Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vreme prolazi, osecaj ne.  (Pročitano 6844 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
pa, to je sasvim normalno... eto i meni se desava, iako je proslo vise od 3 i po godine i dve veze, da se setim nekih lepih trenutaka i onda.... tu-tu.... prekid filma i putovanje u proslost... ali i to je za ljude... tesko jeste, ali moze da bude samo bolje Smile

Sto se tice druge stvari, probaj... ako ne bude islo, budi iskren sa devojkom i nemoj da dozvolis da se ona previse veze ako ti mislis da ne mozes da joj se u potpunosti posvetis... Posle jedne intezivne ljubavi, takodje, je normalno da budes malo nesiguran i da odmah ne dozivis nalet emocija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
Danas (juce) sam procitao puno tema po ovom pitanju, najupadljivija je bila "Nema prave ljubavi bez bola". Ona je me je mnogo podsetila na moju situaciju, ali ja se ne mirim sa tim da nisam vise sa tom devojkom, jeste da sam ja mlad... ali svi mi imamo srce... Jedino sto je razlika kod mene, ja pokusavam na sve moguce nacine da ponovo budem sa NJOM, i znam da cu uspeti... raskid je bio pre 3 nedelje, i jako sam skenjan zbog toga, prvih par dana nisam mogao da zaspim bez lekova, po celu noc oka ne sklopim, prisetim se neceg pa nemogu da zaustavim suze... posle sam utehu nalazio u alkoholu, ali nikad nisam sklonio sliku... cak sliku nosim uvek sa sobom. Imao sam trenutaka kada sam hteo da se ubijem, ali kad malo razmislim, UBISTVO-pi*ka   BORBA-heroj  drugo pomislim na oca, brata .... Neznam kako da opisem taj osecaj, dobijem takvu snagu da mi dodje da razvucem auto i zakucam se u kucu i takve stvari, pa se izduvam jednom ludom voznjom, pa malo poricam sa nekim i malo mi je lakse. Sa 79 kg smrsao sam na 71 za 5 dana, oci krvave...  evo ni sad ne spavam, (danas sam je video Smile ) kad je sretnem, srce uzlupa ruke se tresu, noge klecaju, a u stomaku kao da ukljucis mikser...

Tek sad vidim da ima jos mnogo ljudi koji prolaze kroz ovu situaciju. Bar ovde na forumu. I posle ovog mnogo drugacije vidim ljude, razumem ih ... Poceo sam malo da razmisljam i iz zenskog ugla, i kad cujem neke reci koje su meni nekad bile svakodnevnica nije mi svejedno, nekako mi je zao zenskog sveta.  Ja znam da ima puno devojaka lepsih, boljih i sve ostalo ali nesto drugo je upitanju nesto neznam ni sam sta... Ma volim je i uspecu bre ljudi, i javicu vam ako uspem... Hvala puno na savetima iz svih topica - pomazu

p.s. Ovo je izgleda i moj najduzi post i najiskreniji. Ima tu jos mnogo toga ali - kasnije
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Kod tebe je kvisko08 malo drukcija situacija nego kod bolle-ta. Ti se boris da je vratis, i iskreno ti zelim da uspes. Bori se i uspeces, vratices je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
Pazi nemoze sve tek tako odjednom da pukne, ili ja gresim. Znaci ako ste toliko dugo zajedno (govorim u mnozini jer pisem za sve koji se nalaze u ovoj situaciji) NEMOGUCE je da ona nista ne oseca, a da ne oseca to bi i sam osetio... a kad bih osetio to bi bilo postepeno..., ne umem da se izrazim... ko me je razumeo razumeo, ko ne Smile Samo ja znam da i ONA mene voli, i zato se boriti! 
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija

@Makishon,  i ta veza je zavrsena, nisam mogao vise
Postoji jedna devojka kojoj se svidjam, i veoma se trudi oko mene, ali se bojim da opet ne bude kao sa proslom
(naravno da mi se doticna devojka svidja ali nije narocito snazno)

Znaš, meni se sadašnji dečko nije uopšte svidjao...sad ga volim najviše na svetu. Nema pravila,my friend. Pusti neka sve ide svojim tokom,nemoj puno razbijati glavu oko toga. Frisko9245
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Kvisko,tvoja i Bolletova situacija su skroz različite.
Ako voliš tu devojku, ako ste raskinuli zbog neke glupost i ako ima nade da opet budete zajednoi, normalno je da pokušaš da je vratiš.  =D>Samo dostojanstveno! I to mora imati odredjene granice. Ja ti želim da uspeš, i javi šta  se desilo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Pazi nemoze sve tek tako odjednom da pukne, ili ja gresim. Znaci ako ste toliko dugo zajedno (govorim u mnozini jer pisem za sve koji se nalaze u ovoj situaciji) NEMOGUCE je da ona nista ne oseca, a da ne oseca to bi i sam osetio... a kad bih osetio to bi bilo postepeno..., ne umem da se izrazim... ko me je razumeo razumeo, ko ne Smile Samo ja znam da i ONA mene voli, i zato se boriti!

E sad, pa zašto misliš da je nemoguće da se posle dužeg vremena provedenog u vezi , jedna ''strana'' ne ohladi tj. prestane da voli. To se dešava. Smile Ali ako zaista znaš da te ona voli...onda  napred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nikad nisam mogao da shvatim ljude ciji rezon je bio kad nesto propadne da idu glavom kroz zid dok ne padnu u nesvest...
Ok.. puklo je.. sjeban si... life is a bitch.. i konacno si to shvatio iako to svi oko tene pricaju godinama.. i sta sad?
Sad lepo odbolujes svoje, pustis malo vremena da prodje da se smiris, da se dovedes u red.. jer fakat... ako je volis to nece proci ma koliko da vreme ucini svoje.. dakle cekanje da prodje je besmisleno, ali cekanje da se upristojis nije...
Kad se to desi.. sednes.. stavis na papir sta je u svemu tome vredelo.. sta nije... procenis da li zaista i dalje zelis da je vratis... i ako je tako... priones na to... ako si bio dovoljno sa njom i ako zaista imas razloge da je volis onda znas sta treba da uradis da bi je vratio... ako ne znas.. zapitaj se da li ima svrhe truditi se.. jer opet - fakat... u tim godinama veze pucaju jer je glumac u seriji koju njena drugarica gleda, promenio frizuru...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
To je taco sto si rekao Sf nema sta. Nek stvari proci nece nikada, neke se zaborave lako neke vremenom.

Jbg ako sam bio sa neko osobom (ovo govorim u svoje ime) znaci voleo sam je vise od svega, bilo mi je sa njom lepo, i uvek cu se secati nekog lepog trenutka iz svake veze, naravno kad sam sam'. Cim udjem u novu vezu sve zaboravim i niceg se nesecam iz proslosti. Mene jednostavno ljubav zaslepi. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.