Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:53:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da pomognem drugarici?  (Pročitano 5442 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Najbolje sto mozes da uradis jeste da kazes sve lepo njenim roditeljima. Drugog resenja ne vidim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Slazem se sa obavestavanjem njenih roditelja, ali to ume biti za'ebano (Anein post - neprihvatanje cinjenice) kao i "decurlijsko medjusobno olajavanje kada su u svadji"...

Ako nekako mozes da nabavis neki dokaz, onda u redu... ovako, samo ces da postignes da te ona sama odbaci (zbog drukanja) kao i da ti njeni roditelji sledeci put "za ozbiljno" ne poveruju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@Malo_Madam, isprichaj Tvojima, i nek neko od Tvojih (roditelja) nadje nachina da javi njenima.

Pre godinu dana sam imala slichnu situaciju...,drug od mog sina je bio u slichnom problemu.Niko nije mogao da mu pomogne od drushtva.Naravno njegovi nisu znali..., chak nisu ni sumnjali...

Tako da je jedino reshenje da neko od Tvojih obavesti njene roditelje..., samo tako cesh joj pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
kao sto neko rece .... okreni se svom zivotu ... prvo ispasces kriva ti na kraju, a drugo, moze te nesvesno uvuci u sve to ... drustvo je drustvo ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Imam drugaricu koja je `93. god. i u vezi je sa deckom koji je takodje njeno godise, ali uvek postpoji ono ali!
Njegova majka ima Hepatitis C, bila je na skidanju sa heroina, i ona je njega rodila kao zavisnika! On je naravno na heroinu i sve to, i ja sam znala da ce on lose uticati na nju ali nisam nikako mogla da joj to dokazem. Ona je sa njim vec 9 meseci, i od kako je sa njim pocela ja da pusi, pije, duva pa cak i da guta extazy. Izgubila je prijatleje, poverenje roditelja, oni je nigde ne pustaju sem u skolu, a oni se bas nalaze u skoli, pa cak i beze iz skole zajedno. Jako je popustila, i sve je bilo oke i nije me toliko brinulo dok je u cetvrak nisam videla! Pobegla je sa njim sa jednog cas i vratila se, imala je cudne tikove, nije smrdela na vutru i ja sam se taman ponadala da je prestala sa tim, a ona je tog dana bila na LSD-u, provalila sam je tako sto sam joj prisla nesto da je pitam i ona me je cudno onako gledala kao da se naprezala da me cuje onda me je pitala sta mi je sa glasom i ja posto sam mislila da me zeza ja samo joj se nasmejala i ona je pocela da vristi da me udara i da histerise! Ja moram da je izvucem nekako iz toga, ali ne znam kako? Ne bih da je ostavim samo i da sve to tek tako prodje, da je ostavim samu bez ikoga da jos vise pada u tu tamu. Sta da uradim? Molim vas pomozite mi?  Smile
Mislim da treba da joj pomogneš, pa makar je izgubila kao prijatelja. Jer, naravno, taj gubitak bi bio privremen, tj. trajao bi sve dok se ona ne bi izlečila, odnosno izašla iz tog pakla u kom se nalazi. Ako joj ne pomogneš, izgubićeš je zauvek i bespovratno. Izbor je na tebi.

Dakle, treba da joj pomogneš, jer je u pitanju ljudski život. A to je nešto što nema cenu.
I zamisli kako bi ti bilo da jednog dana čuješ neke loše vesti o njoj, a znaš da nisi ni pokušala da je iščupaš iz toga?

Elem, šta možeš učiniti?
Moj predlog je da se obratiš najpre svojim roditeljima. Ispričaj im sve što si ispričala i nama.
Oni bi trebali da imaju razumevanja, ipak ovakim problemima ne treba da se bave mladi poput tebe, jer ti ne treba da izigravaš nečijeg vaspitača, nego da živiš svoj život (koji u tim godinama zna i te kako biti izazovan).

Tu su, naravno, još neke opcije:
da se obratiš njenim roditeljima, ili nekome u školi (razrednom starešini, pedagogu, psihologu).

Šta ti je od svega toga najbolja opcija - znaš samo ti. Srećno. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja bih ti reko da porazgovaras sa njom pre nego bilo sta drugo. Mada tesko da ce razgovor uroditi plodom. Ako ne preduzmes nesto povodom toga, osetices epsku grizu savesti i nece se lepo zavrsiti ni za nju ni za tebe. Posle razgovora je najbolje da o tome obavestis nekog njoj bliskog (brata ili sestru pre svega), kako bi se taj problem resio unutar porodice. Tu se zavrsava tvoja uloga u resavanju problema. Ako porodica nije u stanju da resi taj problem, to nije tvoj problem.  Zabrana izlazaka nije nacin da se bilo koji problem resi. Recimo da poznajem devojku koja je imala slican problem i ta zabrana izlazaka je stvari ucinila mnogo gorim.

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Sve sto sam starija sve vise mislim da treba gledati samo svoja posla i resavati samo svoje probleme.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Sve sto sam starija sve vise mislim da treba gledati samo svoja posla i resavati samo svoje probleme.

aha.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
To svakako u određenim situacijama jeste slučaj, ali sumnjam da je u onoj u kojoj je život prijatelja u opasnosti.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97

Kao npr u onom autobusu ?  Smile Naprosto postoje situacije kad ne smemo gledati samo svoja posla.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:53:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.