Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada ste se zadnji put unistili...ali onako posteno?  (Pročitano 229398 puta)
Clan u razvoju

Veni Vidi Vici

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia 
Iskreno, ne secam se Smile
IP sačuvana
social share
RES NON VERBA!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
LJudi sta da radim da mogu vise popiti, problem je posle 5 malih mi bude muka a to u drustvu bas i nije najbolje. ozb pitam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia Lumia 630
Cesce da pijes da bi ojacao  Smile
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
2006 na motorijadi u Sapcu kad sam stukao pola litre votke da bi nesto dokazao nekom.Nesto povreda,1 oziljak,nesto upropastene odece i obuce (nove patike sam posle toga samo mogao baciti jel ono niko vise nije mogao da sredi) i gomila budalastina koje ne ponavljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson W800i
Sinoc  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Evo posto sam novi ovdje da ispricam moj dozivljaj o prvom pijanstvu sa 14 godina.  
Bio je docek 2013 god.   Ja i moja tri druga nismo nigdje isli ,iskreno da vam recem docekali smo novu u nas kvart na ulicu, zvuci smijesno ali ja taj dogadjaj nikad necu zaboraviti.   Duze vrijeme smo se dogovarali sta cemo da uzmemo da pijemo, kupili smo : dva piva,dva vina, i svima po jedan vinjak i nesto grickalica.   Sjeli smo i odlucili da zapalimo vatru kako bi dala bolju atmosferu.   Iskreno da vam recem ja nikad nisam podnosio vino kad ga god pijem povrace mi se ali ipak sam morao ispostovati drugove i za svega 10 min.   smo smakli jednu bocu, osjecao sam se normalno nista mi se nije drmalo i u sebi sam govorio nema sansi nocas da se opijem.   Ubrzo smo naceli i pivo koji smo pili sa uzivanjem polako uz vatru, bila je tisina svi su negdje isli na docek bez nas cetvorica koji smo se pjancili na ulici.   Kada smo popili i bocu piva ja sam krenuo da nacinjem drugu kako sam uze drugu bocu pocelo je da mi se drma trudio sam se da to ne primijete moji drugovi kako bi mi se ne bi smijali zbog toga sto me brzo taklo.   Popili smo i drugu bocu al i dalje sam bio normalan mislim drmalo mi se malo kao i mojim drugovima.   Uzeli smo vinjak koji sadrzi 40 % alkohola i krenuli da pijemo popio sam pola od one eto tako da recem male bocice i odjednom je pocelo da mi se vrti u glavi onda smo odlucili da ostalu polovinu popijemo na eks i tako je i bilo, sve mi se vise i vise vrtilo u glavi.   Ostala je jos jedna boca vina i nevjerovatno da kad sam popio vinjak, posle njega dok sam pio vino nista nisam osjecao tako da smo jos jednu bocu smakli za 10 min.   Bilo je otprilike oko 11 sati.   Moj drug je nakon sto smo popili zadnju bocu vina odma povratio tako da nije bio tolko pijan moga je da ide i da se kontrolise, ustvari da nije bilo njega ja i moj drug Milos nikad nebi stizali kuci.   Nakon 10 min.   ja sam poceo da krivudam nisam znao dje sam Tole moj drug kojeg je najmanje taklo tj.   taj sto je odma povratio mi je pomagao da se kontrolisem i da idem normalno.   Sjecam se dosli smo na jednu klupu i sjeli meni se zestoko povracalo nisam znao dje sam, i kako mi se bilo zavrtilo u galvu ja sam se prosuo sa klupe al sam se lagano ustao kao da nista nije bilo, jer iskreno da recem nisam nsita osjecao kao da sma mrtav.   Nastavili smo da idemo i stigli smo ispred moje zgrade, sjecam se da je moj drug Milos ubio glavom od beton al on nije nisat pricao samo smo legli na klupu.   Tu sam i povratio mislio sam bice mi lakse al nista gledao sam u moju zgradu a ona kao da ce da pane na mene nevjerovatno nesto.   Pavle drug koji je takodje pio sa nama je iz cista mira sjeo na ulicu i nije htio da se ustane kola su svirala al on nista doka ga Tole nije makao.   Za Pavla se ne sjecam dalje ne znam ni dje je zavrsio ni kako je dosao kuci tu noc.   Da nastavim za mene i Milosa lezali smo na klupu zgrade su nam se drmale i ja sam ponovo pao sa klupe na zemlju gdje sam lezo negdje 5 minuta.   Kada nas je vidio Tole pomogao nam je da ustanemo i odveo na cesmu umili smo se, sto mi je malo pomogo bilo je oko 11 i 30, Milos je morao kuci, krenuo je da trici i danas kad se sjetim njegovog trcanaja presmijem se pa to je nevjerovatno un pun sprint ali je tako krivudao da ne to nerealno hahahaha.   Ostali smo ja i Tole koji mi je pomogao da dodjem do lifta pozdravio sam se sa njim, dosao sam ispred vrata pozvonio i otvorili su mi trudio sma se da budem normalan al ipka moj otac je primijetio da nesto nije u redu.   Usao sam u kupatilo i dva puta sam povratio nikad tako nisam povracao morao sam cistiti wc solju kako je ne bi vidjeli mojiizasao sam iz kupatila i legao u kuhinju 10 min.   kako bi se malo povratio.   Dosla je i ponoc docekali smo novu cestitao sam mojima i odma legao.   Zaspao sam.   Ujutru sam se probudio i kako sam se digo iz kreveta Tata me je pitao da li sam ziv ja sam se samo nasmijao i nista nisma progovarao.   Izasli smo napolje i Tole i Pavle su poceli da pricaju dozivljaje al ja I dule se pola nismo sjecali znaci dosli smo do te granice pijanstva kada se 70 % dogadjaja ne sjecas.  Milos mi je pricao dozivljaje kada je on dosao kuci.   Rekao je kad je dosao ispred vrata da je pokucao i kako mu se drmalo ubio nogom hahahaha, rekao je da je kacio jaknu 5 minuta da nije mogao pogoditi ofinger i kada je usao u kucu napravio je lastu u krevet i zaspao tako da je u krevet docekao novu godinu.   To je ta noc koja ce mi vazda ostati u sjecanju.   Prvo veliko pijanstvo sa 14 godina
« Poslednja izmena: 30. Apr 2013, 10:03:20 od exterPodgorica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Kad mi je sestrić došao na svet, u februaru. Pošteno sam se uništio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
za praznike
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
јутрос, синоћ, ноћас, како год да назовем тај период, сакаћење било
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1355
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ne sećam se;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.