Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da ne odustanete od dijete posle nekoliko dana?  (Pročitano 17893 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
pa, realno, pitanje je glupo...

ako ne računaš ljude sa oboljenjima, npr. usporena aktivnost štitne žlezde, koji ne mogu da smršaju jer im taj uzrok ne dozvoljava, svi ostali su jednostavno - lenčuge.
Zato osuđujem svakog ko sebi dozvoli da dođe u takvo stanje, ne računajući ljude sa gore pomenutim uzrokom.
Šta, kao, umrećeš ako ne pojedeš čokoladu pred spavanje ?! Umrećeš ako dnevno prošetaš par kilometara i popiješ 3 litre tečnosti ?!

Da je ikada izmišljena "čarobna" dijeta, svi bi je se pridržavali, sve su to naklapanja i gluposti. Svi mi znamo šta treba, a šta ne treba jesti, i da li treba imati fizičke aktivnosti.

E jebo si mu kevu sad s ovim...nije da si skroz promasio ali si ga bas generalizovao...ne bi se ljudi bas toliko mucili da je sve u par kilometara,3 litre vode i cokoladici pred spavanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
E jebo si mu kevu sad s ovim...nije da si skroz promasio ali si ga bas generalizovao...ne bi se ljudi bas toliko mucili da je sve u par kilometara,3 litre vode i cokoladici pred spavanje...

tacno tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

samo je u tome....
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
ma i nisam baš... treba da stešem jedno dve kile, ali sigurno neću sedeti za kompom po ceo dan, jesti čips i čokoladu, i pitati na forumima "kako da smršam?"

znaju svi kako bi smrsali ali neki savet nikada nije na odmet...msm pricas kao osoba koja je uvek imala savrsenu liniju...oke...super ako je tako...ali nisu svi isti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
daleko od toga... dobro, do dvadeset treće-četvrte sam bio mršav, onda su počele godine da čine svoje  Smile

ali volja učini čudo od čoveka, svako može da pripazi šta jede, kada i koliko.
znam koliko je skupa zdrava hrana u Srbiji (npr. proizvodi od soje) ali isto tako znam da pileće belo meso nije mnogo skuplje od svinjskog. a razlika je ogrooomna, u smislu kvaliteta.
Niko ne može da me ubedi da je povrće skupo. Ili da mora da jede posle8 uveče. ili da ne može nikako da malo poseti teretanu.
samo stvar volje...

i kakav savet tu može da pomogne ?! Stisni bre zube !
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
tipa bolji je jedan proizvod od drugog...mesaj to i to...ne mesaj tipa meso i krompir i sl....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
drago mi je

Smile Smile

Пс. Малкине, дискреција Smile

Јел важи оно што смо се договарали, ако не дође до фудбала ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
a takvi saveti ?! pa to košta... odeš lepo kod nutricioniste, on ti sastavi plan ishrane i to je to. mislim da može za 1500 dinara da se nađe. Za ozbiljnije rezultate bi trebalo posetiti nutricionistu jer će napraviti personalizovan program, prema tvojim potrebama. Nisam bio ali ne isključujem tu mogućnost. Inače, u pogledu mesa i krompira, i takvih stvari, to sve može da se nađe na netu. Krompir  uopšte treba izbegavati, jer osim ugljenih hidrata, ne sadrži Bog zna šta. A da bi postigla nešto, treba ti unos proteina. A proteina opet ima u belancetu, ribi, mlečnim proizvodima itd. ugljene hidrate (šećere)treba smanjiti na minimum.
Naravno, proteini se ugrađuju u mišićnu masu. Što znači da treba da nateraš mišiće da rastu. a to opet postižeš - fizičkom aktivnošću.
To su stvari koje svi mi znamo. Ali ako neko nema volju, džabe mu je znanje.
A to ionako nije tema ovde...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
 Smile znam ja sva pravila i imam i svog nutricionistu ali opet mozda neko ne zna i ne ide kod nutricioniste i sazna nesto pametno citajuci nesto sto je neko napisao na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Smile znam ja sva pravila i imam i svog nutricionistu ali opet mozda neko ne zna i ne ide kod nutricioniste i sazna nesto pametno citajuci nesto sto je neko napisao na forumu  Smile

tačno, ali možda na drugoj temi. što se tiče konkretne teme, ne postoji stvar koju bi neko mogao da pročita, pa da stekne volju za mršavljenjem, odricanjem od hrane i aktivnošću. dok sam ne prelomi.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.