Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 05:27:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 39091 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
reci kakvu je to sebi materijalnu korist obezbedio pa da poverujem i ja

Довољно је он узео док је био жив...
Његова породица је такође одлично ситуирана...

Али човек је мртав и нећу о њему...имам граница...

Ја сам рекао да сам на кожи осетио његову "европску и демократксу" страну, његову "величину и поштење"!
Осетио сам довољно од његове багре коју је прећутно подржавао.......

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat

Ma ne verujem u to, covek je drzao predavanja gde god je stigao. Ovde je tesko shvatiti da neko moze da zivi od svog znanja. Naravno predavanja nije drzao u Srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Не желим да ти рушим илузију о великом вођи и највећој нади Србије...

Не желим да пљујем по њему више јер је мртав. Шта сам имао да кажем о њему рекао сам...

Само знам да га је у фебруару 2003. мрзело 90% Срба! Сада га диже у небеса и у богове пола Србије. Е ја само питам где су ти мишеви који мењају мишљење у зависности од квалитета испирања мозга са телевизије?

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Pa sta da ti kazem moj cale u celoj toj prici takodje ostao bez posla. Ali covek realan shvatio da mu je firma trula 10 godina u nazad i znao da su takve reforme neophodne
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 16:11:08 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Pa sta da ti kazem moj cale u celoj toj prici takodje ostao bez posla. Ali covek realan shvatio da mu je firma trula 10 godina u nazad i znao da su takve reforme neophodne

Не желим о детаљима али ћу ти само рећи да мој случај није такав...

Небитно одосмо у оф.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Ђинђић је био колико год ви покушавали да ме убедите у супротно, криминалац! Крај приче о њему...
  Smile Smile

Sto ljudi sto cudi. . .sto zena dvesta sisa. . . Svakom neki drugi ne valja . . . vazno je da je njemu do jaja. . . Ja mislim da je Djindjic kolko god drugi kenjali po njemu najbolji za srpsku drzavu, i da takvog ne samo sto nemamo nego ga necemo ni imati u skorije vreme

Citat
Njegova porodica ima tacno onoliko koliko zasluzuje. . . I kolko je Djindjic zasluzio radom i zaduzio drzavu. . . Nema on dvorce,bambilende,avione,kamione. . .   Smile

Citat
Ista prica s mojom kevom . . .

Citat
Не желим да ти рушим илузију о великом вођи и највећој нади Србије...

Не желим да пљујем по њему више јер је мртав. Шта сам имао да кажем о њему рекао сам...
Jbg ti opet zapocinjes raspravu Smile  . . . i stajes kada ne treba. . .  Smile   . . .Pa daj da  sada dovrsimo . . Sta je radio??Ajde srusi nam iluzije. . .

Ljudi kao sto su Djindjic,Covic,Jovanovic su ljudi koji su nam preko potrebni  . . . Mozda ce zaprljati ruke,al ce doneti vise dobra drzavi nego svi ovi "legalisti" . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat: sle jr link=topic=236405. Msg4027347#msg4027347 date=1190390802

ljudi kao sto su djindjic,covic,jovanovic su ljudi koji su nam preko potrebni . . . Mozda ce zaprljati ruke,al ce doneti vise dobra drzavi nego svi ovi "legalisti" . . .

@sle jr:
ajde mi kaži, molim te , a zašto je čeda jovanović toliko neophodan srbiji( da samo njega obuhvatim).
po mom mišljenju,ranije a i sad, on je konfliktna ličnost koja ima previše tereta na glavi za svoje godine i kao takav ne može ništa dobro doprineti srbiji sem prenošenja svojih "ranih radova" na svoje današnje i buduće glasače.
evo da pogledamo samo njegov poslednji predizborni slogan "od nas(tebe, mene) zavisi" , na koji se svi ldp-ovci zdušno pozivaju kao neki spasonosni recept za budućnost svih nas(ili njih).
da ti samo kažem da recimo za moju decu to jeste tačno ali kakve veze ima čeda sa tim što je on "otkrio" rupu na saksiji.
otkad znam za sebe znam da od sebe zavisim i sve što sam stekao je zavisilo isključivo od mene.
zar ja sad treba sebi i svojoj deci da pričam da ono što sam stekao od svog rada treba da zahvalim nekom ko se setio da u predizbornoj kampanji izbaci tu parolu, kao da ovo sve što sam do sada stekao ne znači ništa dok mi to nije on aminovao.
e, ja to od čoveka koji nema ni dana radnog staža i koji ništa nije stakao od svoje "grbače"(kako kaže škorpija) neću prihvatiti pošto on u tome nema iskustva da bi druge učio.

ps:
on jeste zaprljao ruke ali to nije problem mene i moje dece, i od njega i njegovog "programa" ja i moja deca nemamo nikakve koristi.

pozdrav.

