledece godine u Julu 20
. . . cuo sam da ce biti teze ako nisi punoletan i . . da ne mozes da radis mnogo poslova a i da ces se teze snaci. Svi drugari koji su bili tamo i koji su ostali su mi tako rekli . . . a mene zanima vase misljenje,koliko je to tacno?I ako moze neki savet. . . posto sam odlucio da idem.  :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pozdrav  :wave:
posto uskoro planiram da odem u Ameriku a inace sam student i sada treba da upisem trecu godinu na budzetu.  .  .
Pa me zanima da li ce sta da koci dobijanje vize posto imam kredit podignut u banci, kredit je malo veci ili da ga prepisem na nekoga od clanova porodice ili nista da neradim mozda to bude kao garant da cu se vratiti a imam  vec neku nekretninu koja se vodi na mene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pozz pročitao sam većinu foruma ali nisam pronašao nijedan odgovor na moje pitanje koje glasi. .

Dugo vremena poznajem djevojku iz BiH koja je sa 3 god otišla u USA, dolazi već par godina i u vezi smo.
Razmišljamo o braku, eh sada čitao sam po drugim forumima da bez obzira što si u braku sa američkim državljaninom/kom trebaš vizu da otputuješ za USA.  
Malo mi pojasnite na koji način da to izvedem i da li je moguće uopšte da se vjenčamo u BiH i zatim skupa odemo u USA ? Ili je za to ipak potrebno čekati određeni period da se viza procesuira ? Savjet ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:00:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.