Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:05:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako dobiti 800 000 dinara  (Pročitano 22131 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Uzmes 800.000 din i uplatis na kvotu 2... Smile
i ofulas... Smile

Onda uzmes 1.600.000 pa opet na kvotu 2 da se vadis. Pa opet omanes, pa onda uzmes kredit u banci pa opet na kvotu 2. Pa onda kredit za vracanje kredita...I kad jednom ubodes, ubo si ga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
 Smile Smile Smile Smile Smile

ako ni tad ne ubodes, onda prodas oba bubrega, srce i plucno krilo (ono zdravije Smile) da vratis kredite  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Nama je pre par dana stigla neka glupost, tri karte i naravno zbir 21, samo trebas da narucis nakit....
Kakva glupost. Pa ako hocu nakit otici cu u zlataru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

srecnica

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile Smile Smile Smile Smile

ako ni tad ne ubodes, onda prodas oba bubrega, srce i plucno krilo (ono zdravije Smile) da vratis kredite Smile Smile Smile

Slazem se u potpunosti sa tobom       Smile  moze i ovako te ljude koji salju gluposti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Slusas Djuricu na radio Novosti kako predlaze sta da igras u kladionici.
Pazljivo zapises sve timove na koje je on tipovao.
Uzmes 100 dinara.
Odes u kladionicu i uplatis tih 100 dinara,ali odigras sve suprotno od Djuricine prognoze.
Odes u ponedeljak u kladionicu i podignes 800.000,a mozda i vishe.
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: markosonik link=topic=241599. msg3525100#msg3525100 date=1183508744
Dobijem ja danas u posti Koverat neke firme Int Joker corporation i velikim crvenim slovima pise velika nagradna igra zbir 21 dobija: unutra neki katalog nakita, spisak nagrada sa sve slikama ljudi koji su prethodno dobili na ovoj nagradnoj igri: kola, pare, putovanja isl.  Naravno dobijem i ja kao obavestenje da sam dobila 800 000 dinara "satro" ( jer imam slucajno srecu da je zbir mojih karata u koverti 21) hahaha jer ja nikad nikakvu nagradnu igru nisam igrala.  Ljudi jel neko od vas jos dobio ovu glupost o kakvoj je sad opet prevari rec?

o cemu je ustvari rec. . . citajte pravila (sitno napisana, negde skrivena :)   :chuckel:) vi i jeste sigurni dobitnik, ali neke sitne nagrade koja ide uz vasu porudzbinu, a  taj novac i robne nagrade dobijaju oni koji se izvuku na dan izvlacenja (naznacen u tim pravilima).  s tim da se takav isti koverat salje na jako, jako veliki broj adresa, tako da nije bas neka verovatnoca da bas vas izvuku kad nesto narucite. . . .  to je sve. . . .   :shock:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
odes u banku i kazes daj 800 000 dinara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo i moja majka dobila to danas.   Naravno, ona i cale vec pomislili svasta, medjutim dovoljno iskusni nisu se bas upecali do kraja da tako kazem.   Ja pomislih fino, ali mi pade na pamet (10x God) da je prevara pa reko' cek da vidim na netu da li ih ima i sta pise o tome, i dodjoh ovde  :mrgreen: Voleo bih da sprovedemo jednu da tako kazem anketu o tome koje ste karte dobili.  .  .   U momentu lucidnosti mi pade na pamet da su cak i svi ljudi dobili istu kombinaciju karata  :idea: Evo na primer moja majka je dobila sedmicu karona (baklavu), cetvorku pik (list) i NARAVNO desetku srce  :mrgreen: Cekam vase odgovore i negde intimno mislim da ce karte biti cak i iste kao ove :-k Pozdrav svima i NE nasedajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo i moja majka dobila to danas.   Naravno, ona i cale vec pomislili svasta, medjutim dovoljno iskusni nisu se bas upecali do kraja da tako kazem.   Ja pomislih fino, ali mi pade na pamet (10x God) da je prevara pa reko' cek da vidim na netu da li ih ima i sta pise o tome, i dodjoh ovde  :mrgreen: Voleo bih da sprovedemo jednu da tako kazem anketu o tome koje ste karte dobili.  .  .   U momentu lucidnosti mi pade na pamet da su cak i svi ljudi dobili istu kombinaciju karata  :idea: Evo na primer moja majka je dobila sedmicu karona (baklavu), cetvorku pik (list) i NARAVNO desetku srce  :mrgreen: Cekam vase odgovore i negde intimno mislim da ce karte biti cak i iste kao ove :-k Pozdrav svima i NE nasedajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:05:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.