Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako komentarisete ove stihove iz Svetog Pisma [Biblije]?  (Pročitano 31297 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Nerazumem moderatora da ovako govori o Bibliji a siguran sam da na bilo kom upitniku gde se traži da se izjasni o veroispovesti on sa izjasni
Pojasni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nerazumem moderatora da ovako govori o Bibliji a siguran sam da na bilo kom upitniku gde se traži da se izjasni o veroispovesti on sa izjasni
Pojasni.

Izvini, ne odnosi se na tebe već na aljehin.Znam da dosta ljudi priča o veri i Bibliji ružno ali se u službenoim dokumentima izjašnjavaju kao pripadnici neke veroispovesti.Pa ima i onih koji se i krste i kumuju.Još jednom moje izvinjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48079
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Pojasni.

Izvini, ne odnosi se na tebe već na aljehin.Znam da dosta ljudi priča o veri i Bibliji ružno ali se u službenoim dokumentima izjašnjavaju kao pripadnici neke veroispovesti.Pa ima i onih koji se i krste i kumuju.Još jednom moje izvinjenje.

To što pričaju ružno o Bibliji - možemo reći samo ono što je i Isus rekao: Ne znaju šta čine.

A ovo o izjašnjavanju bi trebalo više da se dovede u red. Čovjek pravoslavac a ni P od toga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Benq EF81
citajte izmedju redova citajte izmedju stranica secam se da sam bio na nekom sajtu gde je jedan lik izvukao nekim redosledom iz biblije skroz nesto trece pa ovo su samo zagonetne price
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Slika prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I`m a good guy

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia N85
Ovako neko je vec ranije rekao ovo i bio je u pravu.Ja se licno slazem sa tim.Biblija kao i sva ostala sveta sranja su napisali ljudi i bog s tim nema nista
Samo puste lazi od ljudi ili mitovi legende skupljene opet od ljudi koje opet su 90% lazi ako ne i vise  Smile
IP sačuvana
social share
To sto sam cuo za hitlera ne znaci da sam nacista. To sto sam cuo za marksa ne znaci da sam komunista. To sto znam da postoje govna ne znaci da cu da ih jedem. Tako ja razmisljam. Ako se vase misljenje razlikuje bojim se da imate problem.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat: Livingston link=topic=347520. msg5493623#msg5493623 date=1212138070
Лично верујем да је Библија збирка митова, легенди и непотврђених чињеница. . . ништа више.
[/quot

upravu si evo ovome caru sta kaze biblija o moralu pa neka cita:

Moral u Bibliji

Otac i sin:

A Juda rece Avnanu: udji k zeni brata svojega i ozeni se s njom na ime bratovo, da podignes sjeme bratu svojemu.  A Avnan znajuci da nece biti njegov porod, kad lijegase sa zenom brata svojega prosipase na zemlju, da ne rodi djece bratu svojemu.  (1 Mojsijeva 38, 8-9)

Dakle, Juda otac, savjetuje svog sina Avnana da podigne sjeme bratu svojemu na sto ga njegov sin ne poslusa vec se u toku cina predomislio i prosuo po zemlji.  Otac Juda, savjetuje svog sina Avnana da spava sa zenom drugoga mu mrtvoga sina! Pa sta reci! Strasno! Sto je jos gore Avnan ga poslusa, pa prevari jadnu zenu jer ne dovrsi posao.  Osim toga kakav je ovo recnik u svetoj Bozijoj knjizi!? Da li ovo moze biti od Boga? Napomenimo da je u svoj ovoj prici tj.  knjizi, Juda pozitivna licnost.  Sta nas ovo Biblija savjetuje i poucava?

