Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav scenario Srbiju ocekuje ako Radikali dodju na vlast  (Pročitano 17905 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ako je ovaj narod toliko glup (a nije) pa da odabere izolaciju,sankcije,embargo,inflaciju,novo srpsko kameno doba...Samo napred glasajte za SRS!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Licno ne mislim da bi pobeda SRS donela neki bolji zivot nego sto je sad ali ne mogu da verujem sa koliko mrznje govorite o SRS.Vecina vas ni ne zna sta je fasizam i prica napamet.Ja mislim da u Srbiji srecom nema fasistickih organizacija izuzev Nacionalnog Stroja i Krv i Cast.Ali te organizacije su jako male i srecom ih niko ne podrzava.I SRS ima debilnih izjava da je Tadic ustasa i slicno ali to ne znaci da su ljudi koji glasaju za tu stranku poremeceni i fasisti.Pa sta bi onda trebalo da kazemo za glasace PSS Bogoljuba Karica kad na mitingu kaze da Srbija proizvodi banane i ljudi mu tapsu.Tacno je da radikali nemaju nikakvu podrsku u svetu ali ne vidim ni da je vlast Djindjica i Kostunice puno odmakla  od Slobe.Ekonomski problemi,pravosudje ocajno,Kosovo i Crna Gora nas jos uvek prate a i jos uvek smo daleko od EU.Zapad ce uraditi onako kako je zamislio bez obzira da li ce biti na vlasti SRS ili DS.Zato sada radikali imaju dvaput vise glasova nego za vreme Slobe.Te price da kad dodju radikali na vlast da ce biti rata su bez veze.Pa I sam Tomislav Nikolic je rekao da on sanja Republiku Srpsku Krajinu a svi znamo sta je san a sta realnost.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One M9
To je tesko pitanje ja nisam za radikale ali sve vise mi se cini njihovim potezima u skupstini da bi se skoro vratilo na isto kao kad je bio Milosevic ili mozda bi bilo i gore
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung SGH-D500
Pa radikali ce da uzmu onoliko glasova, koliko uzmu. Ako je to vecina, onda takvi ljudi treba da upravljaju Srbijom. Neka narod odluci. Ja se licno ne slazem sa njihovom politikom, i ako oni dodju na vlast, praticu situaciju iz inostranstva. Toliko sam duzan svojoj buducoj deci.
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava Ναισσός
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Nokia 6300
Ako radikali dodju na vlast najebali smo.
Oni ce da vode rat za Kosovo,
oni ce da dizu vojsku,
nema od toga nista.
A ko narod zeli da izabere one koje je 5.oktobra zbacila sa vlasti,
ode ova zemlja u ku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One M9
Pa radikali ce da uzmu onoliko glasova, koliko uzmu. Ako je to vecina, onda takvi ljudi treba da upravljaju Srbijom. Neka narod odluci. Ja se licno ne slazem sa njihovom politikom, i ako oni dodju na vlast, praticu situaciju iz inostranstva. Toliko sam duzan svojoj buducoj deci.

Pa interesanta stvar da za radikale i socijaliste glasaju svi oni koji su otisli u inostranstvo
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung SGH-D500
Pa interesanta stvar da za radikale i socijaliste glasaju svi oni koji su otisli u inostranstvo
Nije bas tako. Da, ima puno ljudi koji se busaju u srpska prsa sa austrijskim i nemackim platama. Medjutim niko nece za njih da glasa onaj ko je zbog njih otisao u inostranstvo. Na zalost, najsposobniji su otisli u poslednjih 15 godina i to je cinjenica.
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.9.3
Ako radikali dodju na vlast najebali smo.
Oni ce da vode rat za Kosovo,
oni ce da dizu vojsku,
nema od toga nista.
A ko narod zeli da izabere one koje je 5.oktobra zbacila sa vlasti,
ode ova zemlja u ku...

И сам Томислав Николић је рекао да неће да води рат. Оно што је још важније од тога - како ми да водимо рат? Па ми немамо ни војске и толико смо слаби да је смешно причати о рату.

И најважније - биће како велике силе кажу, неће се ваљда радикали питати хоће ли бити рата или неће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Ma, kakve velike sile...
To je prica za masu... velike sile imaju vaznijih problema od jedne zemljice koja je na repu Evrope...

Sto se tice Nikolica, ne bih mu dala ni dve nacrtane ovce na cuvanje, a kamo li drzavu... Meni je on uvek izgledao kao nezrela licnost... kao Kostunica, npr.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.9.3
Ma, kakve velike sile...
To je prica za masu... velike sile imaju vaznijih problema od jedne zemljice koja je na repu Evrope...

Sto se tice Nikolica, ne bih mu dala ni dve nacrtane ovce na cuvanje, a kamo li drzavu... Meni je on uvek izgledao kao nezrela licnost... kao Kostunica, npr.

Па шта онда траже на косову и у Босни, ако им није стало да малих држава и до мира овде?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.