Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada ste se zadnji put unistili...ali onako posteno?  (Pročitano 229639 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Sad sam se prebio od loze,jebe me net celo veče,jebao ih firefox i bing i  youtube i foruiu,sve ih jebsalo,sad kad sam pijan našlo da me zajebava,razbiću i miša i monitor i tastaturu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
alkosu :mrgreen:pazi na jetru nemoj da zavrsis ko aca soko
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
alkosu :mrgreen:pazi na jetru nemoj da zavrsis ko aca soko
Ma jok,ja se jednom,ili dva puta mesečno prebijem pošteno,inače,nemam običaj da pijem svaki dan,gde bre,samo mi to treba. Smile 
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
vazi druze ali pazi tako je i aca soko poceo,jednom mesecno se pretvorilo u jednom dnevno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
vazi druze ali pazi tako je i aca soko poceo,jednom mesecno se pretvorilo u jednom dnevno Smile
Ma znam ja šta je alkohol i kakva je to navlaka,a ovako ja pijem zadnjih 10-ak godina,čak sam kao klinac lomio više nego sad,uglavnom koristim prilike kad su neka okupljanja,nikada nisam bio na žurci,svadbi,ispraćaju... a da se nisam napio.Ne mogu da se veselim dok malo ne popijem,pogotovo ako je živa muzika. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ma znam ja šta je alkohol i kakva je to navlaka,a ovako ja pijem zadnjih 10-ak godina,čak sam kao klinac lomio više nego sad,uglavnom koristim prilike kad su neka okupljanja,nikada nisam bio na žurci,svadbi,ispraćaju... a da se nisam napio.Ne mogu da se veselim dok malo ne popijem,pogotovo ako je živa muzika. Smile

Sad sam se prebio od loze,jebe me net celo veče,jebao ih firefox i bing i  youtube i foruiu,sve ih jebsalo,sad kad sam pijan našlo da me zajebava,razbiću i miša i monitor i tastaturu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Strašna stvar taj alkohol, sada su mi mnoge stvari o tebi jasnije, baš mi je žao.

A ja se stalno pitam zašto bi neko tako pametan i kulturan kao što si ti pravio toliko pravopisnih grešaka u svakom komentaru, a ti si to alkoholisan.  Ne valja ti to na tvojih 115kg. strefiće te srčka, pa još uz adrenalinske šokove kada sanjas da se trkaš u dizel karavanu i pretičes motocikliste... stvarno sam zabrinut za tebe, čuvaj se molim te, greota da propadneš.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 11:03:37 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo

Strašna stvar taj alkohol, sada su mi mnoge stvari o tebi jasnije, baš mi je žao.

A ja se stalno pitam zašto bi neko tako pametan i kulturan kao što si ti pravio toliko pravopisnih grešaka u svakom komentaru, a ti si to alkoholisan.  Ne valja ti to na tvojih 115kg. strefiće te srčka, pa još uz adrenalinske šokove kada sanjas da se trkaš u dizel karavanu i pretičes motocikliste... stvarno sam zabrinut za tebe, čuvaj se molim te, greota da propadneš.
Hehehehehehehe 

Samo čitaj postove hehehehe  Samo čitaj i ono što pišem o fegetima,pa se pazi da mi ne priđeš mnogo blizu hehehehhee

A sad kad smo se zbiližili,mogao bi da mi pošalješ Miu da mi očisti slavinu,platiću joj punu satnicu. hehehehehhe

A na njenoj temi računaj da ću svakom tvom postu posvetiti punu pažnju,biće vređanja u svakoj prilici. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Hehehehehehehe 

Samo čitaj postove hehehehe  Samo čitaj i ono što pišem o fegetima,pa se pazi da mi ne priđeš mnogo blizu hehehehhee

A sad kad smo se zbiližili,mogao bi da mi pošalješ Miu da mi očisti slavinu,platiću joj punu satnicu. hehehehehhe

A na njenoj temi računaj da ću svakom tvom postu posvetiti punu pažnju,biće vređanja u svakoj prilici. Smile

A ja tebe bas nisam nicim uvredio, samo sam najkulturnije izrazio svoju zabrinutost za tvoje zdravlje. A i ne pada mi na pamet da recimo vredjam Cecu da bih tebi ili bilo kome napakostio, ako imam nesto protiv tebe resicu to sa tobom, a ne sa devojkama ili zenama koje mi nisu nista krive.

To da ti samo vredjas po ovom forumu i druge ucesnike i osobe po cijim temama ostavljas komentare (pogotovu zenske osobe), to je evidentno, to si cinio i mnogo pre nego sto sam se ja prvi put prijavio na forum, to se da lako proveriti. A i to da si kukavica i kada tebe neko uvredi na forumu ti ga prijavis moderatorima i to je evidentno.

Sto se slavine tice ti je i nemas, samo impotentna osoba moze da pise komentare kakve ti pises i da vredja zenske osobe na nacin kako to ti cinis. Sta ces, impotencija je normalna prateca pojava kod muskaraca koji su prekomerne tezine, (ako nisi sanjao da imas 115kg. sigurno samih misica), a i kod osoba koje konzumiraju alkohol kao ti.

Mozda si zbog toga toliko homofobican, pa pominjes "fegete", to bas nije politicki korektno, a i tako homofobicni ljudi su obicino prikriveni homoseksualci.

I stvarno mi je tesko da citam te tvoje spojene reci, probaj da ne koristis interpunkciju uopste, mozda onda neces spajati reci, a mozda od loze to i mora tako, ko ce ga znati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Hehehehehehehe 

A ja tebe bas nisam nicim uvredio, samo sam najkulturnije izrazio svoju zabrinutost za tvoje zdravlje. A i ne pada mi na pamet da recimo vredjam Cecu da bih tebi ili bilo kome napakostio, ako imam nesto protiv tebe resicu to sa tobom, a ne sa devojkama ili zenama koje mi nisu nista krive.

To da ti samo vredjas po ovom forumu i druge ucesnike i osobe po cijim temama ostavljas komentare (pogotovu zenske osobe), to je evidentno, to si cinio i mnogo pre nego sto sam se ja prvi put prijavio na forum, to se da lako proveriti. A i to da si kukavica i kada tebe neko uvredi na forumu ti ga prijavis moderatorima i to je evidentno.

Sto se slavine tice ti je i nemas, samo impotentna osoba moze da pise komentare kakve ti pises i da vredja zenske osobe na nacin kako to ti cinis. Sta ces, impotencija je normalna prateca pojava kod muskaraca koji su prekomerne tezine, (ako nisi sanjao da imas 115kg. sigurno samih misica), a i kod osoba koje konzumiraju alkohol kao ti.

Mozda si zbog toga toliko homofobican, pa pominjes "fegete", to bas nije politicki korektno, a i tako homofobicni ljudi su obicino prikriveni homoseksualci.

I stvarno mi je tesko da citam te tvoje spojene reci, probaj da ne koristis interpunkciju uopste, mozda onda neces spajati reci, a mozda od loze to i mora tako, ko ce ga znati.

Samo kucaj,ja ću sve na njenoj temi da ti odgovorim hehehehheheehhee  Smile

Biće veselja. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Samo kucaj,ja ću sve na njenoj temi da ti odgovorim hehehehheheehhee  Smile

Biće veselja. Smile

Radio si to i pre, jedina je razlika sto cu sada i ja tebi da pokazem kako to izgleda. I probaj da kecas mene kukavice, a ne nju, ali ne umes, za to bi morao da imas mozak.

Jadan si i bedan ako ti je jedino veselje u zivotu da po ovom forumu prosipas uvrede na racun osoba koje ti nisu nista skrivile u zivotu, ali ti to vec godinama radis, a ja sam ovde tek 6-7 meseci, dakle to nema veze sa mnom. Ja imam problem sa: tobom i sez-om, a ti imas dug spisak ucesnika foruma koje vredjas po svim temama. Zbog necega moderatori to tolerisu, bas bih voleo da znam taj razlog, gotovo da nema tvog komentara da nisi nekog prozivao ili krsio neko od pravila foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.