Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako izaći na kraj sa ucenama i pretnjama?  (Pročitano 9985 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Budi donji sada uvijek ces biti dno... tvoj izbor
Nije problem u siledzijama koji prijete,vec je problem u Tebi koji mislis da ne mozes zadrzati djevojku vrijedniju od Tebe...ako mislis tako pusti je i nemas problem-za ovau ljubav valjda sam sebi das ime kada odes
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92

Мени ово нема смисла. Како може један ,,лузер" да смува рибу коју сви хоће и да не успе да се одбрани? Шта је она видела у теби онда? Жене траже мушкарце који су друштвено доказани и спремни да их одбране од проблема, а не пичкице. Немој ти да мислиш да ја сад тебе зајебавам, али ово ми стварно нема смисла. Потражи проблем...Ако је ово зајебанција... Некоме је баш досадно.

Pojma nemam, čak sam i bio dobar sa tim likovima iz te ekipe, nikada nisam radio niti podržavao stvari koje oni rade, a veruj mi oni su veoma brutalni i nagledao sam se svega i svačega. Preterao sam kad sam rekao da su svi hteli da smuvaju moju devojku, daleko od toga, ona je sasvim normalna devojka, nije sve u fizičkom izgledu, nije ono ful fulova kako se već kaže, isto nije ništa preterano popularna u ženskom društvu, iz razloga što stvarno nevoli stvari na koje se sad svi lože (kola, nasilje, otvaranje glava, pare, kriminal itd..), verovali ili ne devojku takve stvari ne zanimaju, i mi smo 2 godine bila u prijateljskim odnosima sa mnogo razgovora dok na kraju to nije preraslo u nešto veće.

E sad koliko sam ja saznao taj jedan ortak, koji me najviše i mrzi je izašao samo jedamput sa njom, i čak i po njegovoj i po njenoj priči ništa se apsolutno između njih nije desilo, čak ni poljubac, čak ni držanje za ruku. Međutim eto posle toga on je kivan na mene ispada da sam ortaku "skino" ribu. I to mi i priča. Ja sam ga pitao zašto se ljuti na mene kad oni nisu momak i devojka i da mu nisam skino ribu jer nikad nisu zajedno ni bili, on mi je rekao da me je smatrao za druga ali da sam ga prodao. Jer kaže da pravi drug (ja) sam trebao da znam da se njemu ona sviđa i da sam trebao da odstupim.

Moja devojka na sve to kaže da ona ima pravo izbora isto, i tom liku je isto rekla da njoj se ja sviđam a ne on, ali eto on ne odustaje, rešio je da me ucenjuje, zato sam i tražio savet ovde.

Nije mi dosadno nemam nikakve skrivene namere, pišem ovde jer neznam gde da se obratim za bolji savet, pošto su mi pravi prijatelji rekli da iskuliram i da će siledžije zaboraviti vremenom na sve, i da policiju bole kurac, da policija prvo čeka da me ubiju pa će tek posle da dolaze, kao i direktora, razrednu i psihologa. Toliko se toga izdešavalo u našoj školi bolje da vam ne nabrajam, jednog dečka su umalo ugušili i ništa im za to nije bilo, a iz odeljenja naravno niko nije smeo da pisne šta se desilo... itd..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Брате. Пусти Кању Веста и крени да цепаш. Нема зајебанције. Људи су себична бића и ти сам себи једино можеш помоћи. Тренирај, скупљај муда и супротстави се том једном. Уби га од батина. Само пази да у том процесу не постанеш нешто што не желиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
Kako si ti ghetto...

Kenja Vest... ROFL...
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 14:15:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Брате. Пусти Кању Веста и крени да цепаш. Нема зајебанције. Људи су себична бића и ти сам себи једино можеш помоћи. Тренирај, скупљај муда и супротстави се том једном. Уби га од батина. Само пази да у том процесу не постанеш нешто што не желиш.

Pa nije valjda došlo vreme da mora da se uzima utoka, bejzbolka... u ruke i da se tako rešavaju problemi?
Razumem tvoju poentu da treba stojati za sebe i svoje, to je ok, ali dali je vlast i policija toliko nesposobna da čovek mora da prlja ruke? Ajde da je reč o pojedincu to bi i rešio ali je problem što je to školska banda jebena, ima ih jako mnogo, ja nisam pičkica, naravno da se plašim, neverujem ljudima koji pričaju da nemaju straha, hoću samo da navedem primer od pre neku godinu kad su drugovi ubili momka koji je samo šetao sa devojkom po knezu iz ljubomore, lupali su mu glavu od neki gelender dok jadnik nije umro, u centru grada! Vi ste verovatno stariji i neshvatate, ali brutalnost u srednjoj školi je možda čak i veća nego kod vas starijih, jer ovde ljudi rade sranja bez razloga. Ajde razimem da sam nekome nešto uradio, ukrao, prebio nekog, opljačkao pa da me ganjaju, ali ono što se kod nas dešava je neshvatljivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Баш зато ти мораш да се бориш сам за себе! Не можеш се уздати у полицију. Нису ти они лични секјурити и не могу ти пуно помоћи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Pa takvi indijanci ce pre juriti nekog normalnog,ok momka nego neku budalu,zato sto racunaju da nema rizika.
Prvi put kad te je neko klepio trebalo je da odgovoris.
Ti si precutao i onda se ceo copor navrzao na tebe,pojedinacno su verovatno vecina kukavice,zato i deluju u grupi...Ne znam sta da ti kazem.Izlaza ima,mozes da prijavis pandurima,direktoru,bla bla,ali takve stvari ce ti zauvek ostati u glavi.A mozes i da lupis kontru,kao sto je gore Dane rekao-treniraj,cepaj,i odvali nekoga.
Nasilje nije primarno resenje,ali nekada od toga ne mozes pobeci,koliko god da se trudis.
I koji kanje kenja,nja nja,pusti 2pac-a  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
Vec sam ti napisao sta je najbolje resenje. Ako imas starijeg brata ili si dobar sa nekim starijim iz kraja reci im pricu i ako stariji stanu iza tebe bice sve uredu. Uopste nije isto kad ti zapreti razredna ili direktor i kada se pojave neki stariji likovi i kazu ti da ce te polomiti ko picku ako nastavis sa problemima. Smile
A ako se ti tvoji iskurce starijima onda to postaje licno jer niko normalan nece dozvoliti nekom klincu da ga zajebava i tek ce onda da najebu...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Harac mora da se plati.  Smile Smile

Ne preostaje ti nista drugo nego da menjas skolu.  Smile Realno.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 17:13:33 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung 111111
Prvo ni pod razno nemoj da se lozis ili da te pale da prebijes "Glavnog" pa se svi ostali razbeze.
To moze ali u decijim filmovima.
Ovako ces da im udaris na sujetu i na njihovu podloznu atmosferu "Prebili nam drugara,ajde da ga iskrsimo .. mi smo ekipa najjaci smo " Jer to su klinci,oni se na to pale i tu ti izlaz nemas.

Drugo,da im dajes pare to nemoj ni da ti pada na pamet.Jer opet ces da podignes njima atmosferu "Mi smo ekipa,mi smo najjaci ne sme niko da nam pisne..jos nam i reket placaju kolko smo jaki"

Trece,koji si se kurac druzio sa njima ? Nisi jak,nisi baja,nisi kurac nisi palac sto si onda sa njima imao bilo kakve odnose ?

Moj ti savet posto drugog izlaza nemas.A neverovatno mi je da nemas ni jednog drugara koji bi te branio...da to prijavis :

1.Roditeljima
2.Razredni
3.Psihologu

Pa ako uztreba i policiji.

Da ce to da te spase nekih batina ne znam,to je mac sa dve ostrice.
Ili ce da te napucaju jednom dva puta,zbog toga sto si im napravio sranje.
Ili ce da se naplase svega i na kraju odustanu.

I batali bre tu devojku.

Sto devojka moze da ti napravi sranje,to ne moze niko.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.