nova sam, jeste ali ne znam da li imam prava i mogucnosti da dobijem slicicu koja se analazi s leve starne , znate npr. Pera pa ispod toga nesto pa njegova slicica (koju je dobio ili izabrao) pa onda kad se registrovao odakle je i koliko ima godina.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam kliknula na profil i kad sam ponovo kliknula na "pod" profil daje mi "na zalost takav korisnik ne postoji". Gde da iskopam taj avtar. Please, help me. Hocu i ja da imam neku lepu slicicu kao vi.