Prostitucija:

I javise Tamari govoreci: eto svekar tvoj ide u Tamnu da strize ovce svoje.  A ona skide sa sebe udovacko ruho svoje, i uze pokrivalo i pokri lice, i sjede na raskrsce na putu koji ide u Tamnu.  Jer vidje da je Silom odrastao a nju jos ne udase za nj.  A Juda kad je vidje, pomisli da je kurva, jer bjese pokrila lice svoje.  P svrnu s puta k njoj i rece joj: pusti da legnem s tobom.  Jer nije poznao da mu je snaha.  A ona rece: sta ces mi dati da legnes sa mnom? A on rece: poslacu ti jare iz stada.  A ona mu rece: ali da mi das zalog dokle ga ne posljes.  A on rece: kakav zalog da ti dam? A ona rece: eto, prsten i rubac, i stup sto ti je u ruci.  I on joj dade, te leze s njom, i ona zatrudnje od njega.  (1 Mojsijeva 38, 14-18)

Po uradjenim djelima Juda nije zasluzio da mu se pomene ime u Bibliji jer je kao sto vidimo teski gresnik.  Mislio je da je u pitanju kurva, pri tom nije znao da mu je snaha, jer ona bijase pokrivena.  U nastavku teksta ne pominje se da je bilo ko kaznjen zbog ovih prljavih postupaka.  Da li to znaci da smo i mi slobodni prilaziti kurvama koje nadjemo pored puta a da nam ne bude grijeh? Da li nas to Biblija upucuje razvratu? Sta ce uopste ovakve gluposti u svetoj knjizi, gluposti iz koji samo moze da se izvuce negativna pouka!? U ovom tekstu nema nikakve pozitivne pouke tako da ova prica ne moze biti od Boga ili od autora nadahnutim Svetim Duhom! Ovaj tekst samo moze biti produkt seksualno isfrustrirane osobe.

Biblijski Bog tj. Sveti Duh nas obavjestava o nekoj zeni:

A sestra njena Oliva, videci to, upaljivase se jos gore nego ona, i kurvarstvo njeno bese gore od kurvarstva sestre joj (Jezekilj 23, 11).

Biblijski Bog ili Sveti Duh ili ko vec nas obavjestava o kurvarstvima neke zene prije dvije hiljade i kusur godina.

Biblijski Bog nas obavjestava o zeni "koja razmece svoje noge":

Na svakoj rasputici nacinila si sebi visinu, i nagrdila si svoju ljepotu, i razmetala si noge svoje svakome koji prolazase, i imnozila si kurvarstvo svoje (Jezekilj 16, 25).

Seksualna pomagala:

I sramotnijem kurvanjem svojim oskvrni zemlju, jer cinjese preljubu s kamenom i s drvetom.  (Jeremija 3,9)

I uzevsi krasni nakit svoj od mog zlata i od mog srebra sto ti dadoh, nacinila si sebi muske likove, i kurvala si se s njima.  (Jezekilj 16,17)

Sta je uradio Amnon sa svojom sestrom?

Tada rece Amnon Tamari: Donesi to jelo u klet da jedem iz tvoje ruke.  I Tamara uze jelo sto bese zgotivila, i donese Amnonu bratu svom u klet.  A kad mu pruzi da jede, on je uhvati i rece joj: Hodi lezi sa mnom sestro moja! A ona mu rece: Ne, brate, nemoj me osramotiti, jer se tako ne radi u Izrailju, ne cini to bezumlje.  Kuda bih ja sa sramotom svojom? A ti bi bio kao koji od najgorih ljudi u Izrailju.  Nego govori caru; on me nece tebi odreci.  Ali je on ne htje poslusati, nego savladivsi je osramoti i obeleza je.  (2 Samuilova 13, 10-14)

U daljem tekstu Amnon nije kaznjen zbog djela koje je ucinio! Dakle koja je pouka ovog teksta!? Da li da ovaj tekst svrstamo kao vjerovanje, korjenje, ili podsticanje da se cine dobra djela?

-------------------------------

Re: Kako komentarisete ove stihove iz Svetog Pisma [Biblije]?
« Odgovor #86 Danas u 16:14:26 »

EVO JOS TOGA SAMO CITAJTE NIJE MENI TESKO DA KUCAM

Incest Biblije:

