Imao sam taj problem pre 15ak godina, dovoljno je bilo pozvati bilo koju privatnu firmu da odradi dezinsekciju i deratizaciju i izaci 24h iz stana.. ni jedne ne bude po dobrih 2-3 godine
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pazi..nema ti spasa... uselila sam se u tek sagradjenu zgradu...kad tamo velikodusna dobrodoslica... imam koga da vidim... dezinsekcija..puta beskonacnost...nevredi...uvek dodju nove generacije... neki novi klinci
Za buba-ruse procedura je sledeca: pazljivo posmatraj gde se nocu najvise okupljaju i na tim mestima serviraj im klopu - brasno i mrvice keksa ili hleba pomesane sa sitno izmrvljenim staklom! Posle takve zakuske, nebi ih spasao niti jedan gastroenterolog
Za taj recept sam cuo, nisam imao srca da ga primenim - previse je surov!
[b][/b] Kupi raid protiv buba!(kao mala kucica sa 6 rupa a unutra je otrov koji deluje posle nekoliko sati)Uspesan je ako ubijes kraljicu sa njim(raid ubija kada se otrov prenese do kraljice)Ja zivim iznad kafane mozes misliti sta sam ja sve imao u stanu,ali uspeo sam sa Raidom. POZDRAV
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.