Razgovarali smo vise puta o tome ali je ostalo samo na tome meni to nista ne znaci.
E pa, ako joj to nishta ne znachi, a tebi znachi, skreni joj paznju na taj nachin... Ako i posle toga ne bude mogla da ti uchini, ili ti to uzme kao debelu recku za svaku narednu uslugu od tebe - mislim da prichamo o promashaju prilikom izbora "partnera"...
Sve se bazira na kompromisima, niti ti nju mozes da drzish pod svojom komandom, niti ona treba da provocira tebe iako si joj jasno stavio do znanja sta ti smeta... Tako da, ili nadjite neshto oko chega cete se sloziti (ona izbaci neshto chime tebe nervira, a ti neshto chime nju nervirash) ili - razlaz...
Izvini sto moram da ti kazem ali problem je u tebi a ne u njoj. U redu je biti ljubomoran makar malo, ljudi smo, ali cim to poprimi oblike konstantnih svadja onda znaci da ne ide u dobrom pravcu. Bez obzira koliko si zaljubljen, raskidaj pa trazi drugu. Kada se izgubi poverenje ono se skoro nikad ne vrace a cim se konstatno svadjate to znaci da jednostavno ne ide
Citat
moze neki savet kako da je navedem da se malo primiri ili nesto
Vidis, u tome je problem. Ne mozes je "navesti" na nista ako je ona takva kakva jeste tj voli da izlazi i uprkos tome sto ti smeta flertuje sa drugima( a i jos je klinka, razumljivo je da zeli da zivi). Mozes da joj pricas i da se svadjas koliko hoces ali ona ako ne prihvata neke stvari onda je jednostavno tako kako je i to je to
Raskidaj pa trazi neku koja ce ti vise odgovarati tj "There are plenty of fish in the sea"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Sad ti je kasno - trebo si na vreme da steknes autoritet ..... to se uradi u prva dva dana .... eventualno tri .... onda nadjes neku sa vecim sisama ....
Mada ima i ona - toljaga i medjeda natera da plese i foku da svira trubu .....
Kontrolisi tu fufu - kao ono idem na more par dana - a ustvari se sunjas oko njenog stana ... ako je skembas na legalu - razbij prvo nju , pa tek onda njega , osim ako ne krene frajer da je brani - kada mu izvuci kicmu kroz usta zvalava .... ako stalno kenkja sto si ljubomoran i povremeno otplace - onda je ok - al opet je gazi ....
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 11:28:14 od G-H-O-S-T »
Kontrolisi tu fufu - kao ono idem na more par dana - a ustvari se sunjas oko njenog stana Smile... ako je skembas na legalu - razbij prvo nju , pa tek onda njega , osim ako ne krene frajer da je brani - kada mu izvuci kicmu kroz usta zvalava .... ako stalno kenja sto si ljubomoran - onda je ok - al opet je gazi ....
Glupo je sto ocekujes od devojke koja ima oko 17 godina da se "smiri" i da ne izlazi sa drugaricama. To se nece desiti u narednih desetak godina. A ni nakon toga ne bi trebao da joj nameces svoja pravila ponsanja, niti bi tako nesto ona trebalo da radi tebi. Oboje ste jos jako zeleni za "smirivanje".
razumem i ja sve potrebe i ne protivim se izlascima, ali jednostavno iako su ti svi problemi izmedju nje i mene bilo jos na pocetku veze jos uvek nemam poverenja u nju, pa uvek tako kad polazi u grad ili negde uvek prebacim nesto. . . . a sad tek kad i ona postaje takva tek sada vidim koliko to ustavi nije ok. . . . hvala vam na savetima jer sam i sam shvatio da od sedenja kuci i od nerviranja nema nista, a mozda je to i problem jer je mozda i gusim mnogo, mozda sam dosadan jer mi je ona uvek na prvom mestu. . . . ne znam videcemo kako ce biti. . . .
Evo ovako imam devojku koja je mladja 3godine od mene i vec smo zajedno malo vise od godinu dana, mnogo mi je draga i volim je sve bih ucinuo za nju. . . takodje je i ona dokazivala koliko joj znacim vise puta. . . . problem je u tome sto sam jako ljubomoran i zbog nekih njenih potupaka sam izgubio poverenje pa to sada postaje parava nocna mora svadje prepirke bukvalno oko svega. Ona je jos uvek mlada zeli stalno da izlazi da ide sa drugaricama a problem je u tome sto je vise puta tako da kazem flertovala sa nekim drugim deckom igrala sa njim malo se i dopisivala sto meni jako jako smeta. Razgovarali smo vise puta o tome ali je ostalo samo na tome meni to nista ne znaci. . . presao sam par puta preko toga ali svadje postaju sve ozbiljnije a ja sam je jako zavoleo i ne znam sta da radim nemam vise volje da izlazim smiro sam se. . . sve mi je u njoj. . . moze neki savet kako da je navedem da se malo primiri ili nesto. . . .
Moj savet: Nemanja, sutni Milenu, ima drugih devojaka.