A Lot otide iz Sigora i stani se na onom brdu s dve kceri svoje, jer se bojase ostati u Sigoru, i zivjese u pecini s dve kceri svoje.  A starija rece mladjoj: Nas je otac star, a nema nikoga na zemlji da dodje k nama, kao sto je obicaj po svoj zemlji.  Hajde da damo ocu vina neka se opije, pa da legnemo s njim, edu bi smo sacuvale seme ocu svom.  I dadose ocu vina onu noc; i dosavsi starija leze s ocem svojim, i on ne oseti ni kad ona leze ni kad ustade.  A sutradan rece starija mladjoj: Gle, nocas spavah s ocem svojim.  Da mu damo vina i dovece, pa idi ti i lezi s njim, eda bismo sacuvale seme ocu svom.  Pa i to vece dadose ocu vina, i ustavsi mladja leze s njim, i on ne oseti ni kad ona leze ni kad ustade.  I obe kceri Lotove zatrudnese od oca svog.  I starija rodi sina, i nadede mu ime Moav; od njega su Moavci do danasnjeg dana.  Pa i mladja rodi sina, i nadede mu ime Ven-Amije; od njega su Amonci do danasnjeg dana.  (1 Mojsijeva 19, 30,38)

Moavci i Amonci su narodi koji su zivjeli oko Izraelaca, i koje su isti nemilosrdno ubijali u svetim ratovima.  Namjera ove price, ljudske umotvorine, je jasna - blacenje ta dva susjedna naroda.

Koja je pouka ovog teksta? Pouka je da ukoliko imate neudate kceri tj.  ukoliko nema nikog da ih ozeni, udarite po njima.

Da li su pisci ovog teksta bili nadahnuti Svetim Duhom, obzirom da krscanski teolozi kazu da su svi ljudi koji su pisali Bibliju bili nadahnuti Svetim Duhom? Ako jesu onda ovo nije bio Boziji vec satanin Sveti Duh.  I u pravu su krscanski teolozi.

Na mnogim mjestima u Bibliji vino je zabranjeno piti, pa se s toga namece pitanje zasto je otac Lot pio vina? Isto tako na mnogim mjestima u Bibliji vino je dozvoljeno, ali se u tom slucaju postavlja pitanje da li je vino dozvoljeno ili nije!?

Procitajmo:

Kurvarstvo i vino i mast oduzima srce.  (Osija 4,11)

Tesko onima koji rane, te idu na silovito pice i ostaju do mraka dok ih vino raspali.  (Isaija 5,11)

Lot je po Bibliji boziji poslanik ali Osija kaze da vino oduzima srce a Isaija mu kaze tesko njemu sto je isao na silovito pice.

Procitajmo kako se Lot opisuje u Quranu:
I Luta - kad rece narodu svome: "Zasto cinite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije cinio? Vi sa strascu prilazite muskarcima, umjesto zenama.  Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!" A odgovor naroda njegova glasio je: "Istjerajte ih iz grada vaseg, oni su ljudi-cistunci!" I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim zene njegove; ona je ostala sa onima koji su kaznu iskusili.  I na njih smo kisu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skoncali.  (Al-Araf, 80-84)

Grupno silovanje:

Evo kci moja djevojka i inoca njegova, njih cu vam izvesti, pa njih osramotite i cinite s njima sta vam je volja, samo covjeku ovom ne cinite bezumlje.  Ali ga ne htjese poslusati oni ljudi; tada onaj covjek uze inocu svoju i izvede je napolje k njima, i oni je poznase, i zlostavise je cijelu noc do zore, i pustise je kad zora zabjelje.  (Sudije 19, 24-25)

Da li Bibliju treba zabraniti osobama koje imaju ispod osamnaest godina? Pouka ovog teksta je da mozete dati svoju kcerku ili inocu na grupno silovanje da bi spasili jedan dobri ljudski zivot.  Posteno, nema sta.  Svaka bi zena pozeljela ovakve zakone.

Zrtvovanje u Bibliji:

Osim navedenog Biblija nam govori kako spaljivati svoju kcer za uspjesan ratni pohod, pa citajmo:

Sta god izidje na vrata iz kuce moje na susret meni, kad se vratim zdrav od sinova Amonovih, bice Gospodnje, i prinecu na zrtvu paljenicu.  I tako dodje Jeftaj do sinova Amonovih da se bije s njima; i Gospod mu ih dade u ruke. . .

A kad se vracase kuci svojoj Jeftaj u Misipu, gle, kci njegova izidje mu u susret s bubnjevima i sviralama; ona mu bjese jedinica, i osim nje ne imase ni sina ni kceri.  Pa kad je ugleda, razdre haljine svoje i rece: Ah kceri moja! Vele li me obori! Ti si od onih sto me cvele; jer sam otvorio usta svoja ka Gospodu i ne mogu poreci. . .

A kad prodjose dva meseca, vrati se k ocu svom; i on svrsi na njoj zavjet svoj koji bese zavjetovao. . .  (Sudije 11, 32-39)

Jeftaj, taj veliki mozak, zakleo se Bogu da ce prvo sto izidje iz njegovih vrata na susret njemu nakon sto se vrati od sinova Amnonovih spaliti.  Pri tome, on je svakako zdrave pameti morao predpostaviti da to moze biti njegova cerka jedinica.  Pouka ovog teksta je da i vi morate u svom zivotu spaliti svoju cerku, zenu ili sina da bi stekli Boziju milost.

Biblija o zenskim grudima:

Dragi mi je moj kita smirne, koja medju dojkama mojim pociva.  (Pjesme 1, 13)

Dve su ti dojke kao dva laneta blizanca, koji pasu medju ljiljanima.  (Pjesme 4, 5) Dve dojke tvoje kao dva blizanca srnceta.  (Pjesme 7, 3)

Uzrast ti je kao palma, i dojke kao grozdovi.  (Pjesme 7, 7)

One se kurvahu u Misiru, u mladosti svojoj kurvahu se, onde im pipase grudi i onde im zgnjecise dojke djevojacke.  (Jezekilj 23, 3)

A ni s Misircima ne okani se kurvanja svog, jer spavahu s njom od mladosti njene i oni joj gnjecise djevojacke dojke i s njom se kurvase.  (Jezekilj 23, Smile

I tako si se vratila na nevaljalstvo mladosti svoje kad ti pipahu grudi u Misiru radi djevojackih dojaka tvojih.  (Jezekilj 23, 21)

Da li ove rijeci mogu biti Bozije? Da li je moguce da Bog pjeva pjesmice o prelijepim zenskim grudima? Da li mozete vjerovati u biblijskog Boga nakon ovih tekstova? Ukoliko mozete ja vam skidam kapu! Sve sto mogu reci je da ne znam kako to uspijevate ali znam da uspijevate!

Kanibalizam u Bibliji:

Jos joj rece car: Sta ti je? A ona rece: Ova zena rece mi: Daj sina svog da ga pojedemo danas, a sjutra ce mo pojesti svog sina.  I skuvasmo sina mog i pojedosmo ga a sutra dan rekoh joj: Daj sina svog da ga pojedemo.  Ali ona sakri svog sina.  (2 Careva 6, 28-29)

Koji mrzite na dobro, a ljubite zlo, sadirete kozu s njih i meso s kosti njhovih; i jedite meso naroda mog i sadirite kozu s njih i kosti im prebijajte, i sasecite kao u lonac i kao meso u kotao.  (Mihej 3, 2-3)

I ucinit cu ti sta jos nisam ucinio niti cu vise uciniti za sve gadove tvoje.  Zato oci ce jesti sinove usred tebe, i sinovi ce jesti oce svoje, i izvrsicu na tebi sudove i rasejacu sav ostatak tvoj u sve vetrove.  (Jezekilj 5, 9-10)

I zgrabice s desne strane, pa ce opet biti gladan, i jesce s lijeve strane, pa se opet nece nasititi; svaki ce jesti meso od misice svoje, Manasija Jefrema, i Jefrem Manasiju, a obojica ce se sloziti na Judu.  (Isaija 9, 20-21)

Pokusajte samo da zamislite ove scene! Grrrr! Av, av!

Horor:

I dosav kuci svojoj uze mac, i uze inocu svoju i isece je s kostima na dvanaest komada i razasla u sve krajeve Izrailjeve.  (Sudije 19,29)

Na kakve je sve gadosti spreman jevrejski narod najbolje se vidi iz price jednog blagocestivog Levita, opisan u knjizi Sudija (gl. 19).  Taj Levit je nocio jedanput u gradu Givi, i njegovi stanovnici (sinovi Venjiaminovi) su rijesili da ga siluju.  Levit im je umesto sebe dao svoju ljubavnicu, i oni su se izivljavali nad njom.  Izivljavali su se svu noc, i zena je dopuzala do kucnog praga i tu odlezala do jutra (Sudije 19, 22-26) .  Levit je tek ujutru prisao svojoj ljubavnici i vidio da je ona mrtva.  On je uzeo noz, razrezao njeno tijelo na 12 djelova i poslao u sve krajeve Izraelove (Sudije 19, 29) .  Kakva osecanja kod normalnog coveka mogu da izazovu postupci ovog svetog levita? Samo odvratnost, divlju gnusnost, mracnjastvo i sadizam.  I sva ta odvratna zlodela Jevreja opisuju se u toj svetoj Bibliji.

Tjelesne izlucevine:

A Ravsak im rece: Eda li me je gospodar moj poslao ka gospodaru mom ili k tebi da kazem ove rijeci? Nije li k tim ljudima, sto sede na zidu, da jedu svoju necist i da piju svoju mokracu s vama? (2 Careva 18, 27)

Tada rekoh: Ah Gospode Gospode, gle, dusa se moja nije oskrnavila, jer od detinjstva svog do sada nisam jeo mrcinoga ni sta bi zverka razdrla, niti je uslo u usta moja meso necisto.  A On mi rece: Vidi, dajem ti govedju balegu mjesto covjecjeg kala, da na njoj ispeces sebi hleb.  (Jezekilj 4, 14-15)

Dakle to bi bili detaljni recepti za pecenje kolaca na ljudskim i kravljim izmetinama u Bibliji (Bozija kuvarica).

Odsijecanje uda:

To neka ucini Bog neprijateljima Davidovim i to neka doda, ako mu do zore od svega sto ima ostavim i ono sto mokri uz zid.  (1 Samuilova 25, 22)

E ovo je nadahnuti Boziji govor po Bibliji.  Onaj koji je ovo pisao imao je nadahnuce od Svetoga Duha, to jest jednim od tri Boga.

Polaganje ruku pod stegno:

I rece Avram sluzi svojem najstarijem u kuci svojoj, koji bese nad svim dobrom njegovim: Metni ruku svoju pod stegno moje , da te zakunem Gospodom Bogom nebeskim i Bogom zemaljskim da neces dovesti zene sinu mom izmedju kceri ovih Hananeja, medju kojima zivim. . .  (1 Mojsijeva 24, 2-3)

Izraelci su se zaklinjali tako sto bi uhvatili drugog muskarca za testise i izrekli tekst zakletve.  Tako su se zaklinjali na svo svoje potomstvo, koje dolazi iskljucivo od muskarca.  Danasnji obicaj podizanja ruke, ili drzanja ruke na srcu, ili polaganje ruke na Bibliju je taj njihov obicaj malo preinacen.  Korjen rijeci Testa-ment-Zavjet- dolazi od rijeci testis (testa=testis+ment (menus)=ruka).  Dakle pouka ovog teksta je da kada se kunete Bogom metnite ruku tamo dje joj je mjesto.

Bitna je velicina i kolicina:

Jer umnozi kurvarstva svoja opominjuci se dana mladosti svoje kad se kurvase u zemlji misirskoj, i upaljivase se za svojim milosnicima, u kojih je tijelo kao u magarca, i tecenje kao u konja.  (Jezekilj 23, 19-20)

Zamislite neku maloljetnicu koja bi ovo procitala! Ukoliko smatrate da je Biblija Bozija knjiga dajte ovaj tekst svojoj kcerki da procita! Ili, kao dobar tatica objasnite joj o cemu se ovde radi! Ima jos toga:

Kurvala si se sa sinovima Misirskim, susjedima svojim velika tijela, i umnozila si kurvarstvo svoje da bi me razgnjevila.  (Jezekilj 16, 26)

Ukoliko ostavimo po strani ovako saopstene navodne Bozije govore, ono sto ne mozemo ostaviti po strani je obavjestavanje vjernicima i citaocima Biblije o velicini Misirskih udova.  Velicina Misirskih udova je strasno bitna stvar za nasu planetu.  A kako se Bog obraca kurvi u Bibliji procitajmo:

Za to, kurvo, cuj rijec Gospodnju.  (Jezekilj 16, 35)

Ukoliko bi bili iskreni prema sebi, ili u koliko bi morali, da li bi ovaj govor stavili prije medju satanistickim ili Bozijim tekstovima? Da li je ovo knjiga u koju vi hriscani vjerujete kao Boziju? A sta kaze Bog za Jezekilja:

I Jezekilj ce vam biti znak: cinicete sve sto on cini; kad to dodje, poznacete da sam ja Gospod Gospod.  (Jezekilj 24, 24)

Sve ovo sto ste gore procitali je od Jezekilja i morate ga slusati ako ste hriscani jer on kaze da ce vam u njemu biti znak.

Misirci kao vrsni poznavaoci bludne tehnike:

A ni s Misircima ne okani se kurvanja svojega, jer spavahu s njom od mladosti njezine i oni joj gnjecise djevojacke dojke i s njom se kurvase.  (Jezekilj 23, Smile

Za razliku od odredjenih tekstova u Bibliji ovaj bar ima neku pouku jer je zena kaznjena zbog njenih prestupa.  Eto, biblijski Bog nas obavijesti o nekoj zeni koje vec vise od 2000 godina nema.

Jeremija-lazni prorok:

Evo, ja cu poslati po sve narode severne, govori Gospod, i po Navuhodonosora cara vavilonskog slugu svog, i dovescu ih na tu zemlju i na stanovnike njene, i na sve te narode okolne, koje cu zatrti, i ucinicu da budu cudo i podsmjeh i pustos vjecna.  I ucinicu da nestane medju njima glas radostan i glas veseo, glas zenikov i glas nevestin, lupa od zrvanja i svetlost od ziska.  I sva ce ta zemlja biti pustos i cudo, i ti ce narodi sluziti caru vavilonskom sedamdeset godina.  (Jeremija 25, 9-11)

Ali ropstvo je trajalo 47 godina i Navudohonosor je umro prije nego je ropstvo zavrsilo.

To znaci da je Jeremija lazni prorok.

Krscani, dokazite svoju vjeru:

A znaci onima koji vjeruju bice ovi: imenom mojim izgonice djavole; govorice novim jezicima; uzimace zmije u ruke, ako i smrtno sto popiju, nece im nauditi; na bolesnike metace svoje ruke, i ozdravljace.  (Marko 16, 17-18)

Zombiji u Jerusalimu:

I grobovi se otvorise, i ustase mnoga tijela svetih koji su pomrli; i izasavsi iz grobova, po vaskrsenju Njegovom, udjose u sveti grad i pokazase se mnogima.  (Matej 27, 52-53)

Wow! Ali nitko ne zapisase nit govorase o ovom cudesnom dogadjaju prije i poslije Mateja.  Postavlja se pitanje ko je mrtvima nabavio odjecu za setanje po gradu, ili su skakutali po gradu u mrtvacko ruho kao mumije? Jesu li krenuli svojim kucama, svojim zenama? Jesu li trazili povrat imovine ili su opet umrli? O cemu su pricali mnogima u gradu? Jesu li se vratili u svoje grobove ili su ostali da zive jos jedan zivot?

Dakle, odlucite sami moze li se knjiga u kojoj pisu grozote drzati Bozanskim rijecima, napisane po nadahnucu Duha Svetog, moralnim putokazom za sva vremena i dokazom da je Bog = Ljubav.

Iz svega ovoga dolazi se do zakljucka da je ispravno citana Biblija najmocnije orudje za ateizam ikada zamisljeno.

Jedna od gospodja iz Dagena u Irskoj, koja se zove Ana Batler, trazila je od irskih vlasti da zabrane izdavanje Svete knjige, iz razloga sto je ona prema njenom misljenju:

1.  pornografsko stivo

2.  budi strasti kod maloljetnih djevojaka

3.  njom se podstice sirenje nemorala.

I za kraj jedna Africka poslovica:

"Nesto ne znati je lose; ne zeljeti znati je jos gore. "

[Edit by lightsoft: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 27. Avg 2008, 21:55:33 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
sta bi jedan mudzahedin imao lepo da kaze o religiji svojih dedova. kazi mi jel spavas sa kozama ili ovcama?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pojasni.

Ne izjasnjavam se kao pripadnik neke veroispovesti, a zasto bih to radio?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
bravo  ti  Smile prepredenjace doso si do kraja istine u sada ce nihilizam da vlada u skladu sa tvojim zeljama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
@akan1303
Post je izbrisan. Jel' ovo tema o stihovima iz Biblije ili Kurana ??

« Poslednja izmena: 14. Okt 2008, 01:19:34 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.