Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 06:05:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako da je smirim???  (Pročitano 5760 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ja cu prvi put da se ne slozim sa Dulcem iako je on upravu.Dulac brate upravu si !!! Smile

Ne moras jos da je sutiras..jer jos nista nije uradila za sta bi morao da je sutnes..
Ako te prevari cao djaci..ovako mozes i ti da juris sa strane a ova da ti bude standardna kombinacija.
Ako je ipak volis..budi sa njom ali gledaj da se ohladis jer nzm ne valja kad se vezes za bilo sta a kamoli za neku drolju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Ja cu prvi put da se ne slozim sa Dulcem iako je on upravu.Dulac brate upravu si !!! Smile

Ne moras jos da je sutiras..jer jos nista nije uradila za sta bi morao da je sutnes..
Ako te prevari cao djaci..ovako mozes i ti da juris sa strane a ova da ti bude standardna kombinacija.
Ako je ipak volis..budi sa njom ali gledaj da se ohladis jer nzm ne valja kad se vezes za bilo sta a kamoli za neku drolju.
Vezao se,ona izneverila poverenje(tesko da ce ga povratiti,jos gore,kaze da je to radila par puta)...a njemu to smeta.Ako mu smeta,onda cao,brze ce proci to,nego da se ovako vucara sa njom.
A posle neka se sprda,i neka radi sa devojkama ono sto treba da radi-da koristi i da se zajebava(jer malo koja je vredna neke posebne paznje i odricanja u ovom periodu).Zajebi ljubav,to ti je najveca slabost,cim vidi da je volis-opusti se,misli da moze da radi sta hoce...ili je jednostavno smori da bude sa tobom,jer je dobila sta je htela,pa joj ti nisi vise zanimljiv(ali postoji neki razlog zbog kojeg ce te jbti u glavu,i ne dati ti da zivis-tacnije zeleti vezu i dalje).
Dok si prema njoj ker,dobro je,kad joj das do znanja da je volis,jos bolje je-ali to kratko traje.Posle je .i.
Tako da...Sutni je bre! Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Smile Smile    Smile  može i to, dobra opcija..
prc vamo nju, prc tamo neku drugu, ihaaaaj...
poslušaj poštovanog kolezu !
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Alcatel 258
Evo ovako imam devojku koja je mladja 3godine od mene i vec smo zajedno malo vise od godinu dana, mnogo mi je draga i volim je sve bih ucinuo za nju. . . takodje je i ona dokazivala koliko joj znacim vise puta. . . . problem je u tome sto sam jako ljubomoran i zbog nekih njenih potupaka sam izgubio poverenje pa to sada postaje parava nocna mora svadje prepirke bukvalno oko svega. Ona je jos uvek mlada zeli stalno da izlazi da ide sa drugaricama a problem je u tome sto je vise puta tako da kazem flertovala sa nekim drugim deckom igrala sa njim malo se i dopisivala sto meni jako jako smeta. Razgovarali smo vise puta o tome ali je ostalo samo na tome meni to nista ne znaci. . . presao sam par puta preko toga ali svadje postaju sve ozbiljnije a ja sam je jako zavoleo i ne znam sta da radim nemam vise volje da izlazim smiro sam se. . . sve mi je u njoj. . . moze neki savet kako da je navedem da se malo primiri ili nesto. . . .   Smile

хахахахахахаахааххахахахаха ископај подрум ту је вежи силује је много, кад јој се роде деца њу запусти и силуј децу.... хахахахахахаха
« Poslednja izmena: 11. Jun 2010, 02:56:06 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Evo ovako imam devojku koja je mladja 3godine od mene i vec smo zajedno malo vise od godinu dana, mnogo mi je draga i volim je sve bih ucinuo za nju. . . takodje je i ona dokazivala koliko joj znacim vise puta. . . . problem je u tome sto sam jako ljubomoran i zbog nekih njenih potupaka sam izgubio poverenje pa to sada postaje parava nocna mora svadje prepirke bukvalno oko svega. Ona je jos uvek mlada zeli stalno da izlazi da ide sa drugaricama a problem je u tome sto je vise puta tako da kazem flertovala sa nekim drugim deckom igrala sa njim malo se i dopisivala sto meni jako jako smeta. Razgovarali smo vise puta o tome ali je ostalo samo na tome meni to nista ne znaci. . . presao sam par puta preko toga ali svadje postaju sve ozbiljnije a ja sam je jako zavoleo i ne znam sta da radim nemam vise volje da izlazim smiro sam se. . . sve mi je u njoj. . . moze neki savet kako da je navedem da se malo primiri ili nesto. . . .   Smile

хахахахахахаахааххахахахаха ископај подрум ту је вежи силује је много, кад јој се роде деца њу запусти и силуј децу.... хахахахахахаха
Alkohol ili trava? Smile Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Tema ide pod kljuc. Slobodno iskoristite led po ovoj vrucini.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 06:05:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: smirim ljubomoru
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.