Da li je Hrvatska stranka prava prijateljski nastrojena prema Srbima ? Ne. Ono što preporučuje član te stranke , da li je to zato što on želi dobro srpskom narodu ? Ne. Njemu i njima dobro je samo ono što Srbe kao narod poništava i negira.
И онда кад такав подржи странку у Србији... Паметноме доста
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Covek ima mracne ciljeve, ali LDP moze da bude jako mocan u miroljubive svrhe:-) A ustase i srpski protivnici mogu samo da se nadaju. Ceda se za'ebo sa svojim stavom prema kosovu (ima dalje), mogao je to da precuti u kampanji jer ljudi koji su glasali za njega nisu primarno zbog toga glasali. Dakle covek je mogao to da precuti, tj. nesto kao tadic. Kostunica bi i ovako i onako izgubio kosovo. Ne znam da li ste slusali Pesicku.
Dakle covek je mogao to da precuti, tj. nesto kao tadic.
Е ту грешиш. Не знам за кампању, али Тадић је као председник Србије рекао: Србија никада неће признати Косово. Никада, значи ни ако то буде услов за чланство у ЕУ Е сад, има "деократа" као онај Сарма који мисле да је нормално лагати народ
А Чеда се јесте зајебао око многих ствари. Ко га је терао да буде амерички портпарол. Овако је све занимљивије
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Pa nesto otprilike, ne damo ga ni mi, ali mi se tu nista ne pitamo. Ako si slusao cedu, njemu je cilj da se dogovorimo kako je najbolje za srbe (ne srbiju). To uglavnom niko nije shvatio. LDP smatra da nista necemo da postignemo ako vicemo da ne damo kosovo jer mi dole nemamo vlast i jedino dogovorom mozemo nesto da postignemo. A kostunica se ne dogovara, vec vrti istu pricu od pocetka. btw. nisam mali, to ne brini.
@duh sekire, znas sta je tadic pre neki dan rekao na dnevniku. Ali ne mogu da ga citiram- znaci, nikada nece dati kosovo... to stoji. Branice ga ISKLJUCIVO (mislim da je bas tako i rekao) diplomatskim sredstvima. I poslednje, nesto u fazonu branicemo ga, ali nam je bitno da ne skrenemo sa evropskog puta. Tako da i to oni treba da imaju na umu. (nije moj zakljucak, vec je covek rekao). E sada to moze da se shvati na razne nacine.
Pa nesto otprilike, ne damo ga ni mi, ali mi se tu nista ne pitamo. Ako si slusao cedu, njemu je cilj da se dogovorimo kako je najbolje za srbe (ne srbiju). To uglavnom niko nije shvatio. LDP smatra da nista necemo da postignemo ako vicemo da ne damo kosovo jer mi dole nemamo vlast i jedino dogovorom mozemo nesto da postignemo. A kostunica se ne dogovara, vec vrti istu pricu od pocetka. btw. nisam mali, to ne brini.
Hoces da nam kazes da su su svi u Srbiji glupi samo je ona shaka jada chedinih glasacha pametna?