Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:41:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da smuvam drugaricu iz razreda?  (Pročitano 57150 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 50
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT-991
Tako sam i mislio. Sto se tice
I dalje nista. Mislim da sam malo napredovao. Sad za novu godinu smo bili na istoj zurci i otprilike pola zurke sam proveo sa njom i jos 2-3 druge drugarice iz razreda. I ono, kao muvam je muvam, ali nikako da krenem do kraja. Da pije barem bilo bi mi lakse ali ovako tesko to ide. I tako sat za satom dodje i 4 sata i ona mora kuci i ja pri pozdravu poljubim je u obraz, zagrlim i kazem nemoj da ides, a ona me pogleda onim njenim divnim ocima i kaze 'ne?' ja joj se tu primaknem, gledam je u oci i priblizavam se polako da je poljubim a ona tu oce-nece i na kraju je poljubim u drugi obraz i kazem 'volim te', pustim je odmah se okrenuvsi i odem. E sad da li je ona cula ili ne nemam pojma + ne znam ni da li su sve to videle i ostale drugarice. Sta da radim sad? Ostale su 2 nedelje raspusta, moram nesto da uradim.
Recimo ovako: trebao si da se promuvas po zurci umesto da si samo muvao nju i cuj se sa njom i probaj da ugovoris sastanak

PS Nikada, ali nikada nemoj reci devojci da je volis ukoliko zaista ne mislis i ukoliko niste u vezi zato sto je :

1) pateticno
2) cak iako prihvati dajes joj kontolu nad stvarima a to je jednostavno lose po tebe
3) vrati se na 1)

PSS jos si mlad i imas dosta vremena za ljubav. Ne shvataj ljubav tako preozbiljno  Smile

mozda jesam poranio, dosta sam razmisljao o tome da ne treba reci volim te tako brzo ali mi je izletelo. Nisam mogao to da zadrzim u sebi. Samo sad ne mogu sebe da ubedim da je pozovem da izadjemo. Napolju sneg, grad poluprazan, novogodisnje svetiljke, ono romantika u fulu a meni i dalje nesto ne da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Matori ja ne znam vise koji je to fazon sa muvanjem riba.

Pridji joj, reci sta ti na srcu lezi, ako ti pozitivno odgovori to je to, ako ne trazu drugu.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
dosta sam razmisljao o tome da ne treba reci volim te tako brzo ali mi je izletelo
Ma nije problem sto si rekao, nije to nista lose. Cisto ti kazem za ubuduce

Pridji joj, reci sta ti na srcu lezi, ako ti pozitivno odgovori to je to, ako ne trazu drugu.  Smile
Ovo je i najbolji savet koji ces dobiti o muvanju  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

U sustini, to je to  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ajde ne lupetajte moooolim vaaas  Smile

IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Da cujemo, zasto lupamo? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Trenutno nemam volje niti motivacije da se uhvatim bitnijih stvari,a kamoli da vodim polemiku o tome.Decku sam rekao i pruzio sve sto treba da zna,ali reci da je tajna u muvanju riba ta da budes pickica odes do nje i kazes joj sve sto ti je na dusi...Pa toga nije bilo cak ni mnogo godina ranije  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Cekaj pa on i hoce pixkicu....ili ne? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ja sam se dugo pitao kako to ucinit dok sam bio mlad i neiskusan.  Medjutim postoji samo jedan metod sa manje vise modifikacija - uproscena verzija:

odvedes je negde gde mozete biti nasamo. . .  Celo vece se trudis da budes duhovit i dvosmislen.  Posmatas kako ona reaguje na to.  Ako joj prija, u jednom delu veceri krenes da je poljubis.  Ako okrene glavu, ustanes i odes.  Vise nikada u zivotu joj ne uputis ni jedan jedini osmeh. . .  To ce je boleti zestoko, mozda vise nego tebe.  A ako prihvati poljubac, na konju si.  Ako ti je to ipak isuvise "rizican" pristup, mozes da duhovito najavis poljubac.  Ja obicno uradim ovako:

Pogledam je zaljubljenim pogledom direktno u oci, one to vole. . .  oci govore vise od 1000 reci, a zatim kazes onako tiho i poluromanticno, uz blago teleci osmeh : Sad cu da pokusam nesto ludo.  Ako ne zeli, sama ce ti reci "Nemoj", a ako zeli nasmejace se i reci ce "pokusaj". 

Tek kada naucis da te boli k. . .  da li ces biti odbijen ili ne, tek onda mozes da imas devojaka koliko ti dusa zeli.  Ti si muskarac.  Mozes da se zaljubis 100 puta u roku od 5 minuta.  Iskoristi tu zaljubljivost da prezalis predhodnu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:41:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.