Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 02:51:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav je danasnji svet?  (Pročitano 11964 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
mogao si vec zakljuciti kakva je moja slika, da je srece da citas i tudje postove i razmisljanja,
a ne samo one teme i poruke koje imaju veze sa tobom i tvojim idejama... Smile

svet je i lep i surov,i tako i treba da bude
nije ni crn ni beo pa u valerima sive...

sto se tice sveta, uvek moze da bude bolji, kao sto moze biti i gori- popravljati ga ne mozes ciljano, mozes uticati na mozda 20-30% stvari i desavanja, i to onih u koje si licno i upleten... medjutim, dovoljno je i toliko
i umesto da pojedini cine napore da izmene onih 80%, treba da krenu od svog dvorista i svog uticajnog kruga i daju od sebe onih 20... tome treba uciti decu

svi koji su pretendovali na to da 'spasavaju' svet, uglavnom su mu naneli vise stete no koristi i bili povod za mnoge nepravde i krvoprolica 
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
@oblak

ali ako svi vodokotlici budu ispravni ili takvi da se ne mogu pokvariti  potreba za majstorom za vodokotlice ce nestati i shta ce on onda da radi?mozda je poenta sveta da neki vodokotlici uvek budu u kvaru da bi oni koji ih popravljaju imali shta da rade,i samo takav svet je dobar,da ne kazem savrshen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mogu pricati o djelicu svijeta ,o ulici u kojoj zivim,u kojoj se po noci kad se zatvore kafici,cuju krici,vriska,neartikulisani glasovi pjanih momaka,koji cesto lome flase i stakla od izloga u tom svom bunovnom opijenom stanju.ponekad nekoga tuku,a ponekad osvane krv na plocnicima....

Sinoc,posto je bio vikend,najvise mladosti u gradu,na moju veliku srecu,oko 1:00 h a.m. kad su se zatvorili  kafici,isla je kolona djevojaka,moja ulica je jako akusticna(kao i vjerovatno sve u malim gradicima)cula sam cak muziku sa mob telefona-koju su one pratile-"Ne pomaze voda majko sa korita Ivanova,ni ljekari ni travari....lijek su mi majko moja,medna usta Jovanova...."
Eh,kako sam sretna posla spavati,negdje na zemaljskoj kugli,u kasnim satima,cula se pjesma,mladih djevojaka,pjevale su to ,onako iz punih srca....mozda su i ti pjani momci zbog njih utihnuli,svoje ,niske nagone,samo da zavlada pjesma Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Mogu pricati o djelicu svijeta ,o ulici u kojoj zivim,u kojoj se po noci kad se zatvore kafici,cuju krici,vriska,neartikulisani glasovi pjanih momaka,koji cesto lome flase i stakla od izloga u tom svom bunovnom opijenom stanju.ponekad nekoga tuku,a ponekad osvane krv na plocnicima....
Ма јок ниси ти то добро видела нема тога код нас.Код нас су све сами добри људи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ма јок ниси ти то добро видела нема тога код нас.Код нас су све сами добри људи.

Ma da dok ne dodju na more Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
svet je i lep i surov,i tako i treba da bude
nije ni crn ni beo pa u valerima sive...
Свет је супер и такав би требало да буде да смо и ми добри.Свет је онакав какви смо ми.Да би се свет поправио требало би и ми да се поправимо.Знам да је немогуће да се цео свет поправи ја то знам и ако би то искрено желео.Али ни то не би било занимлјиво.Не би имао онда са ким да се борим.Не мислим на борбу оружијем већ на борбу добра против зла.Али ја знам да имам доста који ме подржавају да свет буде бољи.Боље је бити добар него зао.Ко не мисли тако такав мора да пати у овом животу и мени је њега жао и нисам срећан због њега.Могао је боље да прође у животу.Али како живиш тако ти се враћа.Много е данас несрећних зато што је мало добри.Да смо добри били би и срећни.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Joco bre, citam ovo i ne komentarisem

al evo moram da napisem samo ovo : bas me plasis i zabrinjavas....

ne mogu da verujem da si toliki pesimista i da je bas sve tako crno....
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Joco bre, citam ovo i ne komentarisem

al evo moram da napisem samo ovo : bas me plasis i zabrinjavas....

ne mogu da verujem da si toliki pesimista i da je bas sve tako crno....
Crnje nego sto mislite.Nisam ja pesimist vec optimist.Da nisam opimist zar bi sve ovo radio.I ja bi voleo da nije takao ali tako je crno.Sve je crno.pogledaj te forume.Imali prave ljubavi,ima li pravih prijatelja i sl nisam samo ja to primetio ima ih jos.Veliko je zlo zavladalo mozda je tako bilo i u istori,jeste sigurno ali ja sada zivim i sada se borim.Ja radim sa ljudima i moje iznosenje stvari je iz rada sa njima.Svakodnevno mi dolaze ljudi i zlale se jedni na druge.Ja sam mislio da ce i ovde biti tako ali ljudi ocigledno nesmoju to i javno da kazu jer tesko je boriti se protiv zla.Mnogi su i svoje zivote polozili u toj borbi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Koliki si pesimista govori cinjenica da is citirao samo pola posta Andjele Pizeli. Navela je ona i pozitivan primer, ali si ti odlucio da on ne postoji. Ima prijateljstva i ljubavi koliko hoces i ja sam izabrao da budem deo tog sveta, a ne deo sveta gde vladaju hipokrizija, pohlepa i egoizam.

Ti bi da menjas svet, koji mnogi vole jer ga ne vide kao sto ga ti vidis. Od svog praga i nikako drugacije se moze menjati svet
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 02:51:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.