Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 07:46:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako joj prici.  (Pročitano 16455 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080829
mob
Nokia 
Ishod za zene je isti, kako god se to nazivalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Citat
Kako joj prici.

Ma sta ima da joj prilazis?! Taj potez vuce mnogo negativnih posledica, veruj mi... sto zdravstvenih sto ekonomskih.  Smile
Pitas se kako zdravstvenih? Sida, hepatitis pa cak i najobicnija mononukleoza te sprecava da subotom odes na utakmicu i navijas za omiljeni klub i ispijas sa
ortacima pivo do sitnih jutarnjih sati. Da da, istina je, devojke su zarazne a veoma cesto i sugave, posebno u tom starosnom dobu. Pa danas se klinke sa...   Smile  Smile
A i sta ima da se smrzavas ko vagina po ovakvom vremenu jureci neku malu i pritom trositi pare na hiljade nepotrebnih gluposti.
Ne mislis valjda prici ribi u starkama starijeg brata pravljenim pre inflacije 89'  Smile Eeej rodjace pa neces je ti muvati u redu za secer i ulje, mala ocekuje zahteva da je vodis na tek otvoreni splav sa pecatiranim i overenim sertifikatom od strane Ace Lukasa i Sandre "Afrike" (to ti je ona sto je niko ne prepoznaje po faci... znas znas ti dobro koja...). I ne! Splav ti nije ono sto si citao u Robinzon Kruso-u. Nemoj da zamisljas 10 povezanih balvana i DJa na njima jer ces se grdno izblamirati. Ne smesh je blamirati, i kad skupis to malo muda sto imas, da joj pridjes ne smesh je ni po koju cenu izblamirati.
Sta ako se nadjete sa njenim drugaricama i kad razvezu pricu o liftinzima, stajlinzima i shopinzima a ti ih blago-teleci gledas i znojih ko kurva u crkvi pritom nemajuci pojma o cemu pricaju. Blam je to prijatelju, blam...
Ako sam ubio i ono malo samopouzdanja u tebi, uspeo sam jer nadam se da si shvatio da je bolje da blejih gajbi masturbirajuci na GrandParadu i zajebavajuci klinke kako ne znaju da se ljube po drugim temama, nego da se smucash po gradu sa tamo kojekakvim ribama. Nije to za tebe... ti ne smesh ni da pridjesh...  Smile Smile Aj pozdrav...   

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
E nek si mu rekao.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Jashta  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Tel.Me Your.Number
masturbirajuci na GrandParadu

Plačem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Citat
Kako joj prici.

Ma sta ima da joj prilazis?! Taj potez vuce mnogo negativnih posledica, veruj mi... sto zdravstvenih sto ekonomskih.  Smile
Pitas se kako zdravstvenih? Sida, hepatitis pa cak i najobicnija mononukleoza te sprecava da subotom odes na utakmicu i navijas za omiljeni klub i ispijas sa
ortacima pivo do sitnih jutarnjih sati. Da da, istina je, devojke su zarazne a veoma cesto i sugave, posebno u tom starosnom dobu. Pa danas se klinke sa...   Smile  Smile
A i sta ima da se smrzavas ko vagina po ovakvom vremenu jureci neku malu i pritom trositi pare na hiljade nepotrebnih gluposti.
Ne mislis valjda prici ribi u starkama starijeg brata pravljenim pre inflacije 89'  Smile Eeej rodjace pa neces je ti muvati u redu za secer i ulje, mala ocekuje zahteva da je vodis na tek otvoreni splav sa pecatiranim i overenim sertifikatom od strane Ace Lukasa i Sandre "Afrike" (to ti je ona sto je niko ne prepoznaje po faci... znas znas ti dobro koja...). I ne! Splav ti nije ono sto si citao u Robinzon Kruso-u. Nemoj da zamisljas 10 povezanih balvana i DJa na njima jer ces se grdno izblamirati. Ne smesh je blamirati, i kad skupis to malo muda sto imas, da joj pridjes ne smesh je ni po koju cenu izblamirati.
Sta ako se nadjete sa njenim drugaricama i kad razvezu pricu o liftinzima, stajlinzima i shopinzima a ti ih blago-teleci gledas i znojih ko kurva u crkvi pritom nemajuci pojma o cemu pricaju. Blam je to prijatelju, blam...
Ako sam ubio i ono malo samopouzdanja u tebi, uspeo sam jer nadam se da si shvatio da je bolje da blejih gajbi masturbirajuci na GrandParadu i zajebavajuci klinke kako ne znaju da se ljube po drugim temama, nego da se smucash po gradu sa tamo kojekakvim ribama. Nije to za tebe... ti ne smesh ni da pridjesh...  Smile Smile Aj pozdrav...   

Uuuuuuaaaaaaaaaaaa!!! Pa jeli.. jel si mogao gore??? Jebote on te ne konta ni malo.....daj Boze da te skontaju ovde desetak njih......ali ok...nije stvar u kontanju nego na nacin koji si to izneo...brate usrah se na njegov red!!! Pa nije on bas takva picka da ne moze da smuva curu!! Uostalom mlad je on!! Ajde da je temu postavio neki cica pa da kazes ,ali ovo je!!! Ne nemoj sad da se ljutis na mene...post ti je vrh!!! Ali bio si grub!!

:-((((

Eh sad nemoj ni ti da se tu prenemazes....Ako ti je rekao..ali opet ne slazem se sa nekim stvarima!!!
Ako si siguran da je zaljubljena u tebe lepoj joj saopsti ono sto ti osecas prema njoj,popricajte malo!!Nije smak sveta ako ne bude nista!!I kada sam napisala da mi das "opsriniju sliku"... brate mislila sam koje je godiste..kakva je ovako...par stvari o njoj i o tebi!!!Ti si napisao temu ali batice nisi naveo nista konkretno osim toga da "ne znas da joj pridjes"!! Svako ce ovde da ti da savet koji misli da  ce upaliti!Ali ti saveti su svi na isti kalup ,tebi ne pomazu a razlog je tome to sto nisi naveo neke stvari!JA kad pisem temu....napisem je da znaju o cemu se radi da mi stvarno pomognu,a ne da se zezam!!
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
E cao cao. Ja sam Shuki, oces da idemo na pice? Inace mozes me zvati SHULE.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
LOL. Error?  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson W800i
Au brate...WhiteGoa...zlo zla xD
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 07:46:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.