evo i sad dok kuckam ona salje sms , i nisu problem cure ima ih barem miljaru na svetu , a i u mom zivotu
mogu biti sa deset u narednih pet dana , nije to problem...
imali smo eksta komunikaciju,povrenje,postovanje i sve sto jedna veza treba imati za borbu kroz zivot i da gura napred i sad je nastalo da ona kao nezna sta hoce i nevidja se sa drugim momcima nije takav tip cure , niti ja sa drugim curama..
Umetnost treba da se stvara da bih se podelila sa svetom, ne da se pretvori u abominaciju napravljenu da bih što više novca uzela. Kupovinom originala u većini slučajeva pomažete nehumanoj industriji koja bih nas bez problema stavila iza rešetaka za navodnu krađu, dok ništa nije izgubljeno osim zamišljenog profita.
свака таква ситуација је ужасно тешка за описати и објаснити тако да тражење савета овако форумски ти и није најпаметнија идеја ... поготово што пишеш прилично искидано
Нађи и причај с неким ко те познаје, ко зна ко си и какав си, ко зна и њу барем отприлике ... и има мало животног искуства. Од такве особе можеш очекивати неку реалну помоћ. Овде можеш наћи људе вољне да помогну али слаба ти вајда од тога ... а приде има нас више спамера којима ћеш добро доћи за зајебанцију
Cicu je uhvatila panika jer godine prolaze, a vi ste i dalje u vezi...
Ti moras da odlucis da li je to osoba sa kojom zelis da imas nesto vise ili se zadovoljavas time da budete u vezi godinama... Ako zelis nesto vise, jasno joj stavi to na znanje... i jos jednom... i jos jednom.. i jos jednom... Zbog sopstvenih tripova i zbog horor prica svojih drugarica, devojke je ponekad potrebno stalno uveravati da su voljene i zeljene...
Mislim, moze ona da prica kako ne zeli obaveze i sta ti ja znam, ali u sustini od tebe kao muskarca zeli neko uveravanje da ne traci vreme i da je ti postujes...
Ne, to ne znaci da sada moras da se zenis... niti da zivite zajedno, samo moras da razmislis sta ti tacno zelis sa njom i da joj to jasno i nedvosmisleno kazes...
rekao nedvosmisleno i zna ona da sam ja bio,a i ostao veliki mangup malo sam simpa, malo imam para, veze i dosta drugova poznanika, radi,zavrsavam master, ulazim i u privatan posao..
ona zavrsava fax,jos diplomski, nema posao i mnogo drustva , delom jer smo provodili dosta vremena zajedno.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.