Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 00:41:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 45261 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Зато што је неприродно да сви (већина) владају!
Pa cekaj . . . Kako svi vladaju . . .Ti si procitao teoriju Starogrcke Demokratije. . . To vise ne postoji niti je ikad postojalo u bilo kojoj savremenoj drzavi . . .

Ja sam ti naglasio to . . .  dakle kod nas i u ostalim drzavama je predstavnicka demokratija koja nema puno veze sa onom demokratijom koju ovde pominjes

Citat
Баш зато сам га питао да ли зна шта је демократија! Зато што се човек залагао за тотално недемократска средства а себе сврстава у цвет демократије у Србији...
sta su to demokratska sredstva. . .ne znam za sta se covek zalagao   Smile

Citat
То ти мислиш да оне имају демократију...и нормално је да тако мислиш после свега чему је обичан човек изложен од стране "власти"
pa naaravno . . .pa demokratija kao demokratija takodje kao i svaki drugi sistem ima svoja sredstva kojom se "brani drzava tj sistem" odnosno otklanjaju razni problemi

Citat
Ја немам времена и умећа како би теби то изнео на прави начин, а да ме не назовеш теоретичаром завере, нацистом, фашистом, ксенофобом..
Pokusaj . . . Diskutujemo . . . Pa da vidimo ko je u pravu . . ili je istina negde na sredini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
sta su to demokratska sredstva. . .ne znam za sta se covek zalagao

Ако је демократија владање већине, апсолутне, парламентарне, како хоћеш, онда би на власти требали бити радикали и народњаци (мислим на људе који гласају за њих).
Ако је то демократија, онда је цецин концерт за нову годину права ствар...и онда је гранд прави облик културе у Србији...Онда не би у ЕУ и не би ушли у НАТО...
Ако је демократија онда ДС и ЛДП морају поштовати право већине српског народа. Не сме се наметати "терор мањине над већином"!

Све ово је са много ако...
Ја се не слажем ни са чим од онога горе али причам да ако тврдиш да си демократа онда поштуј већину...

Зато кажем да демократија сада не постоји и да ће бити немогућа заувек...
САД функционишу по принципу апсолутне контроле свог становништва и застрашивања становника свиме и свачиме. То друже није демократија. САД функционишу по принципу затупљивања народа који мисли да има слободу избора и манипулисањем истим...

"Демократија" функционише тако што се обични људи ставе у контролу на разне начине (застрашивање, масмедији, култура...), затим ти људи помисле да имају слободу избора која у ствари увек бира једно те исто...и све се врти у круг...

Нећу се претварати, не умем да искажем оно што могу да схватим и схватам...ону слику о томе коју имам у глави тешко могу да ставим на тастатуру...јбг, шта да радим...

Можда успеш нешто да извучеш од мене у појединачним постовима...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Toma - Grobar i G17-, su veoma jaki politicki. A i ugledni su brate u narodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
U vezi Koraxove slike..Neka se udruže,ja da sam Tadić rekao bih Koštunici da može da se slika sa premijerskim mestom sa svojih 10 posto i da se nosi kod Tome.Na sledećim izborima bi ih razvalio..Ali,ja nažalost nisam Tadić nego običan lik koji ima više dostojanstva od onog od koga se to očekivalo samo tako...E,moj Tadiću,,nekadašnji dorćolski šmekeru.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
A gde se Taxtex-smek izgubi?? Nesto te ne vidjah??? Poz. Izvinite za off   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 A tu si,moj omiljeni buregdžijo. Smile
 Eve sam   Smile
 Jesi glasao na temi dok je važilo?
 (za koga ako nije tajna Smile  Smile? )
« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 02:33:28 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Nisam, a veruj i ne znam za kog bih. Isuvise dugo vec gledam i slusam .... Ja sam ti mnogo slab u tim stvarima. Politika, to mi je spansko selo. Ma totalni sam dunster.

Thnks za omiljeni Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 03:08:09 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
  Smile
 Inače za tebe ne brinem,imaš ti dobar osećaj za pravdu i treba ti par govorancija da čuješ i tačno možeš da osetiš kad neko folira.Ja to zovem titl-kao prevod u filmu.Svako ima "titl",veruj mi.  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Зато кад прича чеда иде испод: ја сам праведан и поштен и увешћу Србију у ред најразвијенијих земаља...никада нисам имао контакт са криминалом и наркотицима...имам 2 факултета и нисам умешан у убиство Ђинђића...

Јел да?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 00:41:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.