Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како би данас изгледала Фудбалска Репрезентација СФРЈ  (Pročitano 16468 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N82
Pa,nesto sam razmisljao,njemu najbolje lezi leva strana a tu sam stavio Obradovica,a Simunica sam stavio na stopera umesto Pranjica jer je to njegova pozicija.Mada bi mozda Pranjic bio bolje resenje na levom beku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Po meni kolarov je bolji od obradovica. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy S
Po meni kolarov je bolji od obradovica. . .

U klupskom fudbalu definitivno da, ali u reprezentativnom jok Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Pa obradovic dobija vise prilika za igru,kolko sam ja znam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy S
Ma igrao je par puta za reprezentaciju i uvek odigrao ko zmaj, a u partizanu nista, ispod svakog proseka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Pa zato kazem,ovaj cesto da gol,ja bih njega forsirao. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Mogli smo da budemo čak i svetski prvaci!

BIVŠI jugoslovenski reprezentativac i po mnogima najbolji fudbaler svih vremena sa prostora BiH, Mehmed Baždarević sa dosta uspeha kormilari francuskim prvoligašem Grenoblom. I ne razmišlja mnogo o eventualnom angažmanu na ovim balkanskim prostorima...
- U Srbiji ne bih radio, ne bih vodio ni Zvezdu, ni Partizan, ni tamošnju reprezentaciju - rekao je Baždarević u intervjuu za hrvatski „Jutarnji list“. - U BiH bih mogao da preuzmem samo nacionalnu selekciju, dok me nijedan klub ne privlači, a kada je Hrvatska u pitanju vodio bih i reprezentaciju i Dinamo i Hajduk.
Popularni Meša ne krije ko mu je trenerski uzor.
- Ivica Osim je bio genijalac, video je uvek na terenu više od drugih, bio je to najbolji trener sa kojim sam imao priliku da radim - istakao je Baždarević. - Od njega sam najviše naučio, zajedno smo počeli, on na klupi, ja na terenu. Osim je poseban, neponovljiv.
Mnogi smatraju da je reprezentacija Jugoslavije, koju je predvodio Osim, bila tada među najjačima u Evropi.
- Ja sam i dan-danas uveren kako smo bili toliko jaki da je trebalo da osvojimo i evropsku i svetsku titulu - tvrdi Baždarević. - Da se nije dogodilo to što se dogodilo, da se zemlja nije raspala, mi bismo to i ostvarili. Već na SP 1990. smo bili zreli za krunu. Argentina je bila kobna, mada su se svi slagali da smo igrali najbolji fudbal. Dve godine kasnije na EP u Švedskoj smo bili još jači, ali su nas izbacili iz takmičenja. Kada se samo setim kakve je planove imao Osim za SP 1994. i EP 1996...
U tom slučaju i Baždarevićeva karijera bi krenula drugim tokom.
- Pred EP 1992. kada su nas izbacili bio sam na korak do dogovora sa Barselonom. Sve bi bilo drugačije da smo igrali. Ali, ne žalim mnogo, otišao sam u Sošo i dobio bolje uslove od Arsenala i Borusije koji su me takođe tražili.

EKS-JU LIGA JAČA OD BUNDESLIGE!
KADA priča o budućnosti fudbala na prostorima bivše Jugoslavije, Mehmed Baždarević ne krije da je zagovornik stvaranja regionalne lige.
- Mislim da je to jedini spas, bez obzira na to što bismo morali da istrpimo mnogo ekscesa, ali bi na kraju svi profitirali. Stadioni bi bili puni, a liga jača od Bundeslige ili Serije A!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Tko je najbolji na Balkanu: Hrvatski, bosanski ili srpski dvojac?

"BALKAN trese nogometna groznica. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010 Hrvatska, BiH i Srbija su na vrlo obećavajućim pozicijama. U Bundesligi bosanske i hrvatske trupe su senzacija u napadu, dok u Premierligi dva srpska željezna braniča siju strah i teror", piše Fifa.com u tekstu naziva "Najbolje od Balkana".

Glavne zvijezde su, dakako, Edin Džeko i Zvjezdan Misimović iz Wolfsburga, naš HSV-ov dvojac Ivica Olić i Mladen Petrić te Ivan Rakitić u dresu Schalkea. U Bundesligi je još Vedad Ibišević koji je bio nezaustavljiv u Hoffenheimu prije nego što se ozlijedio. Na Otoku Nemanja Vidić u Manchesteru sije strah svim napadačima, a njegov sunarodnjak Branislav Ivanović zaustavlja protivnike Chelseaja.

Tko je najbolji na Balkanu?

Čiji je dvojac najbolji: hrvatski, bosanskohercegovački ili srpski, pita Fifa.

"Jesu li vaše simpatije na strani 23-godišnjeg napadača Džeke ili njegovog kolege Misimovića, glavnog asistenta u Wolfsburgu?  BiH reprezentacija iznenađujuće dobro gura u kvalifikacijama, nakon šest utakmica su na drugom mjestu iza europskog prvaka Španjolske i ispred favorizirane Turske. Zamislite samo gdje bi bili da im se nije ozlijedio Ibišević koji je senzacionalno zabio 18 golova u 17 utakmica."

Dakako, i mi se imamo čime pohvaliti - dvojcem PetrOl koji briljira u HSV i mladim Ivanom Rakitićem. Začudo, Fifa ne spominje Josipa Šimunića iako igra jednu od najboljih sezona u Herthi.

"Olić i Petrić su jako uvjerljivi. Napadački dvojac HSV-a zabio je ukupno 19 golova i pomogao momčadi da bude jedna od najboljih u Bundesligi. U hrvatskoj reprezentaciji sa Rakitićem blistaju u kvalifikacijama gdje drže drugo mjesto iza Engleske."

Ili je možda na Balkanu najbolji srpski par braniča?

"Najimpresivnija u kvalifikacijama je Srbija koja je prve u skupini ispred svjetskih doprvaka Francuza. Primili su samo pet golova u pet utakmica što je zasluga braniča svjetske klase Nemanje Vidića i Branislava Ivanovića."

Bez ikakve sumnje na Balkanu je puno kvalitetnih nogometaša, zaključak je Fife.

Izvor: Index

Бане и Видић  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Pre svega bih cestitao bosancima,ove godine igraju dobro za klubove kao i njihova reprezentacija.Naravno glasao bi za vidica i ivanovica,koji ne samo da su stene vec daju i golove Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Golman      Stojković
odbrana    Vidić, Ivanović, Kačar, Robert Kovač
sredina     Salihović, Stanković, Misimović, Srna
napad      Džeko, Jovanović

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.