Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:18:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906547 puta)
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N73
Prelistao sam sve i sve sam pročitao ali koliko se sećam svuda piše da preko W&T programa starosna granica je do 26 ili 27 god. zbog toga me je interesovalo i zbog toga sam napisao za 28-godišnjaka.  (ili se možda varam?) Inače tema ti je odlična dosta informacija čuvek može da pokupi. Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Rok nije 27 vec 28 godina za W&T, tacnije do 28. Zavisi od agencije, ja sam isao preko jedine koja vodi do 28, ostale vode do 26 (bar su vodile). Otisao samm za USA 1.jula a 5. avgusta sam tamo napunio 28.  Smile

Nadam se da nije reklama, ako jeste neka se brise, radi se o agenciji Karavan travel (obzirom da je na temi pomenuta i Ayusa, onda nije reklama, valjda).

Ali opet, J1 viza je samo za studente.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@galera
Možeš da odeš i sa 35. Odnosno, mogao si da ideš. Sada su nam dali samo J1 vize a predpostavljam da nisi student tako da...
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N73
Čuo sam da još nije sigurno za H2B vize, možda će ih i biti videćemo. U svakom slučaju hvala na odgovorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
@galera
Možeš da odeš i sa 35. Odnosno, mogao si da ideš. Sada su nam dali samo J1 vize a predpostavljam da nisi student tako da...

Pitao je za W&T, tu definitivno preko nasih agencija moze max do 28 godina, mada mi se cini (ne verujete mi 100%) da kada sam citao o programu na sajtu USA vlade da je taj program planiran za sve do 30 godina, ali davno bese.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
A nije mi jasno zašto pokušavaš da tvoj post bude uvek zadnji na ovoj temi i stalno me citiraš. Čovek je pitao za
w&t program i lepo sam mu odgovorio. A jesam, jer ne da sam siguran 100% nego 1000%. Dok smo imali H2B vize moglo je i sa 35 godina da se ode. I to upravo na H2B vizu.

Ne volim da citiram, razglabam i pričam prazne priče. U ono što sam 100% ili makar 99% siguran, e o tome sam pisao i pisaću. Odgovaram samo na konretna pitanja. Kada sam otvorio ovu temu sa namerom da pomognem ljudima,  nisam mislio da će se nakupiti 10 strana. Od 10 stranica 5 mogu da se brisnu samo tako. do sada je bilo 10 strana a u budućnosti ko zna koliko još. I ja kada pogledam pa bi me mrzelo da listam 10 strana kao bih našao odgovor na neko svoje pitanje. Do sada sam dobio dosta pohvala za ovu temu, što ovde što preko privatnoh poruka. Do sada mi se na e-mail javilo oko desetak ljudi i svima sam posvetio pažnju i pisao o svemu onome što su pitali. Nadam se da sam da sam uspeo da ljudima pomognem.

Ko šta ima ovde konkretno da kaže ili pita samo napred. Šta samo citati ovo-ono.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One
Ja stvarno ne vidim u cemu je problem? Nisi jedini koji zna o materiji niti je tema tvoje vlasnistvo. izvini za ovaj ton, ali nije fer ovaj nastup. Ja sam takodje pomogao ljudima na ovoj temi komentarima i takodje dobijao pp-ove.

Meni nije vazno ciji je post poslednji ili ko ima vise pp, vazno je da sto vise pomognemo ljudima ako vec znamo o tome. Mislim da je prvashodno to sustina ove teme i cilj nama obojici. Mogao sam lepo da uputim ljude na nas/srpski forum koji se bavi samo ovom tematikom, gde ima bukvalno do detalja sazvakana svaka sitnica, i mislim bas svaka. Ali ja sam stari Burekdzija i zato se trudim da dam doprinos ovde.

A sto se tice mog prethodnog komentara, galera je pomenuo da je razumeo da je granica za W&T 26-27 godina a da on pita za ljude sa 28. Odgovor na takvo pitanje je upravo ovo sta sam napisao, nisam ulazio u to da li jeste student ili nije... jednostavno sam odgovorio.

Ne zameri, kao sto ne zameram ni ja tebi, u nadi da cemo i dalje pomagati zainteresovanim clanovima koliko mozemo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
ma koji ce te tamo uskoro se spremaju gadne stvari na tlu amerike,cak se i gradjanima amerike preporucuje da begaju u evropu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N73
Možda sam se ja loše izrazio tačnije nisam student i interesovalo me je da li postoji mogućnost odlaska iako nisam ni na jednom faksu. Info koji ja imam jeste da postoji mogućnost da će u 2010 godini ponovo odbriti H2B vize (tu vidim moju šansu) tako da ćemo videti šta će biti. Još jednom se zahvaljujem i jednom i drugom na odgovorima napisanim u ovo temi.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
...i ja sam imao isto pitanje i dobio sam odg. iako sam iz sarajeva ja mislim da se ni bosni ne daju h2b vize kao i u srbiji...haj inekako da sam student, upisat cu faks samo da odem ali negdje sam procitao da moras ocisitit par ispita Smile i da li neko ima informaciju da li ce od 2010. i za bosnu vaziti to isto pravilo kao i u srbiji za h2b vize???
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:18:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.715 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.