Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 19:32:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da smuvam drugaricu iz razreda????  (Pročitano 11019 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ma kad si vec zapucao, i ako vidis da nemas sanse ipak je pitaj Smile
Kad ti bude rekla ne, oteraj je znas vec gde, i sledecih 3 dine(4-ti ako budes ponavljao(da cuknem u drvo)) nemoj da razgovaras sa njom i boli te znas vec sta...
A sad ozbiljno, ma mani se bre corava posla...jedva ste jednom pricali za 2 meseca kolko vec ima od pocetka skolske godine i ti sad ocekujes da ces da je smuvas, od ta posla nema nista...
Nemoj da se ljutis i shvatis ovo kao uvredu ili sta vec, ali tako je kako je...svi smo mi barem jednom prosli kroz ovo(ja doduse 5-6x i voleo bih da sam imao nekog da me zaustavi da se ne blamiram bzv Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 5800
'ajde dajte jos neke ideje i predloge...pls
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Видиш то је тај став. Пичкица си брате. Мораш се променити из корена.

Наравно то је немогуће доказати петнаестогодишњаку и с тога ћеш своје тинејџерске дане и прва искушења са женским родом проживети у бламу и учењу на грешкама (НАДАМ се учењу на тим грешкама).

Е да и бићеш сисица још дуго. Можда се никад и не промениш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 5800

Наравно то је немогуће доказати петнаестогодишњаку и с тога ћеш своје тинејџерске дане и прва искушења са женским родом проживети у бламу и учењу на грешкама (НАДАМ се учењу на тим грешкама).

ok, super. nemoj komentarisati ako nemas nesto pametno da kazes. nije sve u broju postova.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2012, 16:37:36 od nb97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 

Ја мислим да си овде највећа сиса ти! Ма нећу да губим речи на тебе , него тема...

nb97 мислим да треба да покушаш ако ти се толико свиђа , нажалост сад није много модерно да девојку
муваш са неким лепим стиховима . У моје време то исто није било модерно ал један дечко из мог разреда ми је написао љубавно писмо Smile чувам га и дан данас , било је заиста лепо и ја сам то знала да ценим....ал ти препоручујем да за почетак покушаш да оствариш неку нормалну комуникацију са њом.
и јави шта си урадио ако се сетиш  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung 111111
Sta sve necu da procitam..da se useres majke mi.Od toga da budes alfa muzijak (sto i da hoces ne mozes ako ti to priroda nije namenila) do toga da citas pesmice nekoj balavici koja ne zna odakle je suplja.
Zapamti bez obzira na ovo,TI ne mozes da budes niko drugi , mozes da se pravis da si neko drugi ..ali ti ostajes ti.
Dakle ne padaj na nikakve zablude,da ces da je fasciniras time sto ces od sutra da budes Nikolas Kejdz licno.
Jer to na Tv nije kejdz vec lik koga on glumi.
To sto ti ne mozes da budes neko drugi to ne znaci da ne mozes da preispitas svoje stavove,i vidis gde gresis,malo se pomucis..i to ispravis.
Uz to sto ne mozes da budes neko drugi,to ne znaci da ne mozes da budes bolje.Uvek moze bolje,i moj ti je savet budi bolji.

Drugo..To citanje i pisanje pesmica...To je lepa stvar ako znas da pises.Ja licno nikad nisam bio tako emotivan da me pogodi Aleksa Santic,Zmaj,Ilic,Petrarka i ostali mucenici.
Jedino sto me pogodilo je jedna Zmajeva pesma,i njegova zivotna prica.I mozda me pogodila zivotna prica onog lika koji je otpevao,pesmu ćerci Vuka Karadzica koju je prepevao Čola...Pjevaaamm danjuu pjevam nocuuu  Smile
Ali realno sve i da si nadaren pevac,jebac,recitator...Koja je sansa da tu pesmu razume deevojcica koja ide u prvi razred gimnazije,i da na to padne.Jedino ako je pametna,ali od pametnih bezi.Evo meni Sofija dosta i boli me uvo.Uz to bar meni to citanje pesmica , mi nekako ne lici na neki muski fazon,al ajd..ja se od malena druzim sa probisvetima..pa i ne kapiram.Ali moj ti savet izbegni i to.

Sledeca stvar..to sa ekskurzijama.Tu srecu ja nisam imao XD Tj pederbol pa pederbol,a to ekskurzija a standardni dan.  Smile secam se fora koje su letele po skoli...

