Ej, Bf pa nije valjda da to sto 3 uspesne devojke lete u nasoj vojsci, unistava tu istu vojsku
prichali smo vec o tome , pa da ne duzim previshe . kad zbog takvih "uspeshnih" zena ubachenih zbog lazne ravnopravnosti u vojsku pochnu da ginu vojnici (a i civili) u nekom ne daj boze ratu , onda ce biti kasno .
cena gluposti je uvek visoka , samo je chesto placaju ni krivi ni duzni neki drugi .
Ah, to! Ali bre, zbog 3 pilota (zenskih pilota) ne bi trebalo, pa i da su najgori, da strada cela vojska. Mnogo si sumnjicav - sad bih ja trebao traziti i naci neku amerikanku koja je zdimila i preselila na onaj svet ko zna koliko neprijatelja, ili pak neku zenu pilota koja je uspesno odradila gomilu zadataka, samo da bih tebe uveravao da to i nije bas tako kako mislis. Veruj mi lakse je da budes malo fleksibilniji. Ne znam na osnovu cega tako pouzdano tvrdis to sto tvrdis. Znaci sve one zene piloti su reklama i deo neke zavere, sta li? Ili ti se neka bas zamerila, pa onda ono: "koga zmija ugrize i gustera se boji"
Ah, to! Ali bre, zbog 3 pilota (zenskih pilota) ne bi trebalo, pa i da su najgori, da strada cela vojska.
za bednu vojsku kakva je nasha (sa stotinak aktivnih pilota) 3 letece curke mogu da budu vrlo mnogo , narochito ako zbog njihove "struchnosti" neko pogine .
a nije u pitanju samo avijacija , vec i kopnena vojska . rat nimalo nije politichki korektan i nikoga nece biti briga zashto si ti odluchio da pravish kvote "zenskih vojnika" .
@papalu pusti bre preganjanja sa tekila-gerila ekipom koja ni vojsku nije odsluzila,a kamo li rov videla(osim na vikipediji )inace bi znali da nase devojke i te kako znaju da ratuju(i ratovale su )cak i bolje od nekih nabedjenih maco muskaraca(koji su kada je pocelo da zvizdi plakali! ) a devojci svaka cast i cestitam joj "krila"
@papalu pusti bre preganjanja sa tekila-gerila ekipom koja ni vojsku nije odsluzila,a kamo li rov videla(osim na vikipediji )inace bi znali da nase devojke i te kako znaju da ratuju(i ratovale su
ja bih se ipak kladio da ti vojsku nisi sluzio sinak , inache bi znao neke stvari zbog kojeg bi ti bilo jasno zashto su zene u vojsci uvek bile ili losha ideja ili poslednja ochajnichka mera a mogao bi ipak da probash da iskopash taj rov koji pominjesh , chisto da vidish u chemu se sastoji vojnichki zanat sad kad takve mushkarcine kao ti ochekuju da ih zene brane
e nasmeja me od srca! tvojim biserima stvarno nema kraja
mozesh da se smejesh koliko hocesh , ali probaj radi vezbe jednom da iskopash taj rov . onda zamisli da ga kopash pod punom ratnom opremom i to malim ashovom . e a onda pogledaj slike studentkinja VA i profesionalnih "vojnikinja" , sa njihovim lakiranim nokticima i friziranim kosicama pa iskopaj josh jedan rov , trebace ti