Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:17:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako dalje?  (Pročitano 6918 puta)
20. Jul 2012, 15:53:56
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Pozdrav!
Bila sam sa deckom 3 godine. Bilo je lepih,ali boga mi i losih trenutaka sa njim. Lose je bilo to sto smo mnogo raskidali. Mnogi su bili protiv nas,niko ga od mojih nije voleo,i jedino sam ja naravno videla nesto dobro u njemu. Medjutim,dosta toga sam saznavala sa strane,drugi su mi pricali,ja nikome ne verujem pa na kraju ispadne istina,te stvari su bile npr da ima devojku dok nismo bili zajedno,da prica lose za mene. Bolesno ljubomoran je bio,nisam smela da imam drustvo,pogotovo ne drugove,stalno me je udaljavao od njih,morala sam da budem samo sa njim,a kada cuje da negde idem,odmah pocne da panici i prica kako nigde on ne ide pa kako meni nije glupo zbog njega. Nikad u zivotu mu nista nisam zabranila. Bukvalno veza je pocela da bude jako jako napeta,nikada nismo znali kada cemo da raskinemo,koliko ce to da traje i sve sto ide uz to. Mnogi su nam se mesali,neki nama vrlo bliski. Ponasao se kao neko dete,voleo da daje uslove i da ucenjuje,voleo je jednostavno da samo on bude u mom zivotu i niko vise.  Ne znam kako da nastavim dalje. Navikla sam nekako na njega,gledam,on je krenuo dalje lako. Nekad imam jaku potrebu da mu pustim porku,ali nekako se uvek predomislim. Vec dugo me drzi ovo,i bukvalno samo sedim i placem. Odrasla sam osoba,a ponasam se kao neko dete. Imate li neki dobar savet?
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 15:58:21 od monikafiser1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Zvuci kao da ti je unistio zivot i da nemas vise uopste drugove pa ti je jedina slama spasa upravo on zbog koga si sve izgubila.

Okreni novi list, takav debil ti nije potreban. Odjebi ga i zaboravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Treba da budeš srećna što te je takva budala ostavila na miru. Sad sedi malo i plači, i to je za ljude, a onda ustani i kreni dalje sa svojim životom.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Citat
Imate li neki dobar savet?
Smile

Vreme i samo vreme. Takodje, probaj da se okupiras necim drugim da ne mislis o tome.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
a ne opet sa tim klipom,ne  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Nije bio davno, a ucinkovit je kada dodje ovakva tema.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Zalim takve muskarce..  u stvari to nisu muskarci.. takvi uglavnom ostaju zauvek sami jer ih ni jedna nece.. ili ih hoce dok ih ne upozna malo bolje, pa kad vise ne moze da trpi - ode. I oni su uvek jadni i neshvaceni..

Nikad mi nije bilo jasno kako tako nekog tipa nije BLAM pred samim sobom da izgovara recenice poput "ti izlazis bez mene, a ja?" ili "kako ti nije glupo zbog mene" ili "boli tebe uvo, ti ces da se provodis, a ja cu da camim u sobi" i slicna sranja..

mene bi zemlja pojela da to izgovorim nekome, mogla bih momentalno da se samoubijem jer sam glista sluzava cemerna i jadna  Smile

to uopste nema veze sa ponosom.. vec samo sa zdravim razumom i poverenjem..

na ovoj planeti ima previse ljudi koji ne zele da imaju poverenja ni u koga, nije problem sto ne mogu, vec sto NE ZELE, a takvima niko ne moze da pomogne i zato su osudjeni da ih niko zapravo nikad i ne voli

al jebiga..

mnogo je potrebno da covek u sebi potisne, da nauci da kontrolise svoje sebicne porive, svoje komplekse kao posledice nepoverenja ili losih iskustava.. da bi postao covek koji je zasluzio da ga neko voli i postuje.. mnogi uopste nece da izadju na taj put, jer im je lakse da budu samozivi i sebicni i da gledaju samo svoje dupe.. i to je tako super.. do nekih godina.. kad shvate da ih niko nece hteti, ili ce ih hteti samo dok ih ne upozna..

ima i onih bez strahova koji su u fazonu "boli me dupe, ako me niko nece, ne mora, ja se ne menjam ni zbog cega".. e to su osobe koje treba izolovati iz drustva i upozoravati zene na njih, jer su najcesce umotani u predivan sareni ukrasni papir jer moraju da se predstave u sto boljem svetlu, to im je karta da uopste nesto nadju, a kad ga otvoris unutra samo jad i cemer..i opet ostaju sami, ali to njih nista ne uzdrma.. odmah traze sledecu zrtvu..

prema toma draga, jako je dobro sto nisi sa takvom osobom, jer cim ti smeta takvo njegovo ponasanje, znaci da si bolja od njega i samim tim zasluzujes bolje.. a boljeg ima, svuda, ne brini nista  Smile za osudu su samo osobe koje zive pored ovakvih i nista ne preduzimaju.. njima i ne treba pomagati, jer je njima u stvari lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung 111111
Brate bre koji je vise ovo kurac ?! Gde si ga nasla ? Gde ih nalazite ovakve defektne ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Brate bre koji je vise ovo kurac ?! Gde si ga nasla ? Gde ih nalazite ovakve defektne ?
Ko zna,mozda on nije defektan,nego je ona precutala neke njene stvari,tesko je zakljuciti kako jeste na osnovu jedne strane  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Zalim takve muskarce..  u stvari to nisu muskarci.. takvi uglavnom ostaju zauvek sami jer ih ni jedna nece.. ili ih hoce dok ih ne upozna malo bolje, pa kad vise ne moze da trpi - ode. I oni su uvek jadni i neshvaceni..

Kako, bre, zauvek sami vidish da je chovek nashao drugu dok si rekao keks.

ima i onih bez strahova koji su u fazonu "boli me dupe, ako me niko nece, ne mora, ja se ne menjam ni zbog cega".. e to su osobe koje treba izolovati iz drustva i upozoravati zene na njih, jer su najcesce umotani u predivan sareni ukrasni papir jer moraju da se predstave u sto boljem svetlu, to im je karta da uopste nesto nadju, a kad ga otvoris unutra samo jad i cemer..i opet ostaju sami, ali to njih nista ne uzdrma.. odmah traze sledecu zrtvu..

Evo ja se prvi prijavljujem, izolujte me Smiley . Hocu da osetim svu silinu zenske kazne.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:17:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.713 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.