Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvršitelj uzeo 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara!  (Pročitano 1345 puta)
16. Sep 2014, 14:39:01
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Apple 15
Izvršitelj uzeo 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara!
Tanjug | 16. septembar 2014. 12:28 | Komentara: 0
Novosađanka Nada Dabić iznenadila se kada joj je za dug za komunalije u iznosu od 26 dinara nenajavljeno, sa plate, skinuto preko 19.000 dinara, rešenjem izvršitelja

NOVI SAD - Novosađanka Nada Dabić iznenadila se kada joj je za dug za komunalije u iznosu od 26 dinara nenajavljeno, sa plate, skinuto preko 19.000 dinara, rešenjem izvršitelja, prenosi Radio 021.

Dabićeva, koja je zaposlena u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove kaže da ni iz jedne ustanove uključene u postupak nije stiglo obaveštenje o prinudnoj naplati, kao i da joj nije jasno na osnovu čega je izvršiteljka Jasna Brčkalović izračunala da njeno angažovanje košta 19.320 dinara.

"U decembru nisam platila račun za komunalije jer me je iznenadio podatak o utrošku vode. Kada sam otišla da se raspitam o ovome, utvrđeno je da taj račun nije stvarni iznos troškova, već mi je greškom uračunata akontacija. Kada su mi se potom nakupila dva računa, bila sam svesna da pre ili kasnije to moram da platim i toga sam sve vreme svesna. Kada sam konačno u junu isplatila sve dugove, stanje mojih dugovanja je bilo nula", kaže Dobrić za novosadski Radio 021.

Kako kaže, nju užasava nebezbednost građana, jer se ispostavlja da svi koji imaju neki dug moraju svakodnevno da idu i čitaju oglasne table suda, kako ih neki izvršitelji ne bi ođednom stavili na spisak.

"Koliko znam, trebalo je da dobijem barem upozorenje, a niko me nije obavestio. Skidanjem sa plate su me ovog meseca direktno sprečili da platim nove račune, čime ću opet pasti u dugove. Tu izvršiteljku niko neće sada kazniti i nastaviće da se bogati na ovakvim stvarima", kaže za Radio 021 Dabićeva.

Iz Komore izvršitelja za Radio 021 tvrde da su joj slali obaveštenja, ali potvrđujuju i da su upoznati sa tim da ih ona nije primila.

"Dana 26.5.2014. godine poverilac je podneo predlog za izvršenje radi naplate potraživanja u iznosu od 5.076 dinara. Zaključkom od 3.06.2014. godine, određeno je predloženo izvršenje i utvrđeni su troškovi izvršnog poverioca u iznosu od 10.680 dinara, a koji obuhvataju iznos od 4.680 dinara na ime predujma i iznos od 6.000 dinara na ime advokatskih troškova, kao i iznos od 1.800 dinara na ime 50 procenata nagrade za uspešnost sprovođenja izvršenja", odgovor je izvršiteljke Jasne Brčkalović, angažovane na ovom slučaju.

Ovaj zaključak izvršni dužnik je primila 9.6.2014. godine, a 24.6. izvršila uplatu od 5.050 dinara, s tim da su troškovi postupka ostali nenamireni.

Brčkalović tvrdi da je 19. juna izračunala nove troškove izvršenja postupka, u iznosu od 6.840 dinara i odredila da se i "zaostali dug" od 26 dinara naplati, što bi sračunato iznosilo ukupno 19.320 dinara.

"Navedeni zaključak je poslat izvršnom dužniku preko glavne pošte u Novom Sadu 20.8.2014. godine, ali ga dužnik nije primio", objašnjenje je izvršiteljke.

"Meni nikakvo rešenje ni obaveštenje nije stiglo, a čak kad sam otišla da platim račune, niko me nije obavestio da su mi zaostali računi pod tužbom", kaže Dabić i dodaje da joj nije jasno kako je niko nije zvao i rekao joj da se protiv nje vodi postupak za dugove koje je platila, kao ni kako je izvršiteljka došla do ove neverovatne cifre.

Dabićeva najavljuje tužbu protiv izvršiteljk

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
taj rad
otimacina al po zakonu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Како може се постане тај извршитељ?
Па то је изузетно профитабилна делатност,морам да признам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Tovari magare, kad se vec ne rita  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Јбг...хоће то кад се не плаћају рачуни на време. Увек ту остане неких камата а мислиш да си све исплатио.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2014, 18:17:46 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
taj rad
otimacina al po zakonu  Smile

I sve po zakonu
za to sam prvi
ne bi bilo ove krvi
da je bilo sve po zakonu

Vlast je vlast, sve ja to postujem
tu su paragrafi pa zagrabi
nek isto je i djavolu i djakonu
pa nek se zna
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Qtek 小米
Живели приватни извршитељи !!!
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
 Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Јбг...хоће то кад се не плаћају рачуни на време. Увек ту остане неких камата а мислиш да си све исплатио.

Зато увек треба уплатити пар десетина динара више, а након пет - шест месеци проверити стање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.