Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da formatiram phone memory na 6600?  (Pročitano 2098 puta)
10. Nov 2004, 08:55:24
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ubacio sam juce novi flash u telefon i sada sam hteo da formatiram phone memory i memory card i da snimim sve iz pocetka, kako mi ne bi nista ostalo od pre. Do sada sam to radio tako sto sam memory card formatirao iz extras, pa memory, pa format memory card i to je ok, medjutim phone memory sam formatirao tako sto sam instalirao program system tools 1.31 i to na phone memory i formatirao sa njim phone memory. Sada ovaj program nece da se pokrene, pretpostavljam zbog novog flash-a. U cemu je stvar i kako sada ovo da izvedem?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Evo posto niko ne odgovara da odgovorim sam sebi. Nasao sam ovo uputstvo pa ako jos nekome treba

Citat
Here to let everybody how to perform a
Full phone formatting on a 6600!

If you encounter situation like below on your 6600,
1. Blank screen phone unable to reboot.
2. Phone only able to boot-up to "Nokia" word screen.
3. Install some program but not able to uninstall it after that.
4. Unable to delete unwanted files on C drive.

Do a Full phone formatting on your 6600! as steps below,

1. Make sure you have at least 3/4 charge of battery power left.

2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card.

3. Switch-off your 6600 phone.

4. Press and hold 3 keys; Green dial key, * Star key, no. 3 key on keypad and then press the power on/off to swtich on the 6600 phone.

Remember, do not let go the 3 press and hold keys until you see a formatting word screen show!

5. After a few minutes when the Full phone formatting completed, your 6600 will back to original system and factory settting.

Bye and enjoy!
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
Ili moze i ovako
the formatting code is *#7370#
and this code will bring your phone to the original firme state it will be as a new one
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ne, ne, meni stvarno nije jasno kako ljudi ne kapiraju o cemu je rec. Kada uzmes *#7370#, to je samo RESTORE FACTORY SETTINGS, sto znaci kao sto mu i samo ime kaze povratak fabrickih podesavanja, znaci nista drugo nego samo povratak fabrickih podesavanja. To u prevodu znaci da sav sadrzaj koji se nalazio na memoriji telefona i dalje ostaje na njoj. Ja sam pitao kako da formatiram memoriju telefona sto znaci da obrisem sve sto se na njoj nalazi, do poslednjeg kb i da onda mogu sve iz pocetka da snimim. To sto ja hocu moze samo preko system tools-a ili preko ove fore sa tri dugmeta, mada to jos nisam probao posto sam u medjuvrenu uradio posao sa system- tools-om tako da sada necu ponovo da foramtiram telefon .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
Citat: Bad Habbit
Evo posto niko ne odgovara da odgovorim sam sebi. Nasao sam ovo uputstvo pa ako jos nekome treba

Citat
Here to let everybody how to perform a
Full phone formatting on a 6600!

If you encounter situation like below on your 6600,
1. Blank screen phone unable to reboot.
2. Phone only able to boot-up to "Nokia" word screen.
3. Install some program but not able to uninstall it after that.
4. Unable to delete unwanted files on C drive.

Do a Full phone formatting on your 6600! as steps below,

1. Make sure you have at least 3/4 charge of battery power left.

2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card.

3. Switch-off your 6600 phone.

4. Press and hold 3 keys; Green dial key, * Star key, no. 3 key on keypad and then press the power on/off to swtich on the 6600 phone.

Remember, do not let go the 3 press and hold keys until you see a formatting word screen show!

5. After a few minutes when the Full phone formatting completed, your 6600 will back to original system and factory settting.

Bye and enjoy!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
Zar u tvom odgovoru samom sebi pod tackom 5. ne kaze da ce telefon biti vracen na originalno fabricko podesenje. Ako sam dobro shvatila formatiranje putem zelene tipke,* , i 3 je isto kao i formatiranje putem *#7370#, jer ako telefon bude vracen na originalno fabricko podesenje to znaci da ce biti sve obrisano sa njega i da ce biti ko nov.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, postavila si ovo sto sam ja vec postavio. Mogu li da znam zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
Pogrrijesila sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: miranda
Zar u tvom odgovoru samom sebi pod tackom 5. ne kaze da ce telefon biti vracen na originalno fabricko podesenje. Ako sam dobro shvatila formatiranje putem zelene tipke,* , i 3 je isto kao i formatiranje putem *#7370#, jer ako telefon bude vracen na originalno fabricko podesenje to znaci da ce biti sve obrisano sa njega i da ce biti ko nov.

Ne, pa jesam lepo objasnio. Ta sifra samo vraca ORIGINALNA FABRICKA PODESAVANJA. To znaci otprilike da ti sat vise nije digitalni nego analogni, ako si to proemnila rucno, da tis tavi originalnu pozadinu, pobrise ti podesavanja za gprs, mms i tako dalje. Sav sadrzaj, onaj pravi sadrzaj, znaci fajlovi, koji se nalaze na telefonu OSTAJU TAMO GDE SU I BILI. To mozes ako vec ne verujes ili ne razumes da proveris i sama tako sto ces ukucati tu sifru o kojoj pricas, znaci *#7370# i nakon toga pokusaj da udjes u imenik i videces da je on tu. E sada, ako znas da je imenik na memoriji telefona, valjda ce ti biti jasno da je isti slucaj i sa svim ostalim stvarima iz iste te memorije. Kapiras? Ili ako hoces, uzmi neki explorer pa se prosetaj po memoriji telefona i videces da je sve sto je bilo i ostalo tu. Znaci formatiranje putem system tools-a ili ove sifre gore je ono pravo, ono sto zaista cisti telefon od svega sto je bilo na njemu, naravno samo na memoriji telefona ne i na memory card koju moras posebno da formatiras i zato je system tools jedno od dva resenja za ono sto meni treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
mob
Ericsson Galaxy Note
*#7780# sta je to format ili reset?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.