Dobio sam neke igrice.Problem je u tome sto neznam da ih instaliram.To su igrice sundjer bob i tom i jeri.Pise da su datoteke tipa img.Neznam da ih otvorim.Da li moze neko da mi pomogne.
ili ih narezes na cd sa opcijom Burn Image u Neru ili iskoristis malli programcic koji dolazi uz nero i zove se nero image drive, i u njemu samo izaberes taj iso fajl i pojavice ti se onda ikonica u my computer koja je ista koa da imas jos jedan cd... i samo autorun uplai i to je to...
Upravo tako, samo napravis Virtuelni drajv.... mada cisto sumnjam da ces se snaci dobro, ako nikada do sada nisi imao susreta sa tim..... najbolje je da pozoves nekoga ko je to vec radio, pa da ti pokaze.... mozes svasta napraviti...
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Uspeo sam da instaliram igrice,zahvaljujem se na savetima posebno Lazacaru.Imam problem jos sa jednom igricom.Ona ima tri ikonice.Prva je tipa CCD datoteka (711 bajtova0,druga ikonica je tipa IMG datoteka (474 mb) a treca ikonica je tipa sub datoteka (19 mb).Neznam kako da je instaliram,Jos samo da napomenem da kada kliknem na drugu ikonicu otvara se dvd decripter.
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.