Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како бих ја решио ситуацију 1991.  (Pročitano 37719 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
BoraBorasS što se ne uzmete,kada se tako dobro slažete
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Боро јебему оца па како можеш у повијести да учиш децу о нечему што се десило пре 18 година?? еееееееееј човече  Smile Smile Smile
"O gazi nemogu učit jer su knjige pisane prije neku godinu"  -  кад су писане књиге (које књиге??) о рату у Југи???

О ВС не вреди...  А о Краљу главном граду, министрима(?!?!), председницима владе можемо да разговарамо. Ево кажи ми чиме сте ви заслужили главни град?
Језик? Српско-хрватски - шта вам је ту фалило?
Премоћ у војсци? Не разумем...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
empty,
neznnam šta je tebi,pa školske knjige su pisane prije dvije godine.Pa normalno je da se sve uči važno do te godine.
Pa normalno je da djeca uče o ratu prije pet godina a ne osamnaest.O glavnom gradu,nije morao biti Zagreb ali zašto nije Sarajevo kao središnji grad?Jezik je bio posrbljen u Kraljevini,moj djed je imao školske dokumente n alatinici ali srpski jezik npr.svedodžba,fiskultura,...Premoć u vojsci evo primjer od 162 generala dva su bila Hrvata.
Da ja tebe pitaam koju bi Hrvatsku Srbi iz Hrvatske prihvatili 1991.Ja tvrdim nikakvu bez obzira šta im ponudili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Прво, ово о години кад су штампане књиге је смееееешно! Човече предмет се зове "Повијест" а ти их учиш о нечему што се десило јуче. Ја сам у средњој школи добио укора два и био на ивици избацивања зато што сам побунио децу да не учимо задњих 20 страна из књиге. Јел знаш зашто? Зато што је писало о Вијетнаму, о Ираку, о Петооктобарској револувији!! ЕЕЕЕЕЈ то се десило пре 8 година а неко то треба да учи у предмету "Историја"?!?!?! Сулудо! Јел разумеш о чему ти причам?

Друго, рат је почео кад су Марио, Јанез и Фахрудин хтели да се одселе, ал су узели Милошев компјутер, радио и ТВ. А кад се Милош побунио и рекао то је моје, ови почели да га бију. Јебига не мож то тако, није у реду. Није фер, није људски пре свега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Da ja tebe pitaam koju bi Hrvatsku Srbi iz Hrvatske prihvatili 1991.Ja tvrdim nikakvu bez obzira šta im ponudili.

E vidis tu grijesis a i sami ste to mogli da vidite prije nekih godinu dana u jednoj Latinici se govorilo o toem da li je u Srba u Hrvatskoj postojao i takav pokret koji je priznavao Hrvatsku drzavu bio protiv izdvajanja Srba  iz nje a samim tim i teritorija i znas sta postojao je i bio je brojan ali te snike sa tih skupova na kojima je prisutno desetine hiljada ljudfi vise nego sto je Seselj ikada skupio na nekom mitingu  u Krajini ili Slavoniji ali tada HRT to nije prikazivao jer politika nije htjela da prikaze da postoje i takvi Srbi a skup je cisto srpski znaci mase se samo srpskim zastavama pjevaju se samo srpkse pjesme da kazemo cisti crpski nacionalisticki skup ali sa jednom drugacijom politickom pricom sa pricom da su oni Srbi i da ce samo Srbi i biti ali da zele da zive u samostalnoj drzavi Hrvatskoj znas ti o kome ja pricam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Empty,
ja te ne razumim jer ti si malo ... bez uvrede.Pa koja je to godina do koje bi se učilo,kad bi to ove značajne događaje učile ove zadnje generacije-nikada.U svakoj zemlji na svitu uči se do zadnjih godina .Ti si jedini protiv toga na cilom svitu.
Rat je bija zbog toga što je u braku muž stalno zlostavlja ženu i kad je ona htjela odseliti on joj nije dao.Ona ga je istukla i otišla.Sada on za njom stalno žali jer mu je trebala.Nisi mi odgovorija na pitanje na koju bi Hrvatsku Srbi pristali'
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ајде ми кажи шта је то историја.

У оним околностима, Срби би пристали на данашњу Хрватску, само без РСК. Кад већ хоћете сами да правите само вашу државу, правите је од својих територија  Smile  Овакво стање је неприродно, и Боже здравља и памети, промениће се кад-тад.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Povijest je znanost koja proučava i objašnjava prošlost.A to znači i blisku prošlost.
Vidiš da rat nije bija zbog grba,zastave i sličnih stvari već zbog tetitorija.Tu sam te i čekao da to kažeš.Ne zbog Hdz a i Tuđmana jer da je bilo tko na njihovom mistu proglasio neovisnost opet bi bio rat -Na ravno da je Zadar vaš,Dubrovnik,Karlovac a posebno moj Ljubuški di imaju tri Srba.Kad nam sada niste mogli ništa lako mi je za budućnost.Nikad više s vama rata jer sad smo vojno jednaki a to znači oprez .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ако ти мислиш да је у реду причати у школама о нечему о чему историја није дала суд, онда треба да се преиспиташ око неких ствари..

Него да разјаснимо нешто! Написао сам ти на шта би Срби пристали у том рату, а ти одма 'ето зашто се рат водио'. Рат се зато повео, али се није зато водио! Срби су узели оружје да се бране од усташког ножа (по други пут!), али Слоба је имао друге планове. Уствари он ни није имао планове! Да је Шешељ био на власти другачије би се ствари развијале, то би био озбиљан рат јер је човек имао јасан циљ.
То што ви зовете 'великосрпска агресија' је отпор локалног становништва. Рат смо изгубили јер је тај народ мислио да ЈНА долази да им помогне, а ЈНА није имала појма који јој је циљ. Ослобађање српских територија или очување Југе. Зато је све отишло дођавола.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
o učenju povijesti nemam ja što misliti tu se zna i prije mene.Ni drugi rat nebi po tebi učili jer se tek nadavno počinju otvarati arhivi u Beogradu i Moskvi.I tu puno stvari nije jasno.O ratu zadnjem sve jasno ,mi htjeli državu ,vi htjeli na istom prostoru ,mi pobjedili i kraj priče.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.