Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 09:17:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za Nislije! Ozbiljno!!!  (Pročitano 1252 puta)
01. Jun 2007, 20:59:15
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia najbolji
Veoma ozbiljna stvar!!!
Nestao je covek nizeg rasta sa brkovima na teritoriji Nisa juce oko 15h!

Molim sve ljude koji se nalaze tu da ako primete bordo Peugeot 605 sa registarskim tablicama: NI 633-36  jave ovde ili lokalnom supu.
Ime coveka je Vojica Randjelovic.
Hvala

P.S. Ne znam gde je prikladno postaviti temu, a da je svi vide!!!

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora litricind (Vreme: 06. Jun 2007, 20:51:42)
IP sačuvana
social share
Ako ti se dese dva sranja docice i trece sigurno!!!
Pametniji popusta...  Zato budale vladaju svetom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia najbolji
Hvala svima koji su bar pokusali da obrate paznju...
Pronadjen je covek...na zalost tragicno.

P.S. Sto se mene tice modovi mogu da lokuju temu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Sta je u pitanju,svakog vikenda sam u Nisu,sta se desilo sa covekom?
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
Zastava javascript:window.location += (window.location.href.indexOf('?') != -1 ? ';' : '?') + 'language=serbian';void(0);
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sta je bilo s covekom?
IP sačuvana
social share
Death & Taxes
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia najbolji
Pronadjen je mrtav u kolima posle skoro dva dana!
Smrt je prirodna, ali pisani mediji nisu tako objavili...
Ovo je katastrofa koliko novinari moraju da lazu da bi za njih neke stvari bile "zanimljive". Evo pogledajte i sami odsecak iz danasnjih novosti.
Dok novosti pisu jednu stvar, politika sa druge strane pise drugu opet u neku ruku neistinu. Covek je danas sahranjen, a ovi pisu da tek treba da ide na obdukciju.
Prosto se zapitam koliko puta sam i sam procitao nesto sa nevericom i rekao koja bi budala digla ruku na sebe! Ko zna za sta je sve istina od onoga sto citamo!!!
Gadi mi se od jebenih novinara! Dok im ne pokazes zube zauvek ce kinjiti neduzne ljude!!! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

novosti.jpg
(138.38 KB, 1212x1710)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
Zastava javascript:window.location += (window.location.href.indexOf('?') != -1 ? ';' : '?') + 'language=serbian';void(0);
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pronadjen je mrtav u kolima posle skoro dva dana!
Smrt je prirodna, ali pisani mediji nisu tako objavili...
Ovo je katastrofa koliko novinari moraju da lazu da bi za njih neke stvari bile "zanimljive". Evo pogledajte i sami odsecak iz danasnjih novosti.
Dok novosti pisu jednu stvar, politika sa druge strane pise drugu opet u neku ruku neistinu. Covek je danas sahranjen, a ovi pisu da tek treba da ide na obdukciju.
Prosto se zapitam koliko puta sam i sam procitao nesto sa nevericom i rekao koja bi budala digla ruku na sebe! Ko zna za sta je sve istina od onoga sto citamo!!!
Gadi mi se od jebenih novinara! Dok im ne pokazes zube zauvek ce kinjiti neduzne ljude!!! Smile

Hvala na odgovoru.
Video sam to negde u medijima ovih dana. U svakom slucaju, samo bih hteo da te podsetim da "Vecernje novosti" iz kojih je isecak mogu da se okarakterisu kao zuta stampa i uvek su na granici izmedju pristojnog i zutog. Cas predju na jednu, cas na drugu stranu. Principi funkcionisanja zute stampe su upravo to sto tebi i mnogima drugima smeta (bombasticni naslovi, neistine ili poluistine, i velike fotografije koje neretko zauzimaju skoro po celu stranu). Dakle, to je zuta stampa. A u Srbiji nisu sve novine zuta stampa i ne rade svi novinari u takvim medijima. Postoje i neke novine kojima je stalo do nekih etickih pravila i normi kao sto su Politika i Danas i mozda jos neke kojih ne mogu da se setim trenutno, ali nije u redu da zbog ovih "zutih" ti bacas ljagu na ceo novinarski svet. Napravi tu klasifikaciju.   

U Kuriru su objavili, napr. da se covek obesio.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 00:23:44 od kobor »
IP sačuvana
social share
Death & Taxes
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia najbolji
Totalno si upravu sto se tice zute stampe.
Ne mogu da kazem da su svi novinari losi,ali do sada sam imao jako losa iskustva. Odnosno u skoro svakoj situaciji u kojoj su novinari ucestvovali su bile bljuvotine sa njihove strane. Oni nisu svesni da jednim clankom ili izjavom na televiziji mogu ukaljati obraz neduznim ljudima.
Tek kada im je stavljeno do znanja(citaj pripreceno), onda su se javno izvinjavali, gazili ono sto su rekli i pisali pravu istinu.
Mislim da je generalni problem neobavestenost, sto se desava i politici.
O ovome moze  dosta da se vodi diskusija.

P.S.Ako imas taj clanak iz kurira molim te postavi ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat sa sajta kurira, to je tekst o kome sam ti govorio sa komentarima sa sajta. Sledi u nastavku (ne mogu da skeniram, jer nemam skener).
Mozes i sam da se uveris samo pogledaj arhivu od 4. juna, rubrika crna hronika.

"OBESIO SE PERTLAMA SA PATIKA

BEOGRAD - Dušan Pekeč (27) iz Borče juče je pronađen obešen u šumarku u okolini Jabučkog rita. Kako smo saznali na licu mesta, njegove kolege s posla su oko deset časova primetile auto koji je upao u kanal i pozvale policiju. Policija i vatrogasci su izvukli automobil "golf polo" iz kanala, ali mladić nije bio u njemu.

Posle pola sata pretrage pronašli su obešenog mladića u šumarku nedaleko od kanala. Prema izjavi njegovog druga, Pekeč ga je preksinoć oko jedan sat iza ponoći pozvao telefonom i rekao mu da stavi kafu. Sat vremena kasnije pokušao je da pozove Pekeča na mobilni telefon, ali je on bio nedostupan.

Po prvim informacijama, Pekeč je najverovatnije pokušao da se ubije tako što je kolima velikom brzinom uleteo u kanal. Automobil se prevrnuo i potonuo, ali je mladić uspeo da iz njih nepovređen izađe kroz zadnji bočni prozor, da bi potom otišao da obližnjeg šumarka, popeo se na drvo i obesio se pertlama sa patika.

Okupljene kolege iz kombinata PKB, gde je mladić radio, imaju samo reči hvale za Pekeča, koji je bio na odmoru i trebalo je da za dva dana ide na civilno odsluženje vojnog roka, a tokom jučerašnjeg dana je bilo planirano da pravi ispraćaj. Ni kolege ni roditelji ne mogu da pretpostave šta je moglo da natera Pekeča da na ovaj način okonča svoj život.

N. ZORIĆ   

Komentari (3)

MIKI CH
04.06.07 21:10:03
- samo BOZIJA sudbina
Grujo90UE
04.06.07 22:58:00
- strasno!!! Nikad mi nece biti jasni ljudi koji izvse samoubistvo!?
bozinsbg
05.06.07 00:31:18
- sudbina je uradila svoje..." - kraj citata. Smile
IP sačuvana
social share
Death & Taxes
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia najbolji
Au druze pa mi ne pricamo o istoj situaciji.
U Novostima je mali clanak sa desne strane "Sumnjiva smrt u Pezou".
Trazio se covek u pezou 605,a oni napisali da je nadjen u 206...
Jbg zabuna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
A, my bad. Izvini, nisam ni video taj mali clanak. Napisao si "Smrt je prirodna, ali pisani mediji nisu tako objavili ...", pa sam se ja nadovezao na onaj veci tekst. Smile  Barem smo to razjasnil.
Inace,novinar koji je to potpisao nema lose izvore, ovaj mu izgleda nije bio bas najbolji.

Sto se tice obdukcije(Politika), trebalo bi videti da li je uopste isao na obdukciju taj covek, ako jeste onda to nije greska, jer kao sto znas novine se stampaju mnogo ranije nego sto ih citaoci dobiju na kiosku i stampaju se sa nivoom informacija i saznanja koje je do tada redakcija prikupila o nekom dogadjaju( ako je tekst iz nekog mesta u provinciji on mora biti gotov u 14 casova popodne, stampa se u 17 popodnem a novine izlaze sledeceg dana ujutru, tako da moze da se desi da informacija bude bajata vec u trenutku kad se nadje na dopisnickom desku). Ako nije isao na obdukciju, to onda jeste greska.
Izvini zbog nesporazuma
IP sačuvana
social share
Death & Taxes
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 09:17:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nislije Ozbiljno

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.163 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.