-Sta ima brate , kako si ?!
-Ma sta kako sam..Sedam sati u cetiri zida sa trideset pedera..ti me pitas kako sam XDDD

Oko ekskurzije nmg da ti pomognem.Ali generalno sto ler rece,ako te ispali gledaces je danima tu u skoli.A to zna da bude neprijatno.Od toga da izbegavas da ostanes sa njom sam..Do toga da te podjebavaju drugari kako stignu i gde stignu.Do toga da te ne zove na 18-ti  Smile

Aliii evo sta mozes.Da pricas sa njom,glumis malo frajera..Pa onda se i zblizis malo sa njom (nikako previse)..I da svojim postupcima izokola saznas imas li sanse ili ne.E sad..treba strpljenja.
Dakle,pricaj,malo je zezaj na njen racun..Tj malo je spusti,cisto da joj uvek iznad glave lebdi to..Da si ti musko Smiley
A ti kao musko moras da budes malo cvrstiji,malo jaci..Da se ne izvinjavas na svaka dva minuta..Da ne pricas konstantno neke smaracke teme,da imas svoj neki nepromenljiv stav koga ne duva svaki vetar.

I kad saznas imas li ili nemas sanse.Kreni u akciju,ili se pomiri sa tim.
Najvaznije je da naucis,a ovo ti je zivotna prilika je to da se pomiris sa onim sto ne mozes da promenis.
Dakle,nece..ko je jebe,idemo na drugu,trecu,petu,jedanestu.
U tom dobu muskarci sve idealiziju pa i devojke..Nemam ni jednu sumnju da si je idealizovao.VERUJ MI.
Nisi pricao ni minut sa njom,a vec bi decu da joj pravis.Tako da..vidi,ti najbolje znas.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson W800i
Mislim da sam pitako kako da je smuvam.  Znam ja sve ovo i svestan sam posledica ako nam veza ne uspe.  Mnogo mi se dopada i stvarno bih bio presrecan ako bi bili zajedno.  Molim vas za pomoc.  :(

Па прво да не будеш педерчић. Писањем песмица и пичкастим жена ставом према овој ситуацији можеш доћи максимум до популарне ,,френд зоне".

Дакле да би ти мрсила јаја мораш да се истакнеш. Први си разред и прави је тренутак да се поставиш и докажеш као вођа мушка...дечака из твог разреда. Буди јак. Буди алфа. Не буди педерчић који пише песмице и носи ер макс и шушкавце.
Vidi Dane,ne mora svaki stihoklepac da bude sisica,a i cisto sumnjam da ce posle neke ljubavne pesme hteti sa njim da bude u bilo kom odnosu  Smile
Koje bre crne pesme sad spominjes.To ide posle,dosta kasnije.
Ako nisi takav da mozes da izbijes u prvi plan,ne moras biti alfa da bi je smuvao.Ali budi baja,budi cvrst,imaj svoje principe,no nemoj ni da budes neki smarac,budi kul,i ni u ludilu ne ulazi u friendzone,neka se u vasem kontaktu vidi da ti zelis nesto vise...Jebeno je to kada je iz razreda,jer tu bukvalno svi manje-vise poznajete jedni druge i vidjate se stalno...nije to to-ali ako si vec nameracio,probaj.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2012, 17:42:34 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 
ао куку мени поред оволико мушкарчина на једној оваквој теми цццц  Smile
све бре неки фрајери, дасе , баје или како год ,а да има и сиса  Smile о да и алфа мужијака и бета и гама ма иди бре све куроња до куроње ,а у стварном животу пичке!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15457
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Sta god da napisem ti neces shvatiti jer si suvise mlad.Posto nikad nisi imao devojku ovo ce bi biti prva(ako je smuvas) , al moras odma da shvatis da se ti neces sa njom zeniti, to je sve zajebancija.Da sam na tvom mestu iskoristio bih je (mozda malo grub izraz), al brate jebes je i ides dalje. To je poenta dok si mlad. Kasnije ces imati i neke duze veze 3-6 meseci, ko zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 5800
Hvala vam drugari. Sutra cu je videti u skoli, pa vam javaljam ako se nesto dogodi Wink
« Poslednja izmena: 25. Nov 2012, 20:57:07 od nb97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 19:32:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.