Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je Nenad Bogdanovic pljackao Beogradjane!  (Pročitano 21309 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Слажем се да и имовину породице Милошевић треба  конфисковати, уколико се утврди било каква неправилност у стицању тог богатства. За ово се залажем без обзира којој партији лопови припадају. Доста је народ живео бедно, док су се појединци бескруполозно  богатили на његовој грбачи.  
Знате када ћете да дочекате тако нешто? У месецу лимбургу! Ко ће "народу" икада да положи било какав рачун?! Они припадају истом "народном колу",будите уверени!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Svakao Bulajka, kada bi sadašnji političari sudili prošlima zbog lopovluka rizikovali bi da i njima sude neki novi. Ovako laju , pljuju i kradu , super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Koliko ja znam, SRS je pobedio NATO, zar ne? Izasli smo (su) kao pobednici. Sve to silno razaranje i zrtve '99. se moglo izbeci ... ali ...

Ne izvrci i ne zavlaci tamo gde ti odgovara. Jasno je sta sam citirala i sta sam napisala. Danasnja vlast krivi bivsu vlast za sva nedela i zlodela. Za sve je kriv Milosevic. On se izvlaci iz rukava kao objasnjenje za sve sto podje naopako. Bila sam protiv Slobe, bila sam protiv Seselja, danas sam protiv svih demokrata. Ja sam protiv, jer znam za bolje i zivela sam u boljem i znam sta znaci kada ne postoje ovakve beskonacne rasprave medju ljudima cija bi osnovna uloga trebalo da bude ucenje, rad i napredak, za svoje licno bolje sutra. Objasni ti porodicama bilo koje zrtve bombardovanja ko je kriv i zasto i kako. Njima to nije vazno, njihovih vise nema. Poenta je da je danasnja vlast zasnovala svoj temelj na mrznji prema nekome koga vec dugo nema , ni u politickom zivotu ni licno, jer nije ziv. Sto je najtuznije od svega, oni ga ne mrze, oni su mu duboko zahvalni sto je postojao, jer na temelju njegovih politickih gresaka, oni danas zasnivaju svoju politicku filozofiju,koja se zavrsava samo na filosofiji, ali ne za bolje sutra, vec da se narodu zamazu oci i prikaze kako je postojao i ziveo veliki zlikovac, koji je kriv za svaku pojedinacnu smrt tokom bombardovanja. Takvo vidjenje stvari mene licno, kao stanovnika ove zemlje, vredja i pokazuje mi koliko je upesna propaganda mrznje i skretanja sa realnih problema koji nas nikada nece napustiti, zato jer koristoljubivost nadigrava sve u ovoj igri u kojoj smo mi samo nemi posmatraci i na nama je hocemo li da gutamo ono sto nam se servira.

Munka

Da li zelis da kaze da SPS i SRS i dan-danas ne kontrolisu vlast u Srbiji?  Smile Mislim da da ... i to debelo. Miskovic je pulen organizacije JUL, SPs je uslovljavao svoju podrsku demokratama, posle '00. Zasto? Zato sto su bili i jos uvek su *ebeno jaki. Mislim na finasnije ...

Daleko od toga, da su ovi danas "demokrate", ali drzava pocinje da dobija one crte, koje ima jedna normalna zemlja. Na zalost, da bi isli dalje,treba jos nogo toga da se odradi, ali ovi iz 90-ih koce, zar to nije ocigledno?

Sto se tice porodica onih koji su nastradali, ljudi jasno vide krivca u vlasti '90-ih. Mesec dana pre zgrade RTS, CNN je objavio, da je ta zgrada potencijalna meta napada. "Milosrdni Andjeo": se mogao izbeci i danas bi zemlja bila u mnogo boljem polozaju.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mislim da je bolja misao sto sam ja postavio,kako graditi i obnavljati........
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Sto se tice porodica onih koji su nastradali, ljudi jasno vide krivca u vlasti '90-ih.

prosetaj do porodice rakic i to im reci.....verovatno ne bi ni izasao ziv iz te kuce...mada,nije to nikakva steta Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Neki ovde neshvataju da Mišković nije bio pulen Jula, već je bio njihov sponzor, kao što je danas sigurno sponzor neke vladajuće partije. Bogataši finansiraju političare da bi oni progurali ono što je njima potrebno i da bi ih vlast štitila od naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neki ovde neshvataju da Mišković nije bio pulen Jula, već je bio njihov sponzor, kao što je danas sigurno sponzor neke vladajuće partije. Bogataši finansiraju političare da bi oni progurali ono što je njima potrebno i da bi ih vlast štitila od naroda.

Ako tako kazes za Miska, kako je on to uspeo da dodje u poziciju da bude finansijer JUL-a?  Smile

P.S. Ima da mi u pola noci dodju Miskovi agenti na vrata, da me pitaju "Zasto ometam?" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Malecko,
Iz mojih postova jasno se vidi objektivnost (ko pokusa da je vidi), iz tvojih jasno se vidi nesto drugo.
Nema poente raspravljati i produbljivati, kad jedna strana u debati vuce iskljucivo na optuzivanje nekog treceg. Ono sto radi danasnja vlast - radis i ti u svojim postovima. Preslikani su potezi, cak i misli.
Ja sam rekla i objasnila koji su razlozi sto sam neopredeljena i zbog cega smatram da je tako najbolje. To je moje licno misljenje, a prosla sam kroz sve vlasti i nisam imala 5 godina kada se rusila vlast u Beogradu. Takodje nisam imala 5 godina kada se vodio rat u Hrvatskoj i u Bosni. Da bi covek izgradio misljenje o necemu, mora da zna mnogo i da se zanima mnogo. U mnogome mora i da bude prisutan u nekim bitnim desavanjima i da bude okruzen ljudima koji su bili deo resenja. Ili bar deo problema.. Bas zato sto sam pokupila sa svih strana, danas sam neopredeljena. Jer pouzdano znam informacije za i protiv. Ne uznemirava me vest iz Novosti ili Blica, ni ona sa B92 ili RTS-a takodje. Pre nego sto nekoga velicas ili popljujes vrlo moras znati razloge zbog kojih to radis. Sve ostalo nema nikakvog smisla i u svim ozbiljnijim krugovima posmatrace te kao nekoga ko se obavestava iz medija.

Za N. Bogdanovica koji je ovde tema, pouzdano znam da nije bez razloga pokrenuta inicijativa da se ispita njegovo imovinsko stanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Једно питање: Да ли је могуће да су присталице ДС толико острашћене да им није битно да ли неко краде, све док је члан ДС?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
могуће је...и више од тога!

MunkaZe
Заиста зрело и мудро размишљање за некога ко је тако млад(5 год.у време бомбардовања) Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2008, 21:06:16 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.