Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako izaći na kraj sa ucenama i pretnjama?  (Pročitano 9988 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Nasilje nije primarno resenje,ali nekada od toga ne mozes pobeci,koliko god da se trudis.

Moze, samo ih prijavi direktoru i roditeljima. Takvi strecaju i od toga a kamoli od policije. Velike p.... u dusi. Drugo je da je naleteo na neku budaletinu koja bi ga izbola dok bi rekao "keks" ali ti njegovi su(verovatno) samo neki slabici koji se eto tako, izivljavaju u grupi jer im se moze. Vrlo slabe individue kojima ta grupa pomaze da dodju do nekog znacenja da su kao jaki. Cak i u toj grupi nisu jaki. Naletelo neko moje drustvo na takvih desetak po gradu. Oni krenuse nesto i krene neka carka. Dovoljno je bilo da jedan od nas sobori jednog njihovog i sedne na njega dok se ostali njihovi i nisu usudjivali ni da krenu nesto nego samo onako gledali sa strane. Ni da "upadnu" za tog njihovog tzv. drugara. Smile

Samo sto, nekako je lakse da se jednostavno suprotstavio odmah. Ovako jbg, ako nije dovoljno jak da se suprotstavi mora da ide drugim metodama. I i to je mozda jos bolje, jer nema potrebe da "prlja ruke" sa njima i da se nbesto bije. Jedino ono da povede neko svoje jace drustvo i da kaze "Gde ste posli!" ali i sam kaze da ga nema...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson W800i

Nasilje nije primarno resenje,ali nekada od toga ne mozes pobeci,koliko god da se trudis.

Moze, samo ih prijavi direktoru i roditeljima.
Mozda moze i tako.
Ali tvrdim ti da prvi put kada bi se zauzeo za sebe,cak i kada bi dobio batine,vise ga ne bi mracili.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 18:01:26 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
OK, tema je malo škakljiva, ali direktno pozivanje na nasilje nije nešto što će na ovim stranicama da ostane, jer je prilično protivzakonito.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
U svakom slucaju - samo ne razmisljaj da im ikako das ikakve pare.

Sad si u takvoj situaciji, jebi ga jaci te mozda jesu, i to (mozda)  ne mozes da promjenis.

Ali ako das pare ti ih zapravo slusas, i bices na dnu kace.

Znaci izbaci davanje para  iz uma potpuno, i nek imaju u vidu da od dobijanja para nema sanse. Apsulutno, nikakve.

--

Iako ti oni izgledaju mozda strasno i nevjerovatno zajebano, i oni zapravo testiraju svoje sanse.

Mozda je izvjesno da ih neces prebit ako ih nisi jaci.. i to im je mozda i jasno. Ali testiraju sanse sa dobijanjem para.

To je do karaktera a ne do fizicke snage. Onako poluignorisi ih, skontace da nemaju sanse za pare.

--

Ja sam bio prilicno mrsav u srednjoj, ali je jedan takav prije uzeo jednog naivnog Dejana da zajebava i izvlaci pare.

Mene je pokuso par puta sa forom "idi mi kupi sendvic" - naredjivacki, a jedva ga poznajem.. samo sam ga ignoriso. Sledeci put sam se poceo zajebavati, i covjek shvatio da nema sanse.
(a ne kupujem ni drugovima sendvic  Smile )
-
Jesu ti mozda neprijatelji, ali i oni su "ljudi" tj. nisu apsolutno sigurni sta rade sa tobom - to da znas..  tj. pola toga je blef i testiranje sansi.

Definitivno ih ne mozes suociti agresivno, ali mozes ih poluignorisat tj. kao ne cujes sta je rekao pa kasnije - "aha, ja, ja" , ako imas petlje i opustenosti malo se zajebavati (mada ne direktno na njihov racune  Smile )

To je sve stanje uma a ne samo snaga.  Smile

Kazem ti nisam bio bas jak u srednjoj, ali su jace od mene zajebavali - sve je u glavi.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 22:47:36 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC One
Imas dva resenja - lomljenje kostiju i prijavljivanje.

Kada kazem lomljenje kostiju, onda bas na to i mislim. Neku palicu, stanglu ili nesto trece i kada krenes ne stajes dok se ne uplasis da ces ga sledecim udarcem ubiti... da si suguran po zvuku pucanja da je bar 5 koskica otislo u aut. Jedine batine koje se ne vracaju su one krvnicke, svake druge stavljaju osvetu kao mogucnost. Samo potpuna budala ce pomisliti da se sveti nakon batina u kojima je i bukvalno bio izlomljen... amalo je pravih budala, mnogo je vise ovih jakih na recima... koji mozda i veruju da jesu zajebani, ali im krvnicke batine dokazu da nisu. Takodje, cak i da su ekipa, tesko da ce se odluciti da svete drugara ako si ga plupa kao kantu... ali bukvalno. Jer znaju da nisu uvek grupa, znaju da si imao muda dakrenes na "glavnog" i nisi se tukao pa bio jaci vec si ga izlomio. Ali pravo dobro lomljenje za sobom povlaci i veliku verovatnocu tvoje odgovornosti pred organima reda.

Druga varijanta je prijavljivanje. Ako se za to odlucis, onda i to uradi ispravno. Kazes caletu, saopstis mu da zelis da prijavis i policiji, a onda zajedno sa njim pravac kod nekog inspektora. Nista telefoni, nista prasinari i prijavnica...inspektor i sve mu ispricas, svaku rec... i kazes da si uplasen, nije sramota... i veruj mi da ce i pored svih prica da policija nista ne radi problem 99% biti resen. A prica da ima veze u policiji ima samo jednu svrhu - da te odvrati od policije jer zna da nece lepo proci. Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Nebi ti bilo lose da prodjes obuku borilackih vestina, ali pravih, a ne sportskih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Ko što reče ta devojka i ona se tu nešto pita. Zovi roditelje, sastanite se sa njom i njenim roditeljima, zajedno dignite galamu u školi kod direktora i razredne i u policiji. Naravno bolje je da tvoj ćale časti pandura koji će sve da sredi po službenom ovlašćenju za nauk degenima. A verovatno i roditelji tvoje devojčice neće ostati ravnodušni na pretnje njihovom detetu.

ne oklevaj više za ovaj vikend dogovorite sve sa roditeljima i u ponedeljak u policiju jer u suprotnom stvarno će eskalirati nasilje. Tinejdžeri su bahati i nepromišljeni, posebno kad im udari testosteron u mozgiće
« Poslednja izmena: 12. Okt 2012, 02:50:51 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Nisam dovoljno jak, a i smatram da je bolje stvari rešavati mirnim putem.

Smile

бесплатна животна лекција бр. 1 :мирно решавање не постоји  Smile илити како кровзец каже: violence solves everything ...не постоји истинитија реченица од ове Smile

ниси јак ? си ти чуо некад за препад? или на кварно?  сачекаш иза ћошка једног од тих хероја кад се пијан после два пива враћа из суботњег провода у фолкотеци и лепо му поломиш обе ноге ...не верујем да ће му поново пасти на памет као оном блесавом ванју да наплаћује ваздух топлим сендвичом Smile или да те зајебава за девојчицу
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 
volim bre ovog Mrgeca što je pacifista. Doktor za pacifikaciju dileja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.26
mob
Tel.Me Your.Number
Čisto sumnjam da će ovo momče imati muda za tako neku ozbiljnu akciju. Posao je to... treba da bude savršeno kad sve radiš sam.

Treba ti društvo a ti čak nemaš ni iz naselja jer nisi odavde.

Jedino što bih mogao da ti preporučim je da se uopšte ne viđaš sa ribom u školi i da uvek budeš sa nekim ortakom u društvu. Ako se tortura nastavi... policiju obavezno, nikakvo nasilje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.