Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:11:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako napraviti forum?  (Pročitano 4276 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa dobro, rekao mi je jedan prijatelj, ali ok. Ja kao totalni amater u ovome tek prikupljam potrebne podatke, tako da jos nije nista odluceno.

Gledao sam ove linkove i ok su, mada su cene vise od ovog koji sam ja objavio. Verat je od ovih poznatijih opet najeftiniji. Jel vredi uzimati kod njih?

Postoji li neko jednostavno, po mogucstvu srpsko uputstvo za brzo i lako instaliranje phpBB i konfigurisanje?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Gledao sam ove linkove i ok su, mada su cene vise od ovog koji sam ja objavio.
Navikni se da ako hoces nesto dobro to i kosta.
Citat
Verat je od ovih poznatijih opet najeftiniji. Jel vredi uzimati kod njih?
Slobodno. Samo posle nemoj da se ovde zalis  Smile
Citat
Postoji li neko jednostavno, po mogucstvu srpsko uputstvo za brzo i lako instaliranje phpBB i konfigurisanje?
Ne. Postoji na engleskom i dolazi uz njega, a i sam instalacioni ekran je vise nego jednostavan
Mozda ja napisem uputstvo kas budem imao vremena, ali ne racunaj na to.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ovo je sve sto ti treba

phpBB Userguide
An in-depth documentation of phpBB, the world's most popular bulletin board script
http://www.phpbb.com/support/guide/

phpBB Support guide: Instalation
http://www.phpbb.com/support/documents.php?mode=install

phpBB Support guide: F.A.Q.
http://www.phpbb.com/support/documents.php?mode=faq
« Poslednja izmena: 12. Sep 2005, 17:31:26 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, hvala.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Treba mi jedna, mala-velika pomoc. Ako neko, citaj SF, moze, hoce i ima vremena, trebao bi mi jedan header koji ce stajati iznad foruma, ako ga uopste budem i pravio, ali da to na nesto lici. Ja sam pokusavao nesto kratko da napravim preko photoshop-a, ali moja znjanja u photoshop-u su prilicno ogranicena, tako da je ovo u attach-u sve sto sam uradio i sto nije bas nesto. U attach-u su i ostali elementi koji bi se eventualno mogli ubaciti u to. Znaci treba da pise "Forum Stomatološkog fakulteta", i ispod samo "by Milan Dragišić". "S" od "Stomatoloskog" treba da se napise velikim slovom, to sam tek sada video da je greska, jer sam samo eksperimentisao sa photoshop-om. I jos nesto. Posto to treba da ide iznad foruma, a forum ce verovatno biti phpBB koji valjda koliko ja znam mora da bude one plave boje, odnosno da ta boja bude dominantna, boje ove slike bi trbeale da se uklope sa time.

Znaci, ovo pitam ako nije neki problem. Ako jeste, zezacu se ja jos sa time, pa mozda nesto i napravim.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Desktop.zip (167.7 KB)
« Poslednja izmena: 14. Sep 2005, 10:04:14 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Mislim da za phpBB ima razlicite skinove koje mozes koristiti tako da ne mora da bude plave boje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa nemam pojma, nisam jos ni hosting uzeo, ali znam da svuda gde sam video phpBB, forum je bio u kombinaciji plavo, sivo, belo. Nije toliko vazno u kojoj ce boji biti, mada naravno treba da se uklopi sa forumom, vec je vazno da to izgleda profi jer ce ipak to biti neki, mozda i zvanicni, forum fakulteta.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2005, 14:54:18 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
When.. if ever you acctualy make it... we can talk.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da i ja mislim da je tako pametnije. Nameravam to da uradim, ali jos uvek je to nesigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

::: I will code for food! :::

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
e, sto se postavljanja foruma tice, http://jconserv.net ti je najbolji izbor, imaju najvise mogucnosti (250+ skinova, modova....boga i oca) a hosting....

hosting je posebna prica. ja imam besplatan hosting od 500mb prostora 20GB mesecnog protoka sa cpanelom i Fantaticom.

Sve moguce mogu tu da instaliram (forume, CMS, scripte...). hosting trazi na Yahoo-u. ali OBAVEZNO preko messengera. tako sam ja nasao koliko oces puta hosting, odlican hosting za dzaba....

moja preporuka znaci trazi hosting sa yahoo messengerom (udji u sobu "web design") i obavezno uzmi sa Fantasticom!  Smile
IP sačuvana
social share
[Zabranjena je svaka reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova na bilo kom delu foruma sem [Oceni me ~ Predstavite svoj rad] i u profilu u okviru stavke Sajt. ]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:11:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.