[Edit by niko79: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 19:54:09 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
@Sle Jr:
Ajde mi kaži, molim te , a zašto je Čeda Jovanović toliko neophodan Srbiji( da samo njega obuhvatim).
Po mom mišljenju,ranije a i sad, on je konfliktna ličnost koja ima previše tereta na glavi za svoje godine i kao takav ne može ništa dobro doprineti Srbiji sem prenošenja svojih "ranih radova" na svoje današnje i buduće glasače.
Evo da pogledamo samo njegov poslednji predizborni slogan "od nas(tebe, mene) zavisi" , na koji se svi LDP-ovci zdušno pozivaju kao neki spasonosni recept za budućnost svih nas(ili njih).
Da ti samo kažem da recimo za moju decu to jeste tačno ali kakve veze ima Čeda sa tim što je On "otkrio" rupu na saksiji.
Otkad znam za sebe ZNAM DA OD SEBE ZAVISIM i sve što sam stekao je zavisilo isključivo od MENE.
Zar ja sad treba sebi i svojoj deci da pričam da ono što sam stekao od svog rada treba da zahvalim nekom ko se setio da u predizbornoj kampanji izbaci tu parolu, kao da ovo sve što sam do sada stekao ne znači ništa dok mi to nije ON aminovao.
E, ja to od čoveka koji nema ni dana radnog staža i koji ništa nije stakao od svoje "grbače"(kako kaže škorpija) neću prihvatiti pošto on U TOME NEMA ISKUSTVA da bi druge učio.

PS:
On jeste zaprljao ruke ALI TO NIJE PROBLEM MENE I MOJE DECE, i od njega i njegovog "programa" ja i moja deca nemamo nikakve koristi.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ljudi kao sto su Djindjic,Covic,Jovanovic su ljudi koji su nam preko potrebni . . . Mozda ce zaprljati ruke,al ce doneti vise dobra drzavi nego svi ovi "legalisti" . . .
Djindjic je mrtav - on je proslost Srbije i samo se slabi pozivaju na njega a u stvari su gaizdali i prodali.
Covic- covek kji je kao direktor FMP-tada drustvemne firme- ispalio neispravnim konzervama i vojsku i nekoliko mesnih industrija u Srbiji koje su radile za vojsku i od toga stekao za seb-sportsku halu FMP u Zelezniku, fabriku FMP na zenino ime .  A posebna prica je koliko je love izdrpao kaoda je bio koordinator za KIM.
cefda Jovanovic- uzlud trositi reci na buduceg mrtvaka - stici ce ga sudbina onoga koga je izdao i prodao.
Ne oni nisu potrebni Srbiji i tesko nama ako su oni svetlo na kraju tunela.
Sacuvaj me Boze takvog svetla i neka doveka \Srbija zivi u mraku pokraj takvih fenjera i luconosa svetlosti
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Sto ljudi sto cudi. . .sto zena dvesta sisa. . . Svakom neki drugi ne valja . . . vazno je da je njemu do jaja. . . Ja mislim da je Djindjic kolko god drugi kenjali po njemu najbolji za srpsku drzavu, i da takvog ne samo sto nemamo nego ga necemo ni imati u skorije vreme

Ја кад питам шта је то конкретно урадио осим што је филозофирао, нико не зна да каже...
Човек је имао дебеле везе са криминалом и кад се дочепао власти користио ју је да смести своје људе на места где може да се краде...
Идолопоклонство (које је оркестрирано настало за време сабље) је направило од њега полубога тотално незаслужено...

Citat
Njegova porodica ima tacno onoliko koliko zasluzuje. . . I kolko je Djindjic zasluzio radom i zaduzio drzavu. . . Nema on dvorce,bambilende,avione,kamione. . .   Smile

А чиме је то његова породица заслужила вилу на дедињу (и највероватније пар фирми)?

Citat
Jbg ti opet zapocinjes raspravu Smile  . . . i stajes kada ne treba. . .  Smile   . . .Pa daj da  sada dovrsimo . . Sta je radio??Ajde srusi nam iluzije. . .

Ljudi kao sto su Djindjic,Covic,Jovanovic su ljudi koji su nam preko potrebni  . . . Mozda ce zaprljati ruke,al ce doneti vise dobra drzavi nego svi ovi "legalisti" . . .

Ја ти нећу причати о мом случају детаље јер је лично и мање више поверљиво...
Битно је да је готово...

Ову глупост за Чеду и Човића су ти лепо објасниле колеге у претходним постовима...

Вероватно ниси имао блиске контакте са том врстом људи кад тако причаш...
Рећи ћу ти само да су много опасни и да су окружени криминалцима...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 05:27:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.