Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:47:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da odbijem navalentnog druga?  (Pročitano 4100 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Off obrisan.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
Izadjite negde tri dana za redom i napijte se tako ce ti brze proci vreme,i idite zajedno da muvate neke ribe ili nabaci mu neku drugaricu ili seosku kurvu nek se sa nijm pozabavi u sobi dok ti ucis u drugoj sobi ili kuliras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Meni je prosto neverovatno da postoji neko ko stvarno želi da se druži s tobom...  Smile mislim dobrovoljno.  Smile

Ako nas ne ložiš.  Smile (pošto mi je stvarno neverovatno Smile ) ... eto, možeš da kažeš da učiš.  Smile možda i popuši tu foru.  Smile .. ako ne... nisi tu.  Smile Otišao si negde drugde da na miru učiš.  Smile
Otišao si sa svojima na selo, za kaznu.  Smile
Kreči ti se stan. Smile
Bolesni ste svi.   Smile
Došli ti neki drugi gosti. Smile
itd itd.

A možeš i... pošto si kako već nazva samog sebe "hladnokrvna svinja" xD da mu prosto kažeš da ga ne želiš u svojoj kući.
Tebi tako hladnokrvnom sigurno neće teško pasti i zaboravićeš na to za 2 minuta. Smile

Naravno... postoji i opcija da ga primiš i ignorišeš... kako bi mogao na miru... da učiš. xD
A i ako hoće da ide s tobom u "zajebanciju"... reci mu da nema dovoljno keša... ili da je već rezervisano.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 20:14:22 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Aha  Smile

Najbolje znaci da kazem da moram da ucim i da razradim to nekako  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Raci mu da si gej i da ces ga seksualno zloupotrebljavati dok bude spavao ...

Mada obzirom da lik samovoljno zeli da se druzi sa tobom, pitanje je koliko je normalan...

Verovatno i zeli da ga mucis dok spava..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa kazi da jednostavno moras da ucis i da ti ne odgovara da on bude tu. Ne verujem ni da ce se uvrediti previse jer je razumno da neki put moras gledati sebe u takvim situacijama.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Raci mu da si gej i da ces ga seksualno zloupotrebljavati dok bude spavao ...

Mada obzirom da lik samovoljno zeli da se druzi sa tobom, pitanje je koliko je normalan...

Verovatno i zeli da ga mucis dok spava..
Hahahahha... Epic Win.  Smile Smile

Ljudi ti dadoshe savete, ne znam koji je problem da ga jednostavno ispalish i toliko mu beshe...
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 21:50:52 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung d600
Kad sam procitao naziv teme, mislio sam da je u pitanju neka "Bravo" klinka Smile

Primi ga kod sebe a ti odes kod tetke, babe.... sta ti ja znam gde bi vec mogao.
Vuci siti i koze na broju.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 22:12:02 od ab341 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ovde su te mahom savetovali da lažeš, što ti ja, iskreno, ne bih preporučila, ne morala radi, već zato što za tim nema nikakve potrebe. Dozvoli da objasnim.

Najpre, ne mislim da si hladnokrvna svinja, pizda i gad (šta sve već nabroja) - makar ne zbog ovoga.  Smile Ukoliko ne želiš nekoga da primiš na gajbu 3 dana, to ne znači da si sve to (pizda itd.), pa makar u pitanju bio najbolji prijatelj, rođeni brat ili roditelj. Upravo najbliskijim ljudima i možemo reći da nam to prosto ne odgovara, ako je zaista tako. Imaš pravo na svoj prostor i na jasno povlačenje granice prema svim ljudima na planeti, a kamoli prema nekome ko i nije tako dobar sa tobom, odnosno ti sa njim.

Druga stvar - zbog čega mu prosto ne bi rekao, lepo, smirenim tonom - ''Žao mi je, ali meni zaista ne odgovara da dođeš kod mene ta tri dana. Razumem da tebi to znači, ali stvarno mi nikako ne odgovara da u tom periodu odsedneš kod mene''. I to je sve. Smile Osim sudu, nisi baš nikome pod svodom nebeski dužan da se pravdaš i objašnjavaš svoje razloge. I to isto zapamti. Samo se potrudi da tvoj ton bude blag, ali direktan, nemoj biti tih, ali ni preterano bučan.

I batali taj osećaj krivice koji manipuliše tobom; žalosno je što nema novca i sve to, ali to nije tvoja krivica niti odgovornost. Predloži mami neki drugi način da im se pomogne ako treba, a koji ne uključuje tvoje žrtvovanje u tolikoj meri.

Zauzmi se za sebe, nemoj da bežiš, u pitanju je tvoj prostor i tvoje pravo na njega, zapamti. I nikome, ponavljam, nikome nisi dužan da se pravdaš! Te dve stvari imaj na umu ako i kad budeš razgovarao sa njim.

BTW, ovaj savet ti daje priznati trener asertivnosti (odnosno, ja Smile) i inače za ovakve savete lepo naplaćujem, ali eto... uhvatilo me neko dobročinstvo, ne znam šta mi je.  Smile 'Ajd srećno.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 22:24:59 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
batice reci mu da sada zivis u duhu jevandjelja,to ce ga sigurno odbiti smatrace da si religiozni fanatik ko ja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:47:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.