Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:24:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sa kasete na CD???  (Pročitano 1091 puta)
26. Jan 2009, 21:48:38
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6855
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 13
Evo danas sam pokusao da nesto uradim i naleteo sam na problem........kupio sam kabal i povezao liniju sa kompom da bih prebacio neku muziku iz privatne kolekcije na cd......probao sam da skinem i dobio sam samo verziju gde nema sanse da izvucem stereo zvuk tj na jednom zvucniku se super cuje a drugi nista......ubacio sam dobijenu pesmu u sound forge i tamo se uverio da je skinuta samo sa jednim zvucnikom!!!kabal koji sam kupio sa jedne strane je uboden u liniju (mesto predvidjeno za slusalice na samoj liniji) a drugi kraj u zvucnu karticu gde je microfon .......nasao sam negde da bi trebao u kartici da ubodem u line in i kad sam to probao tek onda nemam nikakav zvuk.......kada pustim kasetu  svira lepo na oba zvucnika sto znaci da je nesto do mene  Smile Smile Smile.......ako neko ima neku ideju neka napise
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Citat
(mesto predvidjeno za slusalice na samoj liniji) a drugi kraj u zvucnu karticu gde je microfon
Neeeeeeeee, cupaj to. Ulaz za mic moze ti vrisnuti.

Citat
nasao sam negde da bi trebao u kartici da ubodem u line in i kad sam to probao tek onda nemam nikakav zvuk
I treba tako. A to sto nemas nista, moguce da je drugaciji raspored vrucih krajeva i mese. Iako ne bi trebal tako biti. Ali kod kosookih se desava i to. Ujedno proveri da nije ulaz mutiran.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6855
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 13
pa cekaj ako izvucem iz linije kabal (sa mesta gde se kace slusalice) gde bih trebao da ga ubodem???? ........nazad sam gledao imam samo mesta za kacenje zica od zvucnika i aux left i right........ Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Citat
nazad sam gledao imam samo mesta za kacenje zica od zvucnika i aux left i right........
E sa time bi ga udesio. Da nisi ni pomislio.

Ako nemas line out na liniji, koristi taj za slusalice, ali samo u ulaz line in na komp-u. Drugo, ako nemas izlaz iz linije, mozes je otvoriti, i izvuci, prilemiti koaksijalni kabli ispred potenciometra za volume. Time bi dirktno sa predpojacavaca uzimao signal, bez uticaja volume potenciometra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6855
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 13
ma nema sanse da lemim...........idem da probam sa slusalica na line in pa sta izvucem.........hvala u svakom slucaju!!!!!!!

odradio sam nekako i sad imam jedno pitanje........kako da uklonim sumove sa sound forge????

[Edit by chelavi1: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 00:34:38 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:24:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.