Ne gusis je "mozda", nego je zaista gusis. Neophodno je da prvenstveno preispitas sebe i svoje postupke. Pogresnim postupcima je veoma moguce ugusiti i najvecu ljubav. Pamet u glavu, sto rece Anea... mladi ste.
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Pusti ti zenske savete - one to rade da bi nas zahebale ... A i ja sam bio nedorecen ...
Pazi vamo : Svaki odnos izmedju muskarca i zene podrazumeva prava i obaveze . Ja sam tek sad skonto da sam se fokusirao na samo jedan deo u odnosu - na tvoje obaveze .
Imas ti i svoja prava : od kojih je najbitnije pravo da raskines zbog ribe sa vecim sisama .
Vidis , bre , da one tebe guse - evo ih 5 na temi .
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 15:58:45 od G-H-O-S-T »
Ovo nije odnos izmedju muskarca i zene (dobro, mozda je konzumiran... sta ja znam... )... Ovo je odnos izmedju dva mlada neizivljena majmuncica kojima treba malo lufta....
Tz...tz... ja u tim godinama sam zelela samo da zujim okolo i budem freee...freeeee..freeeeee... Ozbiljne veze i ostale zajebancije su dosle posle...
djevojčica ima samo 17 godina, pa naravno da će izlaziti sa drugaricama i flertovati sa drugim frajerima... šta je tu čudno? i kakva ozbiljna veza u tim godinama to dolazi mnogo poslije...
Cim te je jednom kako kazes(ili vise puta) zajebala-sutni je.Bolece,al jbg,zaleci je drugom,i nemoj da ti pada na pamet da u narednih par godina trazis ozbiljne veze(osim ako ne zelis brak sa 20 godina) i izivljavaj se dok mozes...A kasnije se ti smiri,i trazi neku vernost itd...Jer od ovih kokoski to neces dobiti,kako kazu-rano je...zato nista ni ne ocekuj,ali ni ne pruzaj previse
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!