Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da instaliram .jar igru na LG8330  (Pročitano 1307 puta)
27. Jun 2006, 18:05:15
Ucesnik diskusija

†®o¢k£®

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Kako ov oda uradim kada prebacim ovaj fajl na fon nece da ga otvori

A na njemu vec imaju neke igre tako da sam siguran da podrzava javu

(01. May 2007, 10:44:52)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
E mogao si da portazizis samo stranu iza i da vidis temu o ovom telefonu...
http://forum.burek.com/index.php/topic,117924.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Podržava Java igre ali od svih igrica jedva da uspeva da podrži nekih 20% istih!
Program potreban za upload Java igrica u takve LG telefone se zove Gthing i ima tema o njemu i sam program par strana unazad - samo potraži!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
LG U8330
Cigla jeste car ali imam utisak da nikako ne voli LG :-). Krstarim telefonom pa mi je problem da vratim stranu i vidim koji je njegov phone ali OK. Skidam kapu. Lepo ti je rekao da malo dalje imas temu o tvom LG-u pa nemoj bez potrebe otvarati novu. Ako neces ili ne mozes da skines GThing mozes instalirati java aplikacije i bez dodatnih programa. 85 procenata aplikacija radi besprekorno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2

Nije da ne volim LG telefone već malo znam o njima.
Ako kojim slučajem znaš kako instalirati Java aplikacije i igrice u LG 81XX telefone bez Gthing ili neke druge aplikacije te namene, molim te napiši lepo ovde jedno opširno objašnjenje koje će koristiti svima! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG U8330
Ovo mi je prva poruka sa PC-ja pa mogu da se raspisem do mile volje Smile. Upssss... lazem! Druga, ali nema veze. Elem, postupak je sledeci i deluje komplikovano samo dok ga prvi put ne izvedes. Sva je mudrost u tome da zapamtis sledece 3698#*# koje ces kucati na telefonu i da imas instaliran Phone Manager koji se dobija na fabrickom CD-u uz telefon. Prvo, otvoris Menu, pa izaberes stavku broj 5 Games andApps, zatim izaberes stavku 3 Settings.Unutra imas samo jednu ili dve pod-stavke (u zavisnosti da li si sam ubacio URL za download).Ne diras njih vec kucas pomenuti kod 3698#*#. Na ekranu ce ti se pojaviti menu ovog naziva Settings Java Hidden Menu sa ove tri stavke:
1. Toggle(cur:Disabled)
2. Make another folder
3. Delete all
Kliknes stavku pod 1 i ona se na ekranu menja u
1. Toggle(cur:Enabled)
ostale dve se, dabome ne menjaju.

E, za sada si zavrsio posao na phonu i prelazis na PC. Povezi telefon na USB. Otvori LG Phone Manager. Padajuci menu Transfer, pa stavka Connect. Posle par sekundi animacije (neki ovde imaju problem ali za to je kriva ljudska glupost a ne LG) spreman si. Klikni na ikonu levo gore Contents i otvorice ti se directory tree kao u u Exploreru sa direktorijumom LG phone. Sada ti se u okviru njega pojavljuje pod-direktorijum Java koji je do sada bio skriven. U njega sada do mile volje natrpaj *.jar fajlova po principu Drag&Drop ili Copy&Paste. Svaki *.jar fajl mora biti uparen sa *.jad fajlom, tj. ubacujes i jar i jad fajl istog naziva u direktorijum Java (Nadam se da ovo ne moram dalje da objasnjavam Rockeru, ali... samo reci). Dakle, kada si napunio folder besmislenim igricama i korisnim programima po zelji i ukusu (Ah da, odjednom ih mozes imati najvise 64 u telefonu) koncentrisi se na njega. Obrati paznju, svaki fajl u njemu moras da preimenujes. Recimo, imas JBenchmark2.jar i JBenchmark2.jad fajlove. Preimenuj ih u 00.jar i 00.jad ako hoces da ti to bude prvi program na ekranu telefona. Ostale fajlove preimenuj redom 01.jar i 01.jad, 02.jar i 02.jad itd. Izbroj koliko ukupno imas parova fajlova (parova fajlova dakle ne samih fajlova) i zavrsio si sa PC-jem, prekini konekciju i uzmi telefon u ruke. Idemo, Menu pa Games%Apps pa Settings pa kucaj 3698#*#. Sada klikni na stavku 2 Make another folder onoliko puta koliko si parova fajlova ubacio u folder Java na Phone Manageru. I to je to! Uzivaj. Ah da, ako ti se umesto Make another folder na telefonu prikazuje nesto drugo software na phonu ti je downgrade-ovan sto nije redak idiotizam. U tom slucaju flashuj pravi software za tvoj fon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG U8330
Pozdrav za drugara Ciglu. Vidim da si tu pa imas cestitke i za phone. Eh, ja sam imao Panasonic X700 do pre dva meseca al' mi ga drpila bivsa  Smile FExplorer jeste najbolji progy ikada napisan za Symbian.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG U8330
Rockeru, da si poslao "hvala" ovde bi pisalo: "Molim".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.