Kao prvo zovem se Stefan 97. sam godiste i imam ja nekoliko pitanja oko muvanja devojke javascript:void(0) Evo moje price: Otisao ja malo posle skole u igraoni da igram cs. Bila nesto mnogo velika guzva i samo jedno prazno mesto. Ja reko` ajd da sednem i vidim ja jednu devojku pored mene na fejsu. Ajd ja krenuo da igram i didim ona i jos jedna drugarica se nesto kikocu, smeju, smeskaju. Posto kraickom oka vidim da su pogledi usmereni ka meni, odmah shvatim da je rec o meni. Posle 5min. osecam ja neko me ka za rame je se okrenem i vidim nju drzi svoj telefon pita me da joj upisem moj broj. Ja joj zapisem i pita me za ime i prezime (znaci ona je mene krenula da muva na neki nanacin xD) sigurno zbog fb. Ja joj kazem i istece mi vreme na pc, ja se pozdravim i sta cu odem kuci. Ja joj se javim negde ono 8 uvece i taj dan je super proso, ona se jos malo naprzila a bogami i ja. Sledeci dan isti kao prosli. Sutradan isto super. Sledeceg dana se vidimo i taj dan prodje onako. Pre 3 dana ja joj se javim ona ne odgovara a cima. Prekjuce isto preko sms se javim a ona kao da je mrzi da kuca poruke. Juce opet nece da odgovara. Danas bili malo na fejsu i ista stvar.
Ljudi sta da radimjavascript:void(0) Da je nisam smorio, dal je prosla ljubav? STA DA RADIM!!
PS. ona je 96. god
<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 18. Dec 2010, 22:01:08)
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 22:06:19 od FaNsTe No FeAr »
Recimo ovako: cekaj neku novu priliku sa nekom drugom. Fala Bogu pa si jos uvek mnogo mlad za bilo sta ozbiljnije
Inace, savet za ubuduce
Citat
Ja joj se javim negde ono 8 uvece i taj dan je super proso, ona se jos malo naprzila a bogami i ja. Sledeci dan isti kao prosli. Sutradan isto super. Sledeceg dana se vidimo i taj dan prodje onako. Pre 3 dana ja joj se javim ona ne odgovara a cima. Prekjuce isto preko sms se javim a ona kao da je mrzi da kuca poruke. Juce opet nece da odgovara. Danas bili malo na fejsu i ista stvar.
Ako i ona ne inicira neki kontakt tesko da ce doci do neceg
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"