Dosla mi potvrda o registraciji na ovaj forum na moju gmail adresu, dakako nisam se ja registrirao. Rekoh dobro da se ulogiram da vidim dal sam bio tolko pijan ili se nekaj cudno desilo...
Provjerim profil i vidim da imam 4 posta
E sad, ili je netko pokupio negdje moju mail adresu ili ima slicnu mail adresu pa je nekim slucajem to doslo do mene. U svakom slucaju blesava situacija.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Greska je moja,izvinjavam se. Doslo je do greske u kucanju. Jos jedno,sorry.
A desava se, samo vi ste srbin, ja hrvat, pa mi se javila ideja u mojoj tada pijanoj glavi, da su mi srbi hakirali mail adresu. . . . Kaj rec pijan-lud. Ispricavam se ja vama. :oops: