Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada ste se zadnji put unistili...ali onako posteno?  (Pročitano 229629 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo

Samo kucaj,ja ću sve na njenoj temi da ti odgovorim hehehehheheehhee  Smile

Biće veselja. Smile

Radio si to i pre, jedina je razlika sto cu sada i ja tebi da pokazem kako to izgleda. I probaj da kecas mene kukavice, a ne nju, ali ne umes, za to bi morao da imas mozak.

Jadan si i bedan ako ti je jedino veselje u zivotu da po ovom forumu prosipas uvrede na racun osoba koje ti nisu nista skrivile u zivotu, ali ti to vec godinama radis, a ja sam ovde tek 6-7 meseci, dakle to nema veze sa mnom. Ja imam problem sa: tobom i sez-om, a ti imas dug spisak ucesnika foruma koje vredjas po svim temama. Zbog necega moderatori to tolerisu, bas bih voleo da znam taj razlog, gotovo da nema tvog komentara da nisi nekog prozivao ili krsio neko od pravila foruma.

Nemoj samo da počneš da plačeš. Smile Smile Smile Smile

Najači si,napadneš me,na nekoliko tema,a onda se buniš što te vređam,i tebe i nju. Smile

I ko kaže da tebe ne vređam,čitaj moje postove,guzičaru. Smile

Vidimo se na njenoj temi,da je prokomentarišemo,napravio si sebi medveđu uslugu,ustvari njoj hehehehehehee
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mozda diletant popije po neku ali ovaj Achelles183  je ili drogiran ili ima znatne psiholoske probleme,ajde objasni ljudima sto ti je banovan nalog helgogi i jos jedan mrzi me sad da trazim koji,sa ovog prvog si se divio samom sebi u svim temam,a sa ovog drugog si me psovao ko kocijas da imas imalo stida ili morala nikad vise nebi ni dosao ovde
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hoće li da mi se veruje ako iskreno kažem: NIKAD! Nikada se nisam napio tako da ne znam šta radim ili da mi je posle loše. Kao da imam neki bookmarker u mozgu. Kad dođe do nivoa "napićešsemajmune" - nema više te sile koja bi me naterala na još jedan gutljaj. Inhibicija? Podsvest?
(Ali, postoji jedan mladalački eksperiment. Nije reč o alkoholu. Nije ni važno, da ne kvarimo decu : ) Mislio sam cele noći da sam vukodlak, gledao dlakave šake, kandže, gušio se i zaricao da više takva govna neću da konzumiram ama nikada! I održao obećanje.) 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
Vukodlak dobar trip  Smile Smile Smile.Ja sam se sinoc napio ne secam se kako sam se vratio kuci   Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Pa gotovo nikada se nisam uništila onako skroz do kraja. Za doček NG 1998. tadašnji momak je pokušao da me napije tako što mi je stalno dosipavao gutljaj po gutljaj vina koje ja onako sa merakom pijem po par sati. Normalno posle mu se priključio i ostatak društva u tom sramnom činu ali im nije pošlo za rukom da me vide treštenom i nakon 2 litra popijenog crnog vina. Na kraju su svi oni polegali ispod stolova pa sam morala da ih vodam po njihovim sobama pošto smo bili na Kopu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Koliko se secam zimus na planini - popila sam skoro pola flase domace dunje i bas me zestko osamutilo .Ja sam jos i dobro prosla - drugarica sto je popila drugu polovinu flase nije vecerala pre zabave i sutradan se probudila u sopstvenoj bljuvotini  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
loli nisam znao da se opijas,to ti je minus,pazi da ne zavrsis ko aca soko
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
meni je sinoc bilo mnogo lepo pio sam od 4 do pola 3 jutros nista  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
loli nisam znao da se opijas,to ti je minus,pazi da ne zavrsis ko aca soko

Ma to je bilo zimus u februaru i od tada mi se alkohol malo i ogadio ,iskreno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5
Sinoc.Mnogo se popilo,bas mnogo.Mamuran sam ceo dan. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.