Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:09:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako da je smirim???  (Pročitano 5797 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Razgovarali smo vise puta o tome ali je ostalo samo na tome meni to nista ne znaci.

E pa, ako joj to nishta ne znachi, a tebi znachi, skreni joj paznju na taj nachin... Ako i posle toga ne bude mogla da ti uchini, ili ti to uzme kao debelu recku za svaku narednu uslugu od tebe - mislim da prichamo o promashaju prilikom izbora "partnera"...

Sve se bazira na kompromisima, niti ti nju mozes da drzish pod svojom komandom, niti ona treba da provocira tebe iako si joj jasno stavio do znanja sta ti smeta... Tako da, ili nadjite neshto oko chega cete se sloziti (ona izbaci neshto chime tebe nervira, a ti neshto chime nju nervirash) ili - razlaz...

Nema treceg...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Izvini sto moram da ti kazem ali problem je u tebi a ne u njoj. U redu je biti ljubomoran makar malo, ljudi smo, ali cim to poprimi oblike konstantnih svadja onda znaci da ne ide u dobrom pravcu. Bez obzira koliko si zaljubljen, raskidaj pa trazi drugu. Kada se izgubi poverenje ono se skoro nikad ne vrace a cim se konstatno svadjate to znaci da jednostavno ne ide

Citat
moze neki savet kako da je navedem da se malo primiri ili nesto

Vidis, u tome je problem. Ne mozes je "navesti" na nista ako je ona takva kakva jeste tj voli da izlazi i uprkos tome sto ti smeta flertuje sa drugima( a i jos je klinka, razumljivo je da zeli da zivi). Mozes da joj pricas i da se svadjas koliko hoces ali ona ako ne prihvata neke stvari onda je jednostavno tako kako je i to je to

Raskidaj pa trazi neku koja ce ti vise odgovarati tj "There are plenty of fish in the sea"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sad ti je kasno - trebo si na vreme da steknes autoritet ..... to se uradi u prva dva dana .... eventualno tri .... onda nadjes neku sa vecim sisama ....

Mada ima i ona - toljaga i medjeda natera da plese i foku da svira trubu  Smile .....

Kontrolisi tu fufu - kao ono idem na more par dana - a ustvari se sunjas oko njenog stana   Smile... ako je skembas na legalu - razbij prvo nju , pa tek onda njega , osim ako ne krene frajer da je brani - kada mu izvuci kicmu kroz usta zvalava .... ako stalno kenkja sto si ljubomoran i povremeno otplace  - onda je ok - al  opet je gazi ....  Smile

« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 11:28:14 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Kontrolisi tu fufu - kao ono idem na more par dana - a ustvari se sunjas oko njenog stana   Smile... ako je skembas na legalu - razbij prvo nju , pa tek onda njega , osim ako ne krene frajer da je brani - kada mu izvuci kicmu kroz usta zvalava .... ako stalno kenja sto si ljubomoran  - onda je ok - al  opet je gazi ....

Smile Smile Smile

u jbt, a kao, moji saveti - brutalni ?!
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Glupo je sto ocekujes od devojke koja ima oko 17 godina da se "smiri" i da ne izlazi sa drugaricama. To se nece desiti u narednih desetak godina. A ni nakon toga ne bi trebao da joj nameces svoja pravila ponsanja, niti bi tako nesto ona trebalo da radi tebi. Oboje ste jos jako zeleni za "smirivanje". Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
najbolje da pređeš preko toga što je malo flertuckala... Što da ne, a i to kad se saplela i pala ustima na njegovu pišicu, čista slučajnost !

nemoj da budeš sisavac, teraj bre to !

Bravo Dulac Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia n73
Kako neko sa 17 godina moze da bude ozbiljan?  Smile

Bolje sada da ludi nego u 40-oj...

Ima jos jedna recenica, vezana za trajanje veza u tim godinama... ali cu da precutim...  Smile
ma reci slobodno,sve nas zanima.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Glupo je vezati se u tim godinama...

Ja malu potpuno razumem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
razumem i ja sve potrebe i ne protivim se izlascima, ali jednostavno iako su ti svi problemi izmedju nje i mene bilo jos na pocetku veze jos uvek nemam poverenja u nju, pa uvek tako kad polazi u grad ili negde uvek prebacim nesto. . . . a sad tek kad i ona postaje takva tek sada vidim koliko to ustavi nije ok. . . . hvala vam na savetima jer sam i sam shvatio da od sedenja kuci i od nerviranja nema nista, a mozda je to i problem jer je mozda i gusim mnogo, mozda sam dosadan jer mi je ona uvek na prvom mestu. . . . ne znam videcemo kako ce biti. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
najbolje da pređeš preko toga što je malo flertuckala... Što da ne, a i to kad se saplela i pala ustima na njegovu pišicu, čista slučajnost !

nemoj da budeš sisavac, teraj bre to !

Sta South Park napravi od coveka... Kartmene, Kartmene  Smile

Evo ovako imam devojku koja je mladja 3godine od mene i vec smo zajedno malo vise od godinu dana, mnogo mi je draga i volim je sve bih ucinuo za nju. . . takodje je i ona dokazivala koliko joj znacim vise puta. . . . problem je u tome sto sam jako ljubomoran i zbog nekih njenih potupaka sam izgubio poverenje pa to sada postaje parava nocna mora svadje prepirke bukvalno oko svega. Ona je jos uvek mlada zeli stalno da izlazi da ide sa drugaricama a problem je u tome sto je vise puta tako da kazem flertovala sa nekim drugim deckom igrala sa njim malo se i dopisivala sto meni jako jako smeta. Razgovarali smo vise puta o tome ali je ostalo samo na tome meni to nista ne znaci. . . presao sam par puta preko toga ali svadje postaju sve ozbiljnije a ja sam je jako zavoleo i ne znam sta da radim nemam vise volje da izlazim smiro sam se. . . sve mi je u njoj. . . moze neki savet kako da je navedem da se malo primiri ili nesto. . . .   Smile

Moj savet: Nemanja, sutni Milenu, ima drugih devojaka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:09:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ljubomoru smirim
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.