Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:22:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski projekat Ka-V-80!  (Pročitano 1224 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne znam , Ka-50/52 je perspektivniji , ali mi izgleda nekako ranjivo , a i problem je taj fiksirani top . Vise mi odgovara da imam igracku koja ce gadjati tamo gde hocu , a da ne moram da okrecem celu letelicu . Ali , s druge strane , ako je sve odradjeno kako treba i ako je raketno naoruzanje dobro , top za Ka-50 i nije toliko vazan . Mada , raketu uvek mozes omesti , a rafal granata ne , on stize uvek tamo gde je ispaljen .

Problem tih helikoptera je oprema za dejstvo nocu , kada bi to rusi dobro resili dobili bi najbolje helikoptere u svetu . Ranije kada sam citao radili su na tome sa Francuzima , jel zna neko da li je bilo nesto od toga i da li je ta oprema poboljsana u medjuvremenu ?
Za Ka-50 se konkretno ništa ne zna. Bar na Zapadu. Na sajtu Kamova ćeš pronaći brošuru na kojoj piše da je Ka-52K osposobljen za dejstvo noću (pored ostalog), e sad nemam vremena da sve čitam pa nisam zalazio dalje od početka. Ako Mi-28N ima odličnu mogućnost da funkcioniše noću zašto je ne bi imao i Ka-50/52.

Ka-50/52 je daleko najbolji helikopter u Ruskoj floti.To sto nije pobedio na konkursu je duga prica,jednostavno u kratkim crtama Mi 28 je imo bolje lobiste od Ka50/52.Trebalo bi u malom broju da bude narucen za Ruske specijalne snage.
Naručen je (u obije verzije). Nešto malo ih je naručeno. Već se isporučuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Kad sam ranije citao , pricali su da je pobednik Ka-50 . Verovatno se nesto u medjuvremenu promenilo . Ovo oko opreme za nocna dejstva , to sam cuo posle testiranja u borbama u Ceceniji , oko Groznog . Navodno se pokazalo da su im mogucnosti jos uvek skromne . Medjutim , posle toga je Mil usao u kooperaciju sa francuzima i razvio Mi-28N . Posle toga sam prestao da pratim , ne znam sta se desavalo . Pretpostavljam da , posto su sada svi proizvodjaci odlukom Putina pod istom kapom , da ce deliti i te tehnologije i da ce i Ka-50 imati slicnu opremu , a koliko je dobra , pokazace vreme . Pokusacu da nadjem taj clanak na sajtu Kamova .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:22:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ruski projekat

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.367 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.