poz svima, zanima me kako da instaliram aplikacije koje downloadujem sa neta(sa PC-a) i pomocu USB-a bih prebacio u fon,ali nzm u koji foldler... takodje jer treba da imam winrar u fonu ,jer kad downloadujem neku app obicno je zapakovana u winraru,a ako je raspakujem,ispadne 20 razlicitih fajlova.
koristis htc hd 2 kao sto ti pise?? treba da skines astro file manager. prebaci aplikaciju(apk fajl) sa kompa na sd karticu. udji posle u astro i idi na sdcard. nadji tu apk fajl i pokreni instalaciju skini astro preko marketa
to ti je ako koristis htc
edit: sad vidim da je on windows mobile. ne znam ako je isto kao sa androidom
« Poslednja izmena: 09. Avg 2011, 01:19:07 od BogdanPFC »
koristis htc hd 2 kao sto ti pise?? treba da skines astro file manager. prebaci aplikaciju(apk fajl) sa kompa na sd karticu. udji posle u astro i idi na sdcard. nadji tu apk fajl i pokreni instalaciju skini astro preko marketa
to ti je ako koristis htc
edit: sad vidim da je on windows mobile. ne znam ako je isto kao sa androidom
imam ja dva osa, i mobile i android Edit:Vec imam Astro instaliran na androidu , a app koji instaliram je za windows mobile,mislis li da ce moci?
« Poslednja izmena: 09. Avg 2011, 01:26:15 od miximup »
ovo sto sam rekao to je za android. ne znam da li je tako za windows mobile javi sta si uradio
ok,cek samo sek
EDIT:posto sad prvi put koristim astro,kad udjem izbaci mi License of Agreement , ja prihvatim i on cim udje izbaci mi:The application ASTRO(process.metago.astro)has stopped unexpectedly.Please try again. i onda mi pise force close kao jedina opcija
EDIT 2:jel treba da imam konekciju fona na internet da bih koristio ASTRO?
« Poslednja izmena: 09. Avg 2011, 01:30:59 od